Οι προϊοντικοί μας προσανατολισμοί 

Μία σύγχρονη ματιά στην αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του Έλληνα γίνεται μια πλούσια εμπειρία που προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τον ελληνικό απ’ την αρχή. Ο καφές Ελ Γκρέκο, πλούσιος σε εκλεκτούς κόκκους Arabica, δημιουργήθηκε από τη σύνθεση ποικιλιών καφέ Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία.

Αυτοί οι δύο κόσμοι εκλεκτών κόκκων καφέ δημιουργούν έναν ελληνικό με ξεχωριστή γεύση, διακριτική οξύτητα και πλούσιο καϊμάκι! Η επιλογή του χαρμανιού, η προετοιμασία, η παρασκευή, το σερβίρισμα, η συνοδεία, η απόλαυση, το ταξίδι μέσα από το άρωμα του Ελ Γκρέκο είναι τα χαρακτηριστικά που οδηγούν στην μοναδική αυτή εμπειρία.

Επισκεφθείτε το site της Ελ Γκρέκο πατώντας εδώ!

Ο ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο και το ιδιαίτερο φλυτζάνι του

Γνωρίζοντας πώς να προβλέπουμε και να καλύπτουμε βασικές ανάγκες της αγοράς, καθώς και να προχωράμε μπροστά, διαρθρώνουμε τις δραστηριότητές μας πάνω σε δύο κατευθύνσεις:

στη δημιουργία / συνδημιουργία δικών μας brands όπως και
στην άρτια αντιπροσώπευση/διανομή brands του εξωτερικού και του εσωτερικού.

Η συστηματική μας σκέψη, η παρατήρηση των αναγκών του πολίτη, η εμπειρία και η μελέτη των καλών διαλειμμάτων και οι δημιουργίες / συνδημιουργίες μας όπως το brand El Greko και η Terra Nation, καθώς και οι συνεργασίες μας με άλλες εταιρείες φέρνουν αποτελέσματα που μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν κίνητρα να προχωρήσουμε ακόμα παραπέρα.

Οι δικές μας δημιουργίες

El Greko

Ένα βήμα πιο μπροστά!
Η Εστία Ελ Γκρέκο™ δημιουργήθηκε το 2003 και αμέσως άλλαξε τα δεδομένα σε μια κατηγορία που παρέμενε στάσιμη και περιορισμένη. Μέσα σε λίγα χρόνια υπερδιπλασίασε την αγορά και έβαλε το «γκαζάκι» στη ζωή μας και πάνω στον πάγκο της κουζίνας μας.

Διαβάστε περισσότερα…

Γκαζάκι Ελ Γκρέκο με αξεσουάρ

Plusfire

BBQ: Δεν θέλει κόπο.. Θέλει Sizzle!

Το 2010 δημιουργήσαμε την μάρκα BBQ Sizzle και Plus Fire by Sizzle.

Διαβάστε περισσότερα…

TERRANATION

Πιστεύουμε στους ευτυχισμένους ανθρώπους!

To 2013, δημιουργήσαμε τη μάρκα Terra Nation™ με την πρωτοποριακή της σειρά αξιόπιστων και υψηλών προδιαγραφών λύσεων για την παραλία.

Διαβάστε περισσότερα…

Αντιπροσωπείες

Campingaz

Από το 2001 αντιπροσωπεύουμε την Campingaz®, μια κορυφαία παγκοσμίως μάρκα στο χώρο του εξοπλισμού για camping και υπαίθριες δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα…

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Στόχος μας στη Resoul είναι η επέκταση της γκάμας των προϊόντων που δημιουργούμε είτε μόνοι, είτε από κοινού με τους συνεργάτες μας και το άνοιγμα σε νέες δραστηριότητες και νέες αγορές, γεωγραφικές και προϊοντικές.

Το βλέμμα μας είναι πάντα στραμμένο σε νέες συνεργασίες, νέες ιδέες, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Εταιρείες του Ομίλου μας