Με χαμόγελο και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Κοπή Πίτας της Resoul

Την πίτα της για το 2023 έκοψε η Resoul

Σε μία δια ζώσης εκδήλωση, στο φιλόξενο Κτήμα 28 στις Αφίδνες, έκοψε την ετήσια πίτα του ο Όμιλος Εταιρειών Resoul και γιόρτασε επίσημα την έλευση της νέας χρονιάς.

Όλες και όλοι οι Resoulistas αξιοποίησαν την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά και να περάσουν ποιοτικά τον κοινό τους χρόνο.

Η Διοίκηση της Resoul, αφού παρουσίασε τα εταιρικά αποτελέσματα του 2022 και τους εταιρικούς στόχους για το 2023, συνέχισε με την παραδοσιακή «Βράβευση των Πολυετιών».

Ο Κιμ Κατίνης με τον πρόεδρο της Resoul Άνθιμο Δημητριάδη
Η Τζαίην Χατζηγιάννη με τον Πρόεδρο της Resoul Άνθιμο Δημητριάδη

Ο Κιμ Κατίνης, Industrial Manager & Project Manager της Resoul, έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο για τα δέκα χρόνια του στην εταιρεία από τον Πρόεδρο του Ομίλου, Άνθιμο Δημητριάδη και τον CEO, Σταύρο Δημητριάδη.

Σε παρόμοιο πλαίσιο, για τη συνολική της προσφορά στην εταιρεία τιμήθηκε η Τζαίην Χατζηγιάννη, Personal Assistant to the CEO.

Στην καθιερωμένη αναζήτηση για το φλουρί, οι τυχεροί της χρονιάς ήταν οι μέτοχοι και η Λυδία Φαλκώνη, Junior Brand Manager.

Στη συνέχεια, έναν διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση έδωσε το team bonding event που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και Σύμβουλος Επικοινωνίας της Resoul, Θωμάς Σιώμος.

Η ομαδική δραστηριότητα είχε ως αντικείμενο την ανατολίτικη τέχνη του Kintsugi. Οι άνθρωποι της Resoul χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και κλήθηκαν, με συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ τους, να κολλήσουν τα κομμάτια ενός σπασμένου πορσελάνινου πιάτου, δίνοντάς του δεύτερη ζωή. Με αυτόν τρόπο, αντιλήφθηκαν όλες και όλοι μαζί πως τα αντικείμενα, όπως και οι ανθρώπινες σχέσεις, ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από δυσκολίες και «σπασίματα», καθώς ενώνονται μέσα από τη «χρυσή ουσία» της εμπειρίας και τη σοφίας.

Ομαδικές δραστηριότητες για το προσωπικό της Resoul

Στο γεύμα που ακολούθησε, όλες και όλοι οι Resoulistas αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εταιρική εκδήλωση.

Η Resoul πιστεύει στους ευτυχισμένους ανθρώπους και φροντίζει με κάθε ευκαιρία να εκτιμά στην πράξη τη συμβολή των εργαζομένων της στην συνολική ανάπτυξη του Ομίλου.

Ο ιδρυτής της Resoul Νίκος Δημητριάδης με τα παιδιά του, συνεχιστές της εταιρείας Σταύρο Δημητριάδη και Άνθιμο Δημητριάδη

Ο ιδρυτής της Resoul, Νίκος Δημητριάδης, μαζί με τον Σταύρο Δημητριάδη, CEO της Resoul, και τον Άνθιμο Δημητριάδη, Πρόεδρο της Resoul