Το υπέροχο καλοκαιρινό ταξίδι της TerraNation στην Ελλάδα

Η TerraNation, το πιο καλοκαιρινό και δυναμικό brand της Resoul, το μοναδικό παγκοσμίως που ειδικεύεται στον ποιοτικό εξοπλισμό παραλίας συνεχίζει την διεθνή πορεία του και επεκτείνεται συνεχώς σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο.

Το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα έκανε ακόμη περισσότερο αισθητή την παρουσία του με νέα σημεία, καινούργιες συνεργασίες και φρέσκιες προωθητικές ενέργειες.

Το καλοκαίρι του 2017, ο πιο καινοτόμος και αξιόπιστος εξοπλισμός για την παραλία με την υπογραφή της TerraNation τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στα καταστήματα Public, Notos Home, FactoryOutlet και WHSmith.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα προϊόντα της TerraNation τοποθετήθηκαν σε ειδικά σχεδιασμένες κατασκευές και επίτοιχες προβολές σε 33 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και σε 2 στην Κύπρο.

Για πρώτη φορά φέτος, ο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός για την παραλία παρουσιάστηκε μέσα από ειδικά floor stands και προβολές στο Factory Outlet, το μεγαλύτερο ελληνικό πολυκατάστημα outlet που βρίσκεται στην Αθήνα.

WHSmith: Η Terra Nation στην αρχαιότερη αλυσίδα καταστημάτων του κόσμου

Επίσης, η παρουσία της Terra Nation στο WHSmith, εντός του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, αποτελεί μία από τις πιο στρατηγικές της συνεργασίες.

Με ιστορία 224 ετών και με περισσότερα από 1.350 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η βρετανική WHSmith απέκτησε παρουσία πρόσφατα και στην χώρα μας.

Στο κατάστημα των αναχωρήσεων, τα προϊόντα της Terra Nation υπόσχονται στους επισκέπτες μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα.

Terra Nation και Yellowday

Επιπλέον, το καλοκαίρι του 2017, η TerraNation συνεργάστηκε με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellowday της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι κάτοχοι των κουπονιών yellowday επωφελήθηκαν από τις προσφορές ενώ είχαν τη δυνατότητα αγοράς μέσα από όλες τις κατηγορίες προϊόντων της Terra Nation όπως σκίαστρα, ομπρέλες, τσάντες, πετσέτες και υποστρώματα.

Άλλες προωθητικές ενέργειες

Η TerraNation συνεργάστηκε με τον όμιλο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Unilever Hellas και το περιοδικό «Αθηνόραμα».

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ είχαν την ευκαιρία να λάβουν ως δώρο μία τσάντα παραλίας IKA KOPU με την αγορά δύο τύπων smartphones.

Η εταιρεία Unilever Hellas επέλεξε τα προϊόντα της Terra Nation για τις ανάγκες ενός διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, με βασική προϋπόθεση την αγορά οποιουδήποτε παγωτού Magic ξυλάκι!

Τέλος, οι αναγνώστες του καλοκαιρινού «ΑθηνόραμαTravel» έλαβαν ως δώρο την άγκυρα παραλίας KUKU της Terra Nation και ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% για αγορές από το www.terranationshop.gr.