Νέος Οικονομικός Διευθυντής της Resoul ο Παντελής Δημόπουλος

Με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Παντελής Δημόπουλος ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της Resoul.

Με την βαθιά γνώση και το πλήθος δεξιοτήτων που διαθέτει, πρόκειται να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της Resoul. Αποτελεί πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εντάσσεται αρμονικά στην μεγάλη ομάδα των ανθρώπων μας που έχουν ως κοινό στόχο την πορεία της εταιρείας προς το μέλλον.

Λίγα λόγια για τον Παντελή Δημόπουλο

Ο Παντελής Δημόπουλος σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Stirling University του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της Οικονομικής Διεύθυνσης στην Arthur Andersen SA, στην οποία εργάστηκε στην Αθήνα και το Λονδίνο, αρχικά ως Senior Auditor και σταδιακά προάχθηκε σε Manager. Στη συνέχεια, θήτευσε στην Marfin Investment Group SA για δεκατρία χρόνια, από το 1999 έως το 2012, κατακτώντας τη θέση του Director of Real Estate Division.

Παράλληλα, από το 2008 μέχρι το 2012, διετέλεσε Group Chief Financial Officer στην εταιρεία Hygeia SA, για την οποία μεταξύ άλλων σχεδίασε και υλοποίησε ένα αποδοτικό πρόγραμμα εξοικονόμησης και μείωσης κόστους.

Στην πορεία της εργασιακής του ανέλιξης, ο Παντελής Δημόπουλος συνεργάστηκε με την εταιρεία Archirodon N.V ως Regional Finance Director και το 2013 εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της Apivita SA ως Οικονομικός Διευθυντής, στην οποία παρέμεινε για τέσσερα χρόνια.