«Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023»: Με δώρα υψηλής αισθητικής ευχήθηκε η Resoul στους συνεργάτες της

Το δώρο της Resoul στους συνεργάτες της ήταν ένα poster της Ελ Γκρέκο

Εμπνευσμένο από την ταυτότητα και το λογότυπο της Ελ Γκρέκο είναι το ιδιαίτερο poster που έκανε δώρο η Resoul στους συνεργάτες της με αφορμή την έλευση του 2023.

Το συγκεκριμένο limited art print συμβολίζει τη σημασία των σχέσεων και των συνδέσεων στη ζωή μας μέσα από έναν σύγχρονο σχεδιασμό.

Η Ελ Γκρέκο, το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, συνδέεται διαχρονικά με τη δημιουργικότητα, την υψηλή αισθητική, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, το εν λόγω δώρο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία και την ταυτότητα της Ελ Γκρέκο. Ο πίνακας, που ήδη κοσμεί τα γραφεία και τους χώρους εργασίας των συνεργατών της Resoul, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και έλαβε θετικά σχόλια από τους παραλήπτες.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με το poster, η Resoul πρόσφερε στους συνεργάτες της και το βιβλίο «Η ιστορία και η τέχνη του ελληνικού καφέ». Πρόκειται για μία ειδική δίγλωσση έκδοση που έγινε πραγματικότητα χάρη στην ευγενική χορηγία της Ελ Γκρέκο.

Το βιβλίο του ελληνικού καφέ από τη Resoul και την Ελ Γκρέκο

Από την ιστορία του ελληνικού καφέ μέχρι την συνεχώς καινοτόμα προσέγγιση της Ελ Γκρέκο πάνω στο αγαπημένο αυτό ρόφημα, το βιβλίο αγγίζει και εντυπωσιάζει κάθε λάτρη του καφέ.

Με ελπίδα και αισιοδοξία, η Resoul εύχεται σε όλες και όλους καλή και δημιουργική χρονιά!