Category Archives: Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα

Ο Άνθιμος Δημητριάδης μίλησε για το Ελ Γκρέκο BRIQI στο Αθηνόραμα

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Ο Πρόεδρος της Resoul και εμπνευστής της Ελ Γκρέκο, Άνθιμος Δημητριάδης

Στο Αθηνόραμα παραχώρησε συνέντευξη ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, μιλώντας για το πρωτοποριακό Ελ Γκρέκο BRIQI και την παρουσία του στην έκθεση HORECA 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Δημητριάδης ανέλυσε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά της έξυπνης μηχανής, παρουσιάζοντας τη φιλοσοφία πίσω από την ανάπτυξή της και τόνισε τις καινοτόμες δυνατότητες που προσφέρει σε κάθε επιχείρηση.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Άνθιμου Δημητριάδη ΕΔΩ.

Ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Ο πρόεδρος της Resoul Άνθιμος Δημητριάδης στο Naftemporiki TV

Στο κανάλι της Ναυτεμπορικής, και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Rush Hour» με τη Νικόλ Λειβαδάρη, φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης.

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του καινοτόμου Ελ Γκρέκο BRIQI στην Έκθεση HORECA 2024, ο κ. Δημητριάδης βρέθηκε στο στούντιο του Naftemporiki TV και μίλησε για την έξυπνη μηχανή ελληνικού καφέ.

Παρακολουθήστε τη σύντομη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με ένα κλικ:

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ στη LiFO: 20 χρόνια καινοτομία, αισθητική και ποιότητα

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Τα 20 χρόνια Ελ Γκρέκο στη LIFO

Στην έντυπη LiFO, στο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 21 Σεπτεμβρίου, φιλοξενήθηκε το αναλυτικό αφιέρωμα για τα 20 χρόνια της Ελ Γκρέκο.

Το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul γιορτάζει φέτος 20 χρόνια (2003 – 2023) και συνεχίζει να προσφέρει πρακτικές και αξιόπιστες λύσεις για τις μικρές, καθημερινές απολαύσεις.

Σε αυτό το τεύχος, το αναγνωρισμένο free press magazine LiFO περιλαμβάνει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στον καφέ και διανέμεται, μεταξύ άλλων σταθερών σημείων, στο Athens Coffee Festival 2023 (23 – 25 Σεπτεμβρίου, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων).

Διαβάστε περισσότερα για τους σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία της Ελ Γκρέκο ΕΔΩ.

Περιοδικό Γαστρονόμος: Διεθνές Βραβείο Red Dot Design για την Ελ Γκρέκο του Ομίλου Εταιρειών Resoul

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Δημοσίευση στον Γαστρονόμο για το red dot της Ελ Γκρέκο

Στο τεύχος Ιουλίου του Γαστρονόμου, που κυκλοφόρησε με την Καθημερινή της Κυριακής στις 9/7, φιλοξενήθηκε η είδηση της διεθνούς βράβευσης της Ελ Γκρέκο με Red Dot Design Award.

Σε έναν από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς design παγκοσμίως με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας, τα Φλιτζάνια και η Κούπα Ελ Γκρέκο, που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να συγκρατούν το κατακάθι του ελληνικού καφέ, κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία Product Design.

Στο περιοδικό «Γαστρονόμος», ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, μέρος του οποίου αποτελεί η Ελ Γκρέκο, αναφέρθηκε στη σημασία της διάκρισης για την πορεία του brand.

«Εγώ και η ομάδα μου, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη νέα διάκριση που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και επιβραβεύει τη δέσμευσή μας να επενδύουμε σταθερά στο υψηλό design, τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα  των προϊόντων μας. Πιστεύω πως αυτά τα βραβεία είναι μόνο η αρχή, ένα «βάθρο/stepping stone» στο οποίο θα στηριχθούμε για να φέρουμε τον ελληνικό καφέ στον 21ο αιώνα αναβαθμίζοντας συνολικά την εμπειρία απόλαυσής του με καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Περιοδικό Γαστρονόμος: Η βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master ως Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της

Περιοδικό Γαστρονόμος: Η Ελ Γκρέκο αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ

Περιοδικό Γαστρονόμος: Η βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master ως Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Η βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master στο περιοδικό Γαστρονόμος

Στο τεύχος Μαΐου του Γαστρονόμου, που κυκλοφόρησε με την Καθημερινή της Κυριακής, φιλοξενήθηκε η είδηση της βράβευσης της Εστίας Ελ Γκρέκο Master.

Η πλέον προηγμένη εστία της Ελ Γκρέκο αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στην κατηγορία της, κατά την τελετή απονομής των βραβείων του διεθνούς θεσμού που διοργάνωσε η Direction Business Network.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η σημαντική διάκριση έρχεται σε μια χρονιά – ορόσημο για την Ελ Γκρέκο, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά.

Στο περιοδικό «Γαστρονόμος» περιγράφονται τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Εστίας Ελ Γκρέκο Master, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο η χρήση της αλλάζει τις μικρές, καθημερινές απολαύσεις:

-Προσφέρει ακόμα ευκολότερο άναμμα χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα, χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης που διαθέτει η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας.

-Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια τους σκεύους και διαθέτει εμαγιέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

-Επιπλέον, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα σύνδεσης Easy Clic Plus, η Εστία Ελ Γκρέκο Master μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με μία μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο δεν είναι άδεια.

Info

Μάθετε περισσότερα για την Εστία Ελ Γκρέκο Master στο site el-greko.gr. Αποκτήστε την με -20% – Μάθετε πώς.

Το περιοδικό «Χρήμα & Τουρισμός» για τα 20 χρόνια Ελ Γκρέκο: «Το Success Story της απόλυτης καινοτομίας»

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul Άνθιμος Δημητριάδης στο περιοδικό Χρήμα και Τουρισμός

Στις σελίδες του πρόσφατου τεύχους του περιοδικού «Χρήμα & Τουρισμός» φιλοξενείται η συνέντευξη του Προέδρου του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμου Δημητριάδη.

Ως εμπνευστής και καθοδηγητής της Ελ Γκρέκο, η οποία φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, μιλά στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Στ. Δεριζιώτη για τις σημαντικές στιγμές καινοτομίας και τα επόμενα βήματα του brand.

Ακολουθεί παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης:

Δύο δεκαετίες παρουσίας στην ελληνική αγορά συμπληρώνει φέτος η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ. Ποιες αλλαγές κατορθώσατε να φέρετε στην κατηγορία σας;

Το 2003, τη χρονιά που μπήκαμε στην κατηγορία του Υγραερίου, τα λεγόμενα «γκαζάκια» ήταν συνήθως κρυμμένα κάτω από τον νεροχύτη.

Με την Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, βάζοντας για πρώτη φορά χρώμα στο φιαλίδιο και εισάγοντας την απόλυτη βαλβίδα ασφαλείας, καταφέραμε να τα τοποθετήσουμε πάνω στον πάγκο 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών. Έγιναν, δηλαδή, μια ορατή συσκευή, σε αρμονία με τον υπόλοιπο χώρο κάθε σπιτιού.

Επιπλέον, από το 2018 που λανσάραμε τον δικό μας ελληνικό καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, χρησιμοποιώντας ανώτερες ποικιλίες Arabica και Robusta, φέραμε τον ελληνικό καφέ στον 21ο αιώνα.

Ο ελληνικός καφές δεν χρειάζεται να συνδέεται μόνο με τη νοσταλγία, αλλά του αξίζει να έρθει στο σήμερα, να φτιάχνεται και να σερβίρεται με σύγχρονους όρους.

Κοιτώντας πίσω σε αυτά τα 20 χρόνια, ποιες ήταν για εσάς οι πιο σημαντικές στιγμές καινοτομίας από την ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ;

Είμαστε συνεπείς στο να αλλάζουμε τα στερεότυπα και τις αντιλήψεις, είτε γύρω από το «γκαζάκι», είτε γύρω από τον ελληνικό καφέ, πάντα με καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο.

Για παράδειγμα, το 2007 λανσάραμε το Καμινετάκι Θεόφιλος – μετέπειτα Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Classic – με την καινοτομία της κάθετης φλόγας για το ιδανικό ψήσιμο ελληνικού καφέ.

Το 2016 παρουσιάσαμε την Πολυεστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, άλλη μια πρωτοπόρα συσκευή που έδινε απεριόριστες μαγειρικές επιλογές με πολλά σκεύη.

Πιο πρόσφατα, το 2021, δημιουργήσαμε την «οικογένεια» των αξεσουάρ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, τα οποία συμβάλλουν με τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ελληνικού καφέ.

Τέλος, με την Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master το 2022, φέρνουμε την εξέλιξη στην κατηγορία: ακόμα πιο εύκολο άναμμα χωρίς αναπτήρα ή σπίρτα, ακόμη μεγαλύτερη ευστάθεια σκεύους, ακόμη πιο ανθεκτικό χρώμα.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ έχει παρουσιάσει πρόσφατα το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ. Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματά του για κάθε επαγγελματία;

Το πρωτοποριακό Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ είναι ουσιαστικά η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο ελληνικό καφέ. Κάθε επιχείρηση μπορεί πλέον να προσφέρει το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού καφέ, με ευκολία και συνέπεια στην ποιότητα.

Ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να υπολογίζει αποθέματα και παραγγελίες, να μετρά το κέρδος και τις καταναλώσεις, να μην σπαταλά άσκοπα πόρους σε υλικά και εργατοώρες.

Info

Ανακαλύψτε στο site της Resoul όλες τις συνεντεύξεις και τα αφιερώματα στον Τύπο.

Ο Άνθιμος Δημητριάδης στο Coffee+Brunch Magazine: «Ο κόσμος του ελληνικού καφέ αλλάζει»

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Συνέντευξη του Άνθιμου Δημητριάδη στο περιοδικό Coffee and Brunch τεύχος Δεκεμβρίου 2022

Συνέντευξη στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Coffee+Brunch παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης.

Αποτελώντας ένα από τα πρόσωπα στο ειδικό αφιέρωμα «Οι πρωταγωνιστές της Καφεστίασης και τα Success Stories τους», ο κ. Δημητριάδης ανέπτυξε το όραμά του για το μέλλον του ελληνικού καφέ.

«Επιχειρώ να αλλάξω τα στερεότυπα και να τον οδηγήσω στο επόμενο επίπεδο», ανέφερε. «Για μένα ο ελληνικός καφές ανήκει στον 21ο αιώνα και θα πρέπει να περιέχει επιλεγμένα χαρμάνια και αρωματικές, ποιοτικά ανώτερες ποικιλίες, να είναι ευγενικά καβουρδισμένος, τέλεια σερβιρισμένος έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή», σημείωσε στο Coffee+Brunch.

Με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσίας της Ελ Γκρέκο στην ελληνική αγορά (2003 – 2023), ο Άνθιμος Δημητριάδης, ως εμπνευστής του brand, τόνισε: «Με την Ελ Γκρέκο καταφέρνουμε να τοποθετούμε τις βάσεις υγραερίου στον πάγκο κάθε νοικοκυριού. Με την καινοτομία του χρώματος και της απόλυτης βαλβίδας ασφαλείας, η Εστία Ελ Γκρέκο έγινε, με σταθερά βήματα, η πλέον δημοφιλής επιλογή για κάθε ελληνικό σπίτι».

Στο αφιέρωμα του περιοδικού παρουσιάστηκε επίσης το καινοτόμο Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, ένα σημαντικό «εργαλείο» για κάθε ξενοδόχο και επαγγελματία της εστίασης.

Με τη νέα πρωτοποριακή συσκευή να έχει εγκατασταθεί σε πάνω από 600 επαγγελματικούς χώρους, ο κ. Δημητριάδης οραματίζεται πολίτες κάθε εθνικότητας να απολαμβάνουν τον τέλειο ελληνικό καφέ στην Ελλάδα αλλά και στις μητροπόλεις του κόσμου. Στόχος του είναι να κάνει αυτό το όραμα πραγματικότητα.

Info

Διαβάστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη στο Coffee+Brunch ΕΔΩ.

Ανακαλύψτε στο site της Resoul όλες τις συνεντεύξεις και τα αφιερώματα στον Τύπο.

Περιοδικό Γαστρονόμος: Η Ελ Γκρέκο αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Η Ελ Γκρέκο στο περιοδικό Γαστρονόμος μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής

Με αφορμή τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά, οι καινοτομίες της Ελ Γκρέκο φιλοξενήθηκαν στο τεύχος Φεβρουαρίου του Γαστρονόμου, που κυκλοφόρησε με την Καθημερινή της Κυριακής.

«Από το 2003 μέχρι και σήμερα, ως ηγέτης στον χώρο των Συσκευών Υγραερίου, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ καινοτομεί συνεχώς ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης ελληνικού καφέ», σημειώνεται για το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul.

Από τη νέα Εστία Ελ Γκρέκο Master, το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαρκούς τάσης της για εξέλιξη, μέχρι το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, την ιδανική πρόταση για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης, η Ελ Γκρέκο βρίσκεται σταθερά δίπλα στο κοινό με πρακτικές, καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις.

«Προσπαθούμε πάντοτε να καινοτομούμε και να στηρίζουμε τα καθημερινά διαλείμματα των καταναλωτών και των καταναλωτριών μας με αξιόπιστα και λειτουργικά προϊόντα. Εδώ και 20 χρόνια, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών και έχουμε καταφέρει, παραμένοντας δημιουργικοί, να αλλάξουμε τα δεδομένα στην κατηγορία μας», σημειώνει στο περιοδικό «Γαστρονόμος» ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul.

Με νέο τηλεοπτικό σποτ γιορτάζει η Ελ Γκρέκο 20 χρόνια καινοτομίας

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Στιγμιότυπο από το σποτ Ελ Γκρέκο της Resoul με τίτλο 20 χρόνια στα χέρια σας

Είκοσι χρόνια μέσα στη ζωή και την καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών κλείνει φέτος η Ελ Γκρέκο και το γιορτάζει με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ που πλαισιώνεται από μία ολοκληρωμένη 3600 επικοινωνία.

Το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, που κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των Συσκευών Υγραερίου, έχει καλλιεργήσει εδώ και δύο δεκαετίες μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό. Οι Εστίες Ελ Γκρέκο βρίσκονται σε 1.500.000 νοικοκυριά στην Ελλάδα, αποτελώντας την καινοτόμα και αξιόπιστη λύση που αναβαθμίζει τις μικρές, καθημερινές απολαύσεις σε κάθε σπίτι.

Με κεντρικό μήνυμα «20 χρόνια στα χέρια σας», η τηλεοπτική καμπάνια επικοινωνεί τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα των Εστιών Ελ Γκρέκο που προσφέρουν ευκολία, ποιότητα, σιγουριά, αισθητική και καινοτομία στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών. Αυτές οι έννοιες αποτελούν παράλληλα τις αξίες της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και ανοίγουν τον δρόμο για τις επόμενες δεκαετίες δημιουργικότητας του brand.

Με την προβολή του νέου σποτ στην τηλεόραση και τα digital Μέσα, έχει ξεκινήσει ταυτόχρονα η προωθητική ενέργεια στα σημεία πώλησης με έκπτωση -20% σε όλες τις Εστίες Ελ Γκρέκο.

Το τηλεοπτικό σποτ έχει τη δημιουργική σφραγίδα της Altervision, η εταιρεία παραγωγής είναι η DK Productions ενώ η σκηνοθεσία είναι του Ηλία Παπαϊωάννου. Το πρωτότυπο τραγούδι ‘’In Our Home’’, που επενδύει μουσικά το βίντεο, είναι σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του Δημήτρη Μητσιόπουλου.

Γυρίσματα στα γραφεία της Terra Nation έκανε η νέα σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Γυρίσματα στα γραφεία της Terra Nation έκανε η σειρά του MEGA Μαίρη Μαίρη Μαίρη των Ρέππα και Παπαθανασίου

Σε στούντιο τηλεοπτικών γυρισμάτων μεταμορφώθηκαν για λίγες μέρες τα γραφεία της Terra Nation, για τις ανάγκες της νέας κωμικής σειράς του MEGA «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» του δημοφιλούς διδύμου Ρέππα – Παπαθανασίου.

Οι άνετες και εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου brand της Resoul λειτούργησαν ως το εργασιακό περιβάλλον της ηρωίδας που υποδύεται η ηθοποιός Νίκη Λάμη.

Η τηλεοπτική σειρά, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, συστήνει στο κοινό τρεις αξιολάτρευτους γυναικείους χαρακτήρες με το απαράμιλλο χιούμορ των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Ο χώρος της Terra Nation, ένα creative space υψηλής αισθητικής που αποτελεί τόπο έμπνευσης και δημιουργικής συνεργασίας των ανθρώπων του Ομίλου Εταιρειών Resoul, «ταξιδεύει» στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από τα πλάνα της σειράς.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία την εταιρεία SPACEPRK καθώς και τις εταιρείες παραγωγής «Αργοναύτες» και Linim Art events.