Η Resoul υποστηρίζει τη δράση της BUFF Racing Team

By Σεπτεμβρίου 11, 2017 Σπορ No Comments

Η αγωνιστική δραστηριότητα της BUFF Racing Team συνεχίζεται δυναμικά και φέτος με την υποστήριξη της Resoul. Πρόσφατα, η ομάδα συμμετείχε στο 32ο Rally Sprint Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Η BUFF Racing Team συστάθηκε το 2010 και σύντομα άρχισε να εκσυγχρονίζεται και να αποκτά νέο στόλο οχημάτων προκειμένου να ανταπεξέλθει στο διεθνή χαρακτήρα των αγώνων.

Με τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος και πάνω από τριάντα συνολικά διακρίσεις, η… Dream Team του 4Χ4 αποδεικνύει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια την ανταγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Φέτος, η BUFF Racing Team έλαβε μέρος σε δύο αγώνες και συγκεκριμένα, στο Εαρινό Rally Sprint (Λουτράκι Κορινθίας – 18 & 19 Μαρτίου 2017) και στο Rally Sprint (Καλαμάτα – 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2017), κατακτώντας μία πρώτη και μία τρίτη θέση στην κατηγορία της.

Από το 2013, η ομάδα διατηρεί την επίσημη σελίδα της στο facebook, μέσα από την οποία ενημερώνει για τις εξελίξεις, τις διακρίσεις και τις νέες αγωνιστικές της προκλήσεις.

Για να ακολουθείτε την πορεία και τις επιδόσεις της, κάντε like στο επίσημο facebook page της: BUFF Racing Team