Με τις καλοκαιρινές τους διακοπές να βρίσκονται προ των πυλών, οι Resoulistas βρέθηκαν όλες και όλοι μαζί σε ένα ξεχωριστό Mid-Year Event του Ομίλου Εταιρειών Resoul.
Αφού προηγήθηκε η παρουσίαση του απολογισμού του πρώτου εξαμήνου καθώς και οι στόχοι των επόμενων έξι μηνών από τη Διοίκηση του Ομίλου, η συνέχεια είχε χρώμα, άρωμα και γεύση… καφέ.
Με οδηγό τους τον Φώτη Λέφα, αναγνωρισμένο επαγγελματία και εκπαιδευτή* στον τομέα του specialty coffee, οι άνθρωποι της Resoul παρακολούθησαν ένα ενδελεχές διαδραστικό σεμινάριο με θέμα την εξέλιξη του καφέ ανά τους αιώνες.
Παράλληλα με τις θεωρητικές γνώσεις που απέκτησαν, οι Resoulistas είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ψήσιμο των κόκκων του καφέ και να ενεργοποιήσουν αναμνήσεις και αισθήσεις, αναγνωρίζοντας τα αρώματα που αναδύθηκαν μέσα από αυτή τη διαδικασία.
Η γευσιγνωσία και η αρωματογνωσία των ροφημάτων που παρασκεύασε μπροστά τους ο κ. Λέφας χάρισε μια ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση και πρόσφερε σε όλες και όλους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν βαθύτερα το σύμπαν του καφέ!
Ο Όμιλος Εταιρειών Resoul διοργανώνει κάθε καλοκαίρι team bonding δραστηριότητες, λίγο πριν τη θερινή ανάπαυλα. Την προηγούμενη χρονιά, οι άνθρωποι του Ομίλου πάτησαν… γκάζι σε μια πίστα καρτ ενώ αντίστοιχα το 2024, δυο χρόνια πριν, απόλαυσαν μία premium γευσιγνωσία κρασιού.
*Ο Φώτης Λέφας είναι πιστοποιημένος ειδικός γευσιγνωσίας και αξιολόγησης ποιότητας καφέ από το Coffee Quality Institute (CQI), εκπαιδευτής Barista (Authorized SCA Trainer) και συνδημιουργός του Coffeelovers.

