Περιοδικό Γαστρονόμος: Διεθνές Βραβείο Red Dot Design για την Ελ Γκρέκο του Ομίλου Εταιρειών Resoul

Δημοσίευση στον Γαστρονόμο για το red dot της Ελ Γκρέκο

Στο τεύχος Ιουλίου του Γαστρονόμου, που κυκλοφόρησε με την Καθημερινή της Κυριακής στις 9/7, φιλοξενήθηκε η είδηση της διεθνούς βράβευσης της Ελ Γκρέκο με Red Dot Design Award.

Σε έναν από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς design παγκοσμίως με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας, τα Φλιτζάνια και η Κούπα Ελ Γκρέκο, που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να συγκρατούν το κατακάθι του ελληνικού καφέ, κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία Product Design.

Στο περιοδικό «Γαστρονόμος», ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, μέρος του οποίου αποτελεί η Ελ Γκρέκο, αναφέρθηκε στη σημασία της διάκρισης για την πορεία του brand.

«Εγώ και η ομάδα μου, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη νέα διάκριση που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και επιβραβεύει τη δέσμευσή μας να επενδύουμε σταθερά στο υψηλό design, τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα  των προϊόντων μας. Πιστεύω πως αυτά τα βραβεία είναι μόνο η αρχή, ένα «βάθρο/stepping stone» στο οποίο θα στηριχθούμε για να φέρουμε τον ελληνικό καφέ στον 21ο αιώνα αναβαθμίζοντας συνολικά την εμπειρία απόλαυσής του με καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Περιοδικό Γαστρονόμος: Η βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master ως Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της

Περιοδικό Γαστρονόμος: Η Ελ Γκρέκο αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ