Category Archives: ΝΕΑ

There is Blue: Η καλοκαιρινή καμπάνια της Ελ Γκρέκο στα social media

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Εικόνα από την καλοκαιρινή καμπάνια της Ελ Γκρέκο, με τίτλο There Is Blue

«Όσο υπάρχει μπλε, υπάρχει χρόνος». Με αυτή τη διάθεση ύμνησε η Ελ Γκρέκο το καλοκαίρι μέσω της πρόσφατης digital καμπάνιας There is Blue.

Το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul κάλεσε τους χρήστες των social media να μοιραστούν στιγμές από το μπλε του δικού τους καλοκαιριού με το hashtag #ThereIsBlue.

Με την ανάρτησή τους, οι συμμετέχοντες κατάφεραν να κερδίσουν αυτόματα ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% για τις αγορές τους από το e-shop el-greko.gr.

Η καμπάνια, η οποία διήρκησε από τις 23 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022, ολοκληρώθηκε με επιτυχία χάρη στη θερμή συμμετοχή του κοινού.

Όλες οι εικόνες των συμμετεχόντων, με κρυστάλλινα νερά και νησιωτικά δρομάκια, έγιναν το θέμα ενός video που ξεχειλίζει από το μπλε του ουρανού και της θάλασσας.

Η Resoul, σταθερά εδώ και δεκαετίες, αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του υγραερίου και διατηρεί ζωντανή τη σχέση που έχει χτίσει με τους καταναλωτές.

Φωτιά στις Αφίδνες, ένας χρόνος μετά: Επέτειος τιμής και μνήμης από τη Resoul

Κοινωνική Ευθύνη
Αγιασμός στη Resoul με αφορμή την επέτειο Αφίδνες ένας χρόνος μετά

Αγιασμός στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμής και μνήμης 

Αύγουστος 2021 – Αύγουστος 2022. Περιτριγυρισμένη από τις καμένες εκτάσεις που άφησε πίσω της η περσινή καταστροφική πυρκαγιά, η Resoul διοργάνωσε μία επετειακή εκδήλωση τιμής και μνήμης.

Καθώς οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στις Αφίδνες Αττικής, σε έναν τόπο που υπήρξε στο επίκεντρο του πύρινου μετώπου, οι άνθρωποί της προχώρησαν στη συμβολική δενδροφύτευση μιας αγριοκαστανιάς στο προαύλιο της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτής της κίνησης, που φέρει εντός της φως και ελπίδα για το μέλλον της περιοχής, βρέθηκαν στο σημείο μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας (ΣΕΑΔ).

Δενδροφύτευση στη Resoul

Το προσωπικό και η Διοίκηση της Resoul στη συμβολική δενδροφύτευση 

Μέλη του κλιμακίου ΣΕΑΔ με τον CEO της Resoul Σταύρο Δημητριάδη καθώς και με εργαζομένους της Resoul που βοήθησαν κομβικά στη διάσωση της εταιρείας από τη φωτιά

Μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας στην εκδήλωση της Resoul. Μαζί τους, από αριστερά: Χρήστος Βένος, Σταύρος Δημητριάδης, Μάριος Σπανός, Γιώργος Στέφος.

Έναν χρόνο πριν, κλιμάκιο του ΣΕΑΔ, μαζί με τον εθελοντή δασοπυροσβέστη του Συλλόγου και CEO της Resoul Σταύρο Δημητριάδη, κατάφερε να σβήσει τη φωτιά που έφτασε στον εξωτερικό χώρο της εταιρείας και απείλησε το σύνολο των εγκαταστάσεων.

Για την καίρια επέμβαση των εθελοντών ήταν καθοριστική η συμβολή τεσσάρων εργαζομένων. Ο Χρήστος Βένος, ο Μάριος Σπανός, ο Γιώργος Στέφος και ο Γιώργος Χατζόγλου υπήρξαν πολύτιμος κρίκος στην αλυσίδα διάσωσης της Resoul από την πυρκαγιά.

Σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας της εταιρείας, από την ύπαρξη δεξαμενών με νερό στο οικόπεδό της μέχρι την εκπαίδευση του προσωπικού σε βασικούς κανόνες πυροπροστασίας, η περιπέτεια για τη Resoul είχε αίσιο τέλος.

Η ομάδα της Resoul που βοήθησε στις φωτιές στις Αφίδνες τον Αύγουστο του 2021

Η «ομάδα των 4», αμέσως μετά την είδηση της διάσωσης της Resoul. Αριστερά κάτω: Γιώργος Στέφος, αριστερά πάνω: Χρήστος Βένος, κέντρο: Γιώργος Χατζόγλου, δεξιά: Μάριος Σπανός 

Το χρονικό: 5 & 6 Αυγούστου 2021

Οι σωστοί άνθρωποι, οι σωστές κινήσεις, τη σωστή στιγμή. Αν η έκβαση της φωτιάς για τη εταιρεία μπορεί να συνοψιστεί σε ένα τρίπτυχο, τότε αυτό είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό.

Επιστρέφοντας εσπευσμένα από τις καλοκαιρινές διακοπές του, ο CEO της Resoul Σταύρος Δημητριάδης, φόρεσε ξανά τη στολή του εθελοντή δασοπυροσβέστη και ρίχτηκε στη μάχη με τις φλόγες στα μέτωπα της Αττικής.

Στιγμιότυπο από τη φωτιά στις Αφίδνες το 2021 ενώ οι εθελοντές προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες

Στιγμιότυπο από τη δράση των εθελοντών του ΣΕΑΔ στην περιοχή των Αφιδνών, Αύγουστος 2021

Την ίδια ώρα, στα γραφεία της εταιρείας στις Αφίδνες, βρισκόταν σε επιφυλακή η «Ομάδα των 4»: ο Finance Manager Γιώργος Στέφος, ο IT Manager Γιώργος Χατζόγλου, ο Operations Supervisor Μάριος Σπανός και ο Υπάλληλος Εξωτερικών Εργασιών Χρήστος Βένος.

Οι τέσσερίς τους, νιώθοντας την ανάγκη να βρίσκονται στο σημείο ώστε να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή, πέρασαν ώρες περιφρουρώντας τις εγκαταστάσεις. Με λιγοστό ύπνο ανά βάρδιες το βράδυ της 5ης Αυγούστου και στηρίζοντας το ένας τον άλλον, ήταν σε ετοιμότητα να ακολουθήσουν τα βήματα για την προστασία του χώρου.

Την επόμενη μέρα, την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, η φωτιά έφτασε πια στη Resoul. «Μπήκε στον κήπο, έπιασε στα δέντρα. Με τον δυνατό αέρα που σήκωσε, μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα. Αν δεν το ζήσει κανείς, δεν το καταλαβαίνει. Ακουγόταν παντού αυτή η κόλαση», θυμούνται έναν χρόνο μετά.

Εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας της Resoul

Στιγμιότυπα από τις κάμερες ασφαλείας στον εξωτερικό χώρο της Resoul. Πάνω αριστερά: πώς ξεκίνησε η φωτιά, κάτω δεξιά: πώς αναπτύχθηκαν οι φλόγες μέσα σε 3 μόλις λεπτά.

Ακολουθώντας την εντολή που είχαν από τη Διοίκηση («αμέσως μόλις νιώσετε κίνδυνο, εγκαταλείψτε το σημείο»), και οι τέσσερις επιβιβάστηκαν σε οχήματα και έφυγαν από τις εγκαταστάσεις.

«Πήραμε τηλέφωνο τον Σταύρο (σ.σ. Δημητριάδη) και τον ενημερώσαμε ότι οι φλόγες είχαν μπει πια στον προαύλιο χώρο», διηγούνται. «Οδηγήσαμε προς Μαραθώνα. Στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου οι ειδήσεις μιλούσαν για εκρήξεις σε επιχείρηση με υγραέριο. Πιστεύαμε ότι η εταιρεία είχε πια καεί, υπήρχαν δάκρυα και θλίψη. Έχοντας ήδη πάρει μαζί μας τους servers, σκεφτόμασταν πού θα μπορούσε η εταιρεία να έχει την έδρα της από την επόμενη μέρα».

Απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι, έχοντας δει τη μανία της φωτιάς από κοντά, σχεδόν δεν πίστευαν τα καλά νέα που έφτασαν μισή ώρα αργότερα από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τους.

«Χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο Σταύρος που μας είπε ότι η εταιρεία σώθηκε. Αφού τον ειδοποιήσαμε, ο ίδιος μαζί με άλλους εθελοντές πυροσβέστες του ΣΕΑΔ και οχήματα του Συλλόγου, προσέγγισαν την εταιρεία και έσβησαν τη φωτιά. Σταματήσαμε σε μια στάση λεωφορείου στον Μαραθώνα, κάτσαμε κάτω, γελούσαμε και κλαίγαμε μαζί από ανακούφιση και χαρά», περιγράφουν.

Η σημασία της ολοκληρωμένης πρόληψης

Λόγω της φύσης της δραστηριότητάς της, αλλά και με σεβασμό στην περιοχή όπου είναι εγκατεστημένη, η Resoul διέθετε εκ των προτέρων σχέδιο πρόληψης και πυροπροστασίας.

«Αρχικά, είχαμε καθαρίσει και αποψιλώσει το οικόπεδο των εγκαταστάσεων», αναφέρει ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης.

Ο Σταύρος Δημητριάδης, CEO της Resoul, σε επιχείρηση κατάσβεσης ως εθελοντής δασοπυροσβέστης

Ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης, με τη στολή του εθελοντή πυροσβέστη σε παλιότερη επιχείρηση κατάσβεσης. Από το 2012, αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα, αναπτύσσει την εθελοντική του δράση.

Και προσθέτει: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε η ύπαρξη δεξαμενών με 120 τόνους νερού, αλλά και οι πυροσβεστικοί κρουνοί εντός οικοπέδου. Διαθέτουμε γεννήτριες ρεύματος, οι οποίες στάθηκαν πολύτιμες ώστε να έχουμε ρεύμα καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης νύχτας. Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει άγημα πυρόσβεσης: μία ολιγομελή ομάδα εργαζομένων, εκπαιδευμένοι πάνω στις βασικές αρχές της πυροπροστασίας, ώστε να είναι σε θέση να δράσουν στα πρώτα λεπτά μιας φωτιάς μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική».

Με δεδομένο, ωστόσο, ότι η συγκεκριμένη φωτιά δεν ήταν μια απλή περίπτωση, αλλά ένα φυσικό φαινόμενο που έλαβε τεράστιες διαστάσεις, η Resoul παραμένει ευγνώμων στους ανθρώπους της, στους εργαζομένους της που βοήθησαν κομβικά στη διάσωσή της.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσφερε και στους τέσσερις ένα πακέτο ολιγοήμερων διακοπών, ώστε να χαλαρώσουν και να απολαύσουν όμορφες στιγμές με αγαπημένους τους.

Η Resoul, με τη δύναμη και τη συνεργασία των ανθρώπων της, ξεπερνά κάθε δυσκολία και συνεχίζει να εξελίσσεται με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Η Resoul στηρίζει την κατασκήνωση των Προσκόπων στη Βόρεια Εύβοια

Η Resoul στηρίζει έμπρακτα την ΕθεΚαΠ

Η Resoul στηρίζει την κατασκήνωση των Προσκόπων στη Βόρεια Εύβοια

Κοινωνική Ευθύνη
Δωρεά από τη Resoul στην κατασκήνωση προσκόπων στη Βόρεια Εύβοια

Την επαναφορά των κατασκηνωτών Προσκόπων στην πολύπαθη Βόρεια Εύβοια διευκόλυνε σημαντικά η Resoul με την πρόσφατη δωρεά της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Εταιρειών Resoul πρόσφερε στην 4η Ομάδα Προσκόπων Νέας Σμύρνης τα απαραίτητα είδη φωτισμού για να επιστρέψουν αυτό το καλοκαίρι στις Ροβιές της Β. Εύβοιας.

Από την περσινή καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή, κάηκε το μεγαλύτερο μέρος τους δάσους στο οποίο κατασκηνώνει η Ομάδα τα τελευταία 40 χρόνια.

Ωστόσο, με πολλή αγάπη για το μέρος, οι νεαροί κατασκηνωτές θα κάνουν και αυτή τη χρονιά τις διακοπές τους στο μικρό τμήμα που έμεινε άθικτο από τη φωτιά.

Η Resoul είναι διαχρονικά ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της προστασίας του δασικού περιβάλλοντος. Σταθερά και με συνέπεια, ενισχύει Οργανισμούς και Ομάδες που σχετίζονται με τη διαφύλαξη του φυσικού πλούτου της χώρας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Resoul στηρίζει έμπρακτα την ΕθεΚαΠ

Ανθεκτικά σε άνεμο έως 7 Μποφόρ τα Σκίαστρα Παραλίας Terra Nation

Αναπτυξιακές δράσεις
Τα σκίαστρα παραλίας Terra Nation είναι ανθεκτικά σε άνεμο έντασης έως 7 μποφόρ

Ανθεκτικά σε άνεμο έντασης έως 7 Μποφόρ είναι τα Σκίαστρα Παραλίας Terra Nation, σύμφωνα με την επίσημη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της TUV Rheinland.

Το τεστ, το οποίο βασίστηκε στο ISO 5912:2003, απέδειξε την αντοχή της δομής των Σκιάστρων σε πολύ δυνατό αέρα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, αλλά ταυτόχρονα πιθανή καιρική συνθήκη που μπορεί κανείς να συναντήσει κατά την παραμονή του στην παραλία.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, μελετήθηκε η αντοχή του προϊόντος στις τρεις πλευρές του (μπροστινό, πλαϊνό και πίσω μέρος). Οι μπανέλες, το ύφασμα και όλα τα υπόλοιπα μέρη που απαρτίζουν το Σκίαστρο δεν υπέστησαν κανενός είδους φθορά μετά το τέλος του τεστ.

Το διεθνώς γνωστό brand Terra Nation του Ομίλου Εταιρειών Resoul αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή όλων των beach lovers ανά τον κόσμο.

Συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να καινοτομεί, διαθέτει στην αγορά Σκίαστρα Παραλίας που προσφέρουν την ιδανική προστασία από τον ήλιο (UPF 50+) αλλά και από τον άνεμο.

Η Resoul επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της με εκπαιδευτικά προγράμματα

Οργανωσιακές Αλλαγές
Η Resoul επενδύει στους ανθρώπους της με επιμορφωτικά σεμινάρια

Με στόχο να προσφέρει στους ανθρώπους της ευκαιρίες για συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, η Resoul πραγματοποιεί με συνέπεια σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν παρακολουθήσει μια σειρά από επιμορφωτικά σεμινάρια, δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως.

Από τον κόσμο του Branding μέχρι τα μυστικά της Φωτογραφίας και από την έννοια της Ψηφιακότητας μέχρι τα διαδικτυακά εργαλεία του μέλλοντος, η θεματολογία των εκπαιδεύσεων χαρακτηρίζεται από ξεχωριστή ποικιλομορφία.

Σεμινάριο branding στη Resoul με τον Μπάμπη Μητσιόπουλο

Οι εισηγητές των σεμιναρίων, επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους, ακολουθούν έναν διαλεκτικό τρόπο παρουσίασης και ενθαρρύνουν τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη όλων των Τμημάτων.

Σεμινάριο στη Resoul για την ψηφιακότητα με τον Θωμά Σιώμο
Σεμινάριο φωτογραφίας στη resoul

Η Resoul εξελίσσει διαρκώς την εσωτερική της κουλτούρα και επενδύει στους ανθρώπους της. Πιστή στις αξίες της, εμπνέεται από τους Resoulistas και συνεχίζει να δημιουργεί συνθήκες εξέλιξης για την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά.

BBQ Day στην «αυλή» της Resoul: Μία εταιρική συνάντηση με διαφορετικό τρόπο

Οργανωσιακές Αλλαγές
Ο εξωτερικός χώρος της Resoul στις Αφίδνες Αττικής

Δια ζώσης πραγματοποιήθηκε η πρόσφατη μεγάλη εταιρική συνάντηση της Resoul, με αντικείμενο την ανάλυση των αποτελεσμάτων του πρώτου τετραμήνου του 2022.

Πρόκειται για το πρώτο meeting αποτελεσμάτων μετά την πανδημία που διεξήχθη με τη φυσική παρουσία όλων των ανθρώπων της εταιρείας. Σε αυτό το πλαίσιο, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα μεγάλο barbeque γεύμα στον ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων, στις Αφίδνες Αττικής.

Ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης και ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, ευχαρίστησαν όλες και όλους για τη συντονισμένη και αποδοτική δουλειά τους για μία ακόμη περίοδο.

Ταυτόχρονα, παρουσίασαν τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας για την περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία της.

Ο CEO της Resoul Σταύρος Δημητριάδης
Ο πρόεδρος της Resoul Άνθιμος Δημητριάδης

Από τη μεριά του, ο Marketing Manager της Ελ Γκρέκο, Θάνος Σχίζας, παρουσίασε τον σχεδιασμό για τις επόμενες ενέργειες του brand που έχει αλλάξει εδώ και δύο δεκαετίες τα δεδομένα στα καθημερινά διαλείμματα των Ελλήνων καταναλωτών.

Επίσης, ο Γενικός Διευθυντής της E.R. Coffee Experiences, Νίκος Αϊδίνης, αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο, της μοναδικής καινοτομίας που αλλάζει τον τρόπο παρασκευής του ελληνικού καφέ.

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής της Terra Nation, Τάσος Πετράκης, ανέπτυξε το σκεπτικό πίσω την τρέχουσα επικοινωνιακή καμπάνια «Summer Revival» του διεθνώς γνωστού brand του Ομίλου, αλλά μίλησε και για τα επόμενα βήματα του ονόματος που έχει συνδεθεί περισσότερο από κάθε άλλο με την απόλαυση του καλοκαιριού και της παραλίας.

Ο Marketing Manager της Ελ Γκρέκο Θάνος Σχίζας
Ο Γενικός Διευθυντής της E.R. Coffee Experiences Νίκος Αϊδίνης, υπεύθυνος για το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο
Ο General Manager της Terra Nation Τάσος Πετράκης

Η Resoul πιστεύει στους ανθρώπους της και εμπνέεται από αυτούς. Η συγκεκριμένη συνάντηση και το after meeting BBQ ήταν μία ακόμη ευκαιρία να βρεθούν όλοι οι Resoulistas μαζί, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν. Ραντεβού στα επόμενα!

Εταιρική συνάντηση της Resoul στον προαύλιο χώρο της εταιρείας

Η ιστορία της Resoul: Τα λογότυπα που ανανέωσαν την εικόνα της

Αναπτυξιακές δράσεις
Τα logo της Resoul μέσα στις δεκαετίες της λειτουργίας της

Διανύοντας ήδη την τέταρτη δεκαετία της, η Resoul δημιουργεί και προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Η εξέλιξή της, από την αρχή της σύστασής της ως DIMKA μέχρι τη διαμόρφωσή της στον Όμιλο Εταιρειών Resoul, αποτυπώνεται με σαφήνεια στα λογότυπα που έχει αλλάξει ανά τα χρόνια.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στην οπτική της ταυτότητα έρχεται το 2005, με την επίσημη μετονομασία της.

Η Resoul εισάγει στη χρωματική της παλέτα το μπλε και πράσινο χρώμα, για να επικοινωνήσει τα δύο διακριτά πεδία της επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Το μπλε αφορά τις λύσεις που παρέχει για την οικιακή καθημερινότητα των καταναλωτών με την Εστία Ελ Γκρέκο, ενώ το πράσινο συμβολίζει τη σχέση της με τη φύση μέσω των ειδών Terra (μετέπειτα Terra Nation) για την υπαίθρια διαβίωση.

Αρκετά χρόνια μετά, το 2014, το μπλε χρώμα επικρατεί και το λογότυπο ανανεώνεται πλήρως. Η νέα όψη του προκύπτει από το γεγονός ότι η Resoul είναι ένα σύστημα ιδεών, προσώπων, παραγωγικών τρόπων και ανθρώπων.

Αυτό το σύστημα, ως ένα πλέγμα σχέσεων, μπορεί να πραγματώσει το όραμά της να εμπνέει τους ανθρώπους με τα αναγνωρισμένα προϊόντα και τις αξιόπιστες υπηρεσίες της ώστε να αδράξουν την κάθε στιγμή.

Η Resoul, σταθερά και αδιάλειπτα, δημιουργεί και προσφέρει ξεχωριστές και ποιοτικές στιγμές και εμπειρίες διαλειμμάτων, βοηθώντας τους ανθρώπους να νιώθουν χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και αναγεννημένοι.

Η Terra Nation, το brand της Resoul, προσφέρει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι σε οικογένειες και ζευγάρια

Αναπτυξιακές δράσεις
Η Terra Nation, το διεθνώς γνωστό brand της Resoul, λανσάρει τα ανανεωμένα πακέτα για την οικογένεια και τα ζευγάρια

Με συνειδητή πρόθεση να βελτιώσει την παραμονή των ανθρώπων στην παραλία, η Terra Nation, το διεθνώς γνωστό brand του Ομίλου Resoul, παρουσιάζει φέτος τα ανανεωμένα Family και Couple Packs.

Τα ολοκληρωμένα πακέτα για τις καλοκαιρινές διακοπές ή για τις σύντομες θερινές εξορμήσεις προσφέρονται στους καταναλωτές μέσω του e-shop terra-nation.com.

Πρόκειται για συνθέσεις προϊόντων που εξασφαλίζουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, με υψηλή προστασία από τον ήλιο, σε κάθε οικογένεια ή ζευγάρι.

Με εμπειρία 33 ετών στην outdoοr εμπειρία, η Terra Nation μελέτησε διαχρονικά τις ανάγκες του κοινού και κατέληξε στα συγκεκριμένα πακέτα.

Το brand, δίνοντας έμφαση σταθερά στην αισθητική και την ποιότητα των προϊόντων του, συνεχίζει να καινοτομεί και να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ως μέρος της Resoul, μοιράζεται τις αξίες της Δημιουργικότητας και της Αξιοπιστίας και προσφέρει κάθε χρόνο μια ξεχωριστή εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα:

Το R-PET βήμα της Terra Nation: Πώς το brand της Resoul αλλάζει για πάντα το καλοκαίρι

Η Resoul Logistics αναπτύσσεται δυναμικά με βαθιά γνώση και εμπειρία

Αναπτυξιακές δράσεις
Η Resoul Logistics είναι νευραλγικό κομμάτι της μητρικής εταιρείας Resoul και προσφέρει tailor made λύσεις

Η Resoul Logistics, νευραλγικό κομμάτι του Ομίλου Εταιρειών Resoul, συμπληρώνει φέτος εννέα χρόνια λειτουργίας και συνεχούς εξέλιξης.

Υιοθετώντας τον «τρόπο της Resoul», με βασικές αξίες τη Δημιουργικότητα, την Καινοτομία και την Αξιοπιστία, εντάσσεται αρμονικά στον επιχειρηματικό κύκλο – σύστημα της μητρικής εταιρείας.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες 4PL

Με βαθιά γνώση, η Resoul Logistics παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες 4PL σύμφωνα με το μοντέλο Service Integrator.

Αναλαμβάνει δηλαδή την σχεδίαση, την εποπτεία και τον έλεγχο της εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών της μέσω της συνεργασίας με πολλαπλά και εξειδικευμένα 3PLs.

Ευελιξία με Tailormade λύσεις

Διαθέτοντας την τεχνογνωσία σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών Logistics, υποστηρίζει ποικίλα και διαφορετικά operations.

Με πολύχρονη εμπειρία στη διαχείριση διαφόρων κατηγοριών προϊόντων (τρόφιμα, ρουχισμός, εξοπλισμός, υγραέριο κ.α.), η Resoul Logistics παρέχει τη δυνατότητα tailormade λύσεων για κάθε εταιρεία.

Επιπλέον, έχοντας επαφές με πάνω από 30 χώρες εισαγωγικά και εξαγωγικά, έχει καλλιεργήσει εκτεταμένες διεθνείς σχέσεις. Η εν λόγω εξωστρέφειά της υποστηρίζεται από υποδομές που είναι εφάμιλλες των ηγέτιδων του χώρου (Τμήματα IT, Business Planning, Legal, Operations & Processes).

Ως σημαντικό μέρος του Ομίλου Resoul, η Resoul Logistics παρέχει υπηρεσίες με ποιότητα και υπευθυνότητα, αναπτύσσοντας διαρκώς τις συνεργασίες της.

Περισσότερα στο site: resoul-logistics.gr

Περιοδικό Χρήμα: Η Resoul και η Ελ Γκρέκο «αλλάζουν το παιχνίδι» στον καφέ

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Συνέντευξη του Προέδρου της Resoul Άνθιμου Δημητριάδη στο περιοδικό Χρήμα

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό «Χρήμα» ο Πρόεδρος του Ομίλου Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης.

Με αφορμή το βραβευμένο Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, που σχεδιάστηκε για να αλλάξει τον κόσμο του ελληνικού καφέ, ο Πρόεδρος της Resoul προχώρησε σε μία αναδρομή στην επιχειρηματική πορεία του ίδιου και της οικογένειάς του.

Η οικογένεια Δημητριάδη μετρά ήδη 30 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι. «Η ισχύς που έχουμε στις κατηγορίες που δραστηριοποιούμαστε δεν αποκτήθηκε ούτε τυχαία ούτε με παράδοξους τρόπους. Η μεγαλύτερή μας επιτυχία δεν είναι τα νούμερα, αλλά το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κοινού, παρά το γεγονός πως στο ράφι, φαινομενικά, είμαστε η ακριβότερη λύση. Αυτή η επιτυχία δεν ανταλλάσσεται, ούτε μπορεί να αμβλυνθεί, όσες λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις κι αν έχουν ληφθεί εις βάρος μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τη σχέση που έχει αναπτύξει η Resoul με την ελληνική αγορά, καθώς τα προϊόντα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ βρίσκονται σε 1.500.000 ελληνικά νοικοκυριά, ο Άνθιμος Δημητριάδης σημειώνει:

«Όταν μπήκαμε σε αυτήν την κατηγορία πριν 20 χρόνια, οι βάσεις του υγραερίου, τα λεγόμενα »γκαζάκια», ήταν κρυμμένα κάτω από τον νεροχύτη και ήταν παραγκωνισμένα, κανείς δεν τα εκτιμούσε με τον τρόπο που τα εκτιμά σήμερα, εξαιτίας μας. Τους δώσαμε χρώμα και τα συνδυάσαμε με την απόλυτη βαλβίδα ασφαλείας, τα βάλαμε μέσα στο ελληνικό νοικοκυριό και τα τοποθετήσαμε στον πάγκο του κάθε νοικοκυριού».

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Resoul τονίζει στη συνέντευξή του τη συνεργασία του Ομίλου με την Campingaz. «Αυτήν την επιτυχία δεν τη φέραμε μόνοι μας. Είχαμε στο πλευρό μας την Campingaz του παγκόσμιου ομίλου της Coleman, που μας εμπιστεύτηκε και χτίσαμε από κοινού μια επιτυχία που κρατά 20 χρόνια. Πρόσφατα, μάλιστα, γιορτάσαμε την επέτειο της συνεργασίας μας με πολύ συγκινητικό τρόπο».

Με δύναμη που της δίνει η εμπιστοσύνη των καταναλωτών και με ασίγαστη δημιουργικότητα, η Resoul συνεχίζει να αλλάζει τα δεδομένα στις κατηγορίες της.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη στο περιοδικό «Χρήμα» ΕΔΩ.