Το όραμα μας

Πιστεύουμε στους ευτυχισμένους, ελεύθερους και συνειδητούς ανθρώπους και θέλουμε να τους εμπνέουμε με τα καινοτόμα και αναγνωρισμένα (branded) προϊόντα μας και τις αξιόπιστες και πρωτοποριακές υπηρεσίες που τους προσφέρουμε, με σκοπό να αδράξουν την κάθε τους στιγμή!

Η φιλοσοφία μας

Η Resoul είναι ένα δημιουργικό, αξιόπιστο και καινοτόμο σύστημα/όμιλος εταιρειών και δραστηριοτήτων με εμπειρία τριών δεκαετιών.

Με έδρα την Ελλάδα δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Σχεδιάζει, δημιουργεί, υποστηρίζει, προσφέρει και διανέμει καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Υποστηρίζει τις καλές στιγμές που μετατρέπουν την καθημερινότητα των ανθρώπων σε μια υπέροχη εμπειρία «Αναψυχής – Resoul», τους βοηθά να αδράξουν την κάθε τους στιγμή. 

Η αποστολή μας

Να δημιουργούμε νέες κατηγορίες καινοτόμων και πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών, για την υποστήριξη των «καλών στιγμών/διαλειμμάτων».

Η κάθε προϊοντική κατηγορία συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη κερδοφορία της  Resoul.

Ο «τρόπος της Resoul» ξεκινά και καταλήγει στις βασικές αξίες της:

Δημιουργικότητα-Καινοτομία-Αξιοπιστία

dim H Resoul για περισσότερο από τρεις δεκαετίες είναι ένα αρμονικό σύστημα όπου αξίες, άνθρωποι και λειτουργίες αποτελούν έναν τρόπο σκέψης, τρόπο πράξης, τρόπο ζωής, έναν τρόπο δημιουργίας και επιχειρηματικότητας.

Η Resoul στις τρεις δεκαετίες της έγινε ισχυρή, πατάει με σιγουριά στο κατώφλι της εμπειρίας και της γνώσης που απέκτησε ως σύστημα και αξιοποιεί την ως εδώ πορεία με ωριμότητα.

Συνεχίζει να κινείται εμπρός, ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον προορισμό της: να δημιουργεί και να προσφέρει ξεχωριστές και ποιοτικές στιγμές και εμπειρίες διαλειμμάτων, να βοηθά τους ανθρώπους να νιώθουν χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και αναγεννημένοι.

Άνθιμος Δημητριάδης