Περιοδικό Γαστρονόμος: Η Ελ Γκρέκο αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ

Η Ελ Γκρέκο στο περιοδικό Γαστρονόμος μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής

Με αφορμή τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά, οι καινοτομίες της Ελ Γκρέκο φιλοξενήθηκαν στο τεύχος Φεβρουαρίου του Γαστρονόμου, που κυκλοφόρησε με την Καθημερινή της Κυριακής.

«Από το 2003 μέχρι και σήμερα, ως ηγέτης στον χώρο των Συσκευών Υγραερίου, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ καινοτομεί συνεχώς ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης ελληνικού καφέ», σημειώνεται για το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul.

Από τη νέα Εστία Ελ Γκρέκο Master, το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαρκούς τάσης της για εξέλιξη, μέχρι το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, την ιδανική πρόταση για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης, η Ελ Γκρέκο βρίσκεται σταθερά δίπλα στο κοινό με πρακτικές, καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις.

«Προσπαθούμε πάντοτε να καινοτομούμε και να στηρίζουμε τα καθημερινά διαλείμματα των καταναλωτών και των καταναλωτριών μας με αξιόπιστα και λειτουργικά προϊόντα. Εδώ και 20 χρόνια, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών και έχουμε καταφέρει, παραμένοντας δημιουργικοί, να αλλάξουμε τα δεδομένα στην κατηγορία μας», σημειώνει στο περιοδικό «Γαστρονόμος» ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul.