Η Resoul στο πλευρό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ibrik 2022, Δημήτρη Μπαϊγκούση

Ο coffee expert Δημήτρης Μπαϊγκούσης κατέκτησε την 3η θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cezve/Ibrik. Η Resoul του χορήγησε τις Εστίες Ελ Γκρέκο και τις Βάσεις Εστίας Ελ Γκρέκο που χρειαζόταν

Στο πλευρό του Έλληνα πρωταθλητή, Δημήτρη Μπαϊγκούση, βρέθηκε με την έμπρακτη υποστήριξή της η Resoul.

Ο coffee expert Δημήτρης Μπαϊγκούσης κατέκτησε την 3η θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cezve/Ibrik (καφές στο μπρίκι), που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη της χώρας μας.

Ο Όμιλος Εταιρειών Resoul ενίσχυσε την προσπάθεια του χάλκινου πρωταθλητή παρέχοντάς του τις Εστίες Ελ Γκρέκο και τις Βάσεις Εστίας Ελ Γκρέκο που χρειαζόταν για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

«Έχουμε στο DNA μας τον καφέ στο μπρίκι και είναι στενάχωρο να εκθειάζουμε όλα τα άλλα ροφήματα, εκτός από την παράδοσή μας. Σαν χώρα σε κάθε παγκόσμια συμμετοχή είμαστε πάντα στο top 6 της κατάταξης. Άρα κάτι κάνουμε καλά και ίσως οφείλεται και στις εικόνες και τις αναμνήσεις του ελληνικού καφέ που βρίσκεται σε κάθε σπίτι», σημειώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Snack & Coffee.

Στη Resoul στηρίζουμε τους επαγγελματίες του χώρου που προωθούν σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο την κουλτούρα του ελληνικού καφέ.

Άλλωστε, όπως έχει τονίσει κατά καιρούς στις συνεντεύξεις του ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, «αλλάζουμε τα στερεότυπα για να οδηγήσουμε τον ελληνικό καφέ στη σύγχρονη εποχή, να αποκτήσει σταθερή ποιότητα και να τυποποιηθεί ως ένα προϊόν της γευστικής μας παράδοσης».