Με αξεσουάρ Ελ Γκρέκο βρέθηκε στην κορυφή του βάθρου ο Γάλλος νικητής του Ibrik Championship 2023

Ο φετινός πρωταθλητής Ibrik Championship με τον κριτή και ambassador της Ελ Γκρέκο Σταύρο Λαμπρινίδη

Ο ambassador της Ελ Γκρέκο και μέλος της κριτικής επιτροπής του Ibrik Championship, Σταύρος Λαμπρινίδης, μαζί με τον Γάλλο πρωταθλητή, Pierre de Chanterac

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cezve/Ibrik (καφές στο μπρίκι), αναδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά την τέχνη και την τεχνική που βρίσκεται πίσω από την παρασκευή του ελληνικού καφέ.

Ο Όμιλος Εταιρειών Resoul στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του διαγωνιζόμενου Pierre de Chanterac, παρέχοντάς του τα απαραίτητα αξεσουάρ καφέ (μπρίκι Ελ Γκρέκο, φλιτζάνια Ελ Γκρέκο) που χρειαζόταν για τη συμμετοχή του.

Εκτελώντας ένα εντυπωσιακό performance, o Γάλλος πρωταθλητής σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία και κέρδισε την πρώτη θέση στο Cezve/Ibrik Championship 2023.

Ο πρωταθλητής Ibrik Championship χρησιμοποιεί αξεσουάρ Ελ Γκρέκο

Στιγμιότυπα από τον αγώνα του Pierre de Chanterac με τη χρήση των αξεσουάρ Ελ Γκρέκο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Όμιλος Εταιρειών Resoul στηρίζει την αγωνιστική δραστηριότητα επαγγελματιών από τον χώρο του καφέ.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cezve/Ibrik (καφές στο μπρίκι) που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο Μιλάνο, ο Έλληνας πρωταθλητής Δημήτρης Μπαϊγκούσης κατέκτησε την τρίτη θέση χρησιμοποιώντας Εστίες Ελ Γκρέκο και Βάσεις Ελ Γκρέκο.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, «από το 2018 που λανσάραμε τον δικό μας ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο, χρησιμοποιώντας ανώτερες ποικιλίες Arabica και Robusta, οδηγούμε τον ελληνικό καφέ στον 21ο αιώνα. Ο ελληνικός καφές δεν χρειάζεται να συνδέεται μόνο με τη νοσταλγία, αλλά του αξίζει να έρθει στο σήμερα, να φτιάχνεται και να σερβίρεται με σύγχρονους όρους».