Η Ελ Γκρέκο ενισχύει το έργο του Οργανισμού Dogs’ Voice

By Νοεμβρίου 16, 2022 Κοινωνική Ευθύνη No Comments
Το δημοφιλές brand της Resoul Ελ Γκρέκο στηρίζει τον Οργανισμό Dogs' Voice προσφέροντας δύο ευρώ από κάθε αγορά Εστίας Ελ Γκρέκο

Με τη δράση προσφοράς «Φρόντισε τους καλύτερους φίλους σου», η Ελ Γκρέκο στηρίζει έμπρακτα την αποστολή του DogsVoice για μία Ελλάδα χωρίς αδέσποτα.

Το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul προσφέρει δύο ευρώ (2€) από κάθε πώληση Εστίας Ελ Γκρέκο στην ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, η ενέργεια (10/11 – 5/12) δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συμμετέχουν ενεργά καθώς με κάθε αγορά τους δωρίζονται δύο ευρώ στο Dogs’ Voice, ενώ παράλληλα οι ίδιοι κερδίζουν δύο ευρώ έκπτωση.

Η δράση προσφοράς της Ελ Γκρέκο πραγματοποιείται μέσω του e-shop el-greko.gr καθώς και σε επιλεγμένα Σούπερ Μάρκετ ανά την Ελλάδα.

Ο Όμιλος Εταιρειών Resoul, σταθερά και με συνέπεια, αναπτύσσει όλα αυτά τα χρόνια δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζοντας τη λειτουργία Δομών και Οργανισμών με αξιοσημείωτο κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο.

Πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν η στήριξη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος και η ενίσχυση της «Φλόγας» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).