Περιοδικό Γαστρονόμος: Η βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master ως Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της

Η βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master στο περιοδικό Γαστρονόμος

Στο τεύχος Μαΐου του Γαστρονόμου, που κυκλοφόρησε με την Καθημερινή της Κυριακής, φιλοξενήθηκε η είδηση της βράβευσης της Εστίας Ελ Γκρέκο Master.

Η πλέον προηγμένη εστία της Ελ Γκρέκο αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στην κατηγορία της, κατά την τελετή απονομής των βραβείων του διεθνούς θεσμού που διοργάνωσε η Direction Business Network.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η σημαντική διάκριση έρχεται σε μια χρονιά – ορόσημο για την Ελ Γκρέκο, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά.

Στο περιοδικό «Γαστρονόμος» περιγράφονται τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Εστίας Ελ Γκρέκο Master, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο η χρήση της αλλάζει τις μικρές, καθημερινές απολαύσεις:

-Προσφέρει ακόμα ευκολότερο άναμμα χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα, χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης που διαθέτει η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας.

-Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια τους σκεύους και διαθέτει εμαγιέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

-Επιπλέον, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα σύνδεσης Easy Clic Plus, η Εστία Ελ Γκρέκο Master μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με μία μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο δεν είναι άδεια.

Info

Μάθετε περισσότερα για την Εστία Ελ Γκρέκο Master στο site el-greko.gr. Αποκτήστε την με -20% – Μάθετε πώς.