Category Archives: ΝΕΑ

Η Terra Nation γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μία ξεχωριστή καμπάνια

Αναπτυξιακές δράσεις
Καμπάνια της Terra Nation του Ομίλου Resoul για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τιμώντας τη σύνδεσή της με τη Μητέρα Γη (Terra Mater), όπως άλλωστε υποδεικνύει και το όνομά της, η Terra Nation γιορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μια ξεχωριστή καμπάνια.

Από το Σάββατο 3 έως και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, με κάθε αγορά RPET Σκιάστρου Παραλίας από το e-shop terra-nation.com, οι καταναλωτές θα παίρνουν ως δώρο δύο (2) RPET Πετσέτες Θαλάσσης MIRI MOE. Αντίστοιχα, με κάθε παραγγελία RPET Ομπρέλας Παραλίας, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν ως δώρο μία Πετσέτα Θαλάσσης MIRI MOE.

Τι σηματοδοτεί το RPET βήμα της Terra Nation

Ξεκινώντας ήδη από την περσινή χρονιά, το διεθνώς γνωστό brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul έχει αναπτύξει την «πράσινη» RPET Συλλογή του με προϊόντα που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, για τη δημιουργία των νέων RPET μοντέλων της Terra Nation (Σκίαστρα, Ομπρέλες, Πετσέτες κ.α.) χρησιμοποιήθηκε ύφασμα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Με την κυκλική οικονομία που εφαρμόζεται, τα πλαστικά αποκτούν νέα μορφή χωρίς να καταλήγουν αναξιοποίητα στη χωματερή.

Ενδεικτικά:

  • Για κάθε Σκίαστρο KAU KOHU PLUS RPET χρησιμοποιούνται 110 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια
  • Για κάθε Σκίαστρο REKA KOHU PLUS RPET αξιοποιούνται 78 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια
  • Για κάθε Ομπρέλα RUA KIRI PLUS RPET χρησιμοποιούνται 53 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια
  • Για κάθε Ομπρέλα AU KIRI RPET αξιοποιούνται 54 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια

Καθώς το κεντρικό μήνυμα της φετινής Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος συνοψίζεται στη φράση #BeatPlasticPollution, η Terra Nation εναρμονίζεται πλήρως με αυτή την προσπάθεια.

Πιστή στη βελτίωση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων και αλλάζοντας για μία ακόμη φορά τα δεδομένα στην κατηγορία της με την RPET προσέγγισή της, δείχνει τον δρόμο για το μέλλον.

Info

RPET Σκίαστρα Παραλίας Terra Nation

RPET Ομπρέλες Παραλίας Terra Nation

Περιοδικό Γαστρονόμος: Η βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master ως Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Η βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master στο περιοδικό Γαστρονόμος

Στο τεύχος Μαΐου του Γαστρονόμου, που κυκλοφόρησε με την Καθημερινή της Κυριακής, φιλοξενήθηκε η είδηση της βράβευσης της Εστίας Ελ Γκρέκο Master.

Η πλέον προηγμένη εστία της Ελ Γκρέκο αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στην κατηγορία της, κατά την τελετή απονομής των βραβείων του διεθνούς θεσμού που διοργάνωσε η Direction Business Network.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η σημαντική διάκριση έρχεται σε μια χρονιά – ορόσημο για την Ελ Γκρέκο, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά.

Στο περιοδικό «Γαστρονόμος» περιγράφονται τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Εστίας Ελ Γκρέκο Master, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο η χρήση της αλλάζει τις μικρές, καθημερινές απολαύσεις:

-Προσφέρει ακόμα ευκολότερο άναμμα χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα, χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης που διαθέτει η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας.

-Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια τους σκεύους και διαθέτει εμαγιέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

-Επιπλέον, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα σύνδεσης Easy Clic Plus, η Εστία Ελ Γκρέκο Master μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με μία μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο δεν είναι άδεια.

Info

Μάθετε περισσότερα για την Εστία Ελ Γκρέκο Master στο site el-greko.gr. Αποκτήστε την με -20% – Μάθετε πώς.

Η Terra Nation στο Skroutz: Το brand της Resoul στη δημοφιλή πλατφόρμα

Αναπτυξιακές δράσεις
Η Terra Nation στην πλατφόρμα Skroutz

Τα αντικείμενα παραλίας Terra Nation βρίσκονται πλέον διαθέσιμα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών Skroutz για όλες και όλους τους beach lovers στην Ελλάδα.

Το διεθνώς γνωστό brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, με επιτυχημένη παρουσία 34 ετών στην outdoor εμπειρία, έρχεται ακόμη πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό που αγαπά τις ξέγνοιαστες εξορμήσεις και διακοπές στη θάλασσα.

Από φέτος, όσες και όσοι επιθυμούν να συνδυάσουν προστασία από την UV ηλιακή ακτινοβολία, ανθεκτικότητα στον άνεμο, εργονομία και αισθητική, μπορούν να ανακαλύψουν τα προϊόντα Terra Nation στο Skroutz.

Πλήρως εναρμονισμένος με τις τάσεις του ψηφιακού κόσμου, ο Όμιλος Εταιρειών Resoul εξελίσσεται και πρωτοπορεί με κάθε ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Resoul δυναμικά στο Skroutz και με τις Ψησταριές Υγραερίου Campingaz

Με ένα δώρο φιλικό προς το περιβάλλον ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» η Resoul στους ανθρώπους της

Κοινωνική Ευθύνη
Το οικολογικό δώρο της resoul στους εργαζομένους της από την Fabric Republic

Για τον Όμιλο Εταιρειών Resoul, κάθε γιορτή αποτελεί ευκαιρία για να ενισχύσει Φορείς και Οργανισμούς με κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο.

Φέτος το Πάσχα, μαζί με το παραδοσιακό τσουρέκι, επέλεξε να προσφέρει στους ανθρώπους του μία λαμπάδα που έδωσε δεύτερη ζωή σε υφάσματα προερχόμενα από βιοτεχνία ρούχων που διαφορετικά θα κατέληγαν στη χωματερή.

Για το συγκεκριμένο πρακτικό αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον δώρο, η Resoul ήρθε σε επαφή με την Fabric Republic, ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού.

Μέσα από τη δραστηριότητά της, η Fabric Republic βοηθά στη μείωση της επιβάρυνσης των φυσικών πόρων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ρούχα σε φορείς Αλληλεγγύης και απασχολεί κοινωνικά ευάλωτα άτομα μέσω του προγράμματος «Στέγαση κι Επανένταξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το R-PET βήμα της Terra Nation: Πώς το brand της Resoul αλλάζει για πάντα το καλοκαίρι

Δράσεις της Ελ Γκρέκο, του δημοφιλούς brand της Resoul: Ανακύκλωση Συσκευών

Εστία Ελ Γκρέκο Master: Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία της

Αναπτυξιακές δράσεις
Ο Marketing Manager της Resoul Θάνος Σχίζας παραλαμβάνει το βραβείο για την Εστία Ελ Γκρέκο Master

Ο Marketing Manager της Ελ Γκρέκο, Θάνος Σχίζας, κατά την παραλαβή του βραβείου

Στην τελετή απονομής των βραβείων του διεθνούς θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνει η Direction Business Network, η Εστία Ελ Γκρέκο Master αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Αυτή η σημαντική διάκριση από έναν πολυετή και αναγνωρισμένο θεσμό έρχεται σε μια χρονιά – ορόσημο για την Ελ Γκρέκο, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά.

Η Ελ Γκρέκο στην σκηνή του product of the year

Οι Resoulistas φωτογραφίζονται μαζί με τους υπόλοιπους νικητές της βραδιάς (αριστερά)

«Συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια καινοτομίας και πρωτοπορίας, 20 χρόνια ηγετικής θέσης στην κατηγορία των εστιών καφέ, η Ελ Γκρέκο έρχεται να κάνει και πάλι τη διαφορά. Αναβαθμίζει τις μικρές καθημερινές μας απολαύσεις με την Εστία Ελ Γκρέκο Master, την πλέον προηγμένη εστία στην κατηγορία της, χάρη στην καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα και την υψηλή αισθητική που διαθέτει, στοιχεία που με χαρά διαπιστώνουμε ότι αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι καταναλωτές», ανέφερε ο Θάνος Σχίζας, Marketing Manager της Ελ Γκρέκο, κατά την παραλαβή του βραβείου.

Η ομάδα της Resoul

Ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης, κρατά το βραβείο στην ομαδική φωτογραφία της βραδιάς. Δίπλα του, ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης (αριστερά)

Στην τελετή παρευρέθηκε και ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, μέρος του οποίου αποτελεί η Ελ Γκρέκο.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που οι καταναλωτές ξεχώρισαν την εστία Master, η οποία αποτελεί το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαρκούς τάσης μας για εξέλιξη. Το 2003, τη χρονιά που μπήκαμε στην κατηγορία του Υγραερίου, τα λεγόμενα ‘’γκαζάκια’’ ήταν συνήθως κρυμμένα κάτω από τον νεροχύτη. Μέσα σε δύο δεκαετίες, καταφέραμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να τοποθετήσουμε τις Εστίες Ελ Γκρέκο πάνω στον πάγκο 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών. Με την ίδια δημιουργικότητα και τον ίδιο καινοτόμο τρόπο σκέψης θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και μέσα στα επόμενα χρόνια», δήλωσε.

Η ομάδα της resoul στην εκδήλωση για τη βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master

Οι Resoulistas στο κόκκινο χαλί των βραβείων!

Η Εστία Ελ Γκρέκο Master προσφέρει ακόμα ευκολότερο άναμμα χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα, χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης που διαθέτει η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας. Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια τους σκεύους και διαθέτει εμαγιέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

Info

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της Εστίας Ελ Γκρέκο Master στο el-greko.gr.

20 χρόνια Ελ Γκρέκο: Το δημοφιλές brand της Resoul ευχαριστεί έμπρακτα τους καταναλωτές

Αναπτυξιακές δράσεις
Η Ελ Γκρέκο, μέρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, προσφέρει 20% έκπτωση στα μέλη του site της

Με αφορμή τα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η Ελ Γκρέκο ενισχύει τη σχέση που έχει καλλιεργήσει με τους καταναλωτές εδώ και δύο δεκαετίες.

Το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, μετά την προωθητική ενέργεια της έκπτωσης -20% σε όλες τις Εστίες Ελ Γκρέκο στα σημεία πώλησης, παρέχει στα μέλη του elgreko.gr έκπτωση -20% σε όλα τα προιόντα του eshop.

Πρόκειται για μία δράση που θα παραμείνει ενεργή μέχρι το τέλος του έτους, με την Ελ Γκρέκο να ευχαριστεί έμπρακτα το ελληνικό κοινό για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του.

«Προσπαθούμε πάντοτε να καινοτομούμε και να στηρίζουμε τα καθημερινά διαλείμματα των καταναλωτών και των καταναλωτριών μας με αξιόπιστα και λειτουργικά προϊόντα. Εδώ και 20 χρόνια, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών και έχουμε καταφέρει, παραμένοντας δημιουργικοί, να αλλάξουμε τα δεδομένα στην κατηγορία μας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με νέο τηλεοπτικό σποτ γιορτάζει η Ελ Γκρέκο 20 χρόνια καινοτομίας

Για την πολύτιμη προσφορά της στην τοπική κοινωνία Αφιδνών βραβεύτηκε η Resoul

Κοινωνική Ευθύνη
Ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης, παραλαμβάνει το τιμητικό δίπλωμα από τη Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών

Ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης (αριστερά), παραλαμβάνει το τιμητικό δίπλωμα για τη RESOUL HELLAS  

Για την πολυετή προσφορά του στην τοπική κοινωνία βραβεύτηκε ο  Όμιλος Εταιρειών Resoul από τη Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών του Δήμου Ωρωπού.

Το τιμητικό δίπλωμα παρέλαβε ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας (ΣΕΑΔ).

Καθώς οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εδρεύουν στις Αφίδνες, όλοι οι άνθρωποί της – η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι – έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το μέρος.

Κάθε χρόνο, η Resoul προσφέρει συσκευασίες ελληνικού καφέ και άλλα προϊόντα για τα Καλάθια Αλληλεγγύης της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών με παραλήπτες ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Ταυτόχρονα, παραμένει πάντοτε ανοιχτή σε κάθε πρόταση για συμμετοχή σε δράσεις που μπορούν να βοηθήσουν τον τοπικό πληθυσμό των Αφιδνών, αλλά και να αναβαθμίσουν το περιβάλλον και τα δάση της περιοχής.

Το περιοδικό «Χρήμα & Τουρισμός» για τα 20 χρόνια Ελ Γκρέκο: «Το Success Story της απόλυτης καινοτομίας»

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul Άνθιμος Δημητριάδης στο περιοδικό Χρήμα και Τουρισμός

Στις σελίδες του πρόσφατου τεύχους του περιοδικού «Χρήμα & Τουρισμός» φιλοξενείται η συνέντευξη του Προέδρου του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμου Δημητριάδη.

Ως εμπνευστής και καθοδηγητής της Ελ Γκρέκο, η οποία φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, μιλά στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Στ. Δεριζιώτη για τις σημαντικές στιγμές καινοτομίας και τα επόμενα βήματα του brand.

Ακολουθεί παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης:

Δύο δεκαετίες παρουσίας στην ελληνική αγορά συμπληρώνει φέτος η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ. Ποιες αλλαγές κατορθώσατε να φέρετε στην κατηγορία σας;

Το 2003, τη χρονιά που μπήκαμε στην κατηγορία του Υγραερίου, τα λεγόμενα «γκαζάκια» ήταν συνήθως κρυμμένα κάτω από τον νεροχύτη.

Με την Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, βάζοντας για πρώτη φορά χρώμα στο φιαλίδιο και εισάγοντας την απόλυτη βαλβίδα ασφαλείας, καταφέραμε να τα τοποθετήσουμε πάνω στον πάγκο 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών. Έγιναν, δηλαδή, μια ορατή συσκευή, σε αρμονία με τον υπόλοιπο χώρο κάθε σπιτιού.

Επιπλέον, από το 2018 που λανσάραμε τον δικό μας ελληνικό καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, χρησιμοποιώντας ανώτερες ποικιλίες Arabica και Robusta, φέραμε τον ελληνικό καφέ στον 21ο αιώνα.

Ο ελληνικός καφές δεν χρειάζεται να συνδέεται μόνο με τη νοσταλγία, αλλά του αξίζει να έρθει στο σήμερα, να φτιάχνεται και να σερβίρεται με σύγχρονους όρους.

Κοιτώντας πίσω σε αυτά τα 20 χρόνια, ποιες ήταν για εσάς οι πιο σημαντικές στιγμές καινοτομίας από την ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ;

Είμαστε συνεπείς στο να αλλάζουμε τα στερεότυπα και τις αντιλήψεις, είτε γύρω από το «γκαζάκι», είτε γύρω από τον ελληνικό καφέ, πάντα με καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο.

Για παράδειγμα, το 2007 λανσάραμε το Καμινετάκι Θεόφιλος – μετέπειτα Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Classic – με την καινοτομία της κάθετης φλόγας για το ιδανικό ψήσιμο ελληνικού καφέ.

Το 2016 παρουσιάσαμε την Πολυεστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, άλλη μια πρωτοπόρα συσκευή που έδινε απεριόριστες μαγειρικές επιλογές με πολλά σκεύη.

Πιο πρόσφατα, το 2021, δημιουργήσαμε την «οικογένεια» των αξεσουάρ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, τα οποία συμβάλλουν με τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ελληνικού καφέ.

Τέλος, με την Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master το 2022, φέρνουμε την εξέλιξη στην κατηγορία: ακόμα πιο εύκολο άναμμα χωρίς αναπτήρα ή σπίρτα, ακόμη μεγαλύτερη ευστάθεια σκεύους, ακόμη πιο ανθεκτικό χρώμα.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ έχει παρουσιάσει πρόσφατα το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ. Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματά του για κάθε επαγγελματία;

Το πρωτοποριακό Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ είναι ουσιαστικά η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο ελληνικό καφέ. Κάθε επιχείρηση μπορεί πλέον να προσφέρει το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού καφέ, με ευκολία και συνέπεια στην ποιότητα.

Ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να υπολογίζει αποθέματα και παραγγελίες, να μετρά το κέρδος και τις καταναλώσεις, να μην σπαταλά άσκοπα πόρους σε υλικά και εργατοώρες.

Info

Ανακαλύψτε στο site της Resoul όλες τις συνεντεύξεις και τα αφιερώματα στον Τύπο.

Ο Άνθιμος Δημητριάδης στο Coffee+Brunch Magazine: «Ο κόσμος του ελληνικού καφέ αλλάζει»

Συνεντεύξεις-Δημοσιότητα
Συνέντευξη του Άνθιμου Δημητριάδη στο περιοδικό Coffee and Brunch τεύχος Δεκεμβρίου 2022

Συνέντευξη στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Coffee+Brunch παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης.

Αποτελώντας ένα από τα πρόσωπα στο ειδικό αφιέρωμα «Οι πρωταγωνιστές της Καφεστίασης και τα Success Stories τους», ο κ. Δημητριάδης ανέπτυξε το όραμά του για το μέλλον του ελληνικού καφέ.

«Επιχειρώ να αλλάξω τα στερεότυπα και να τον οδηγήσω στο επόμενο επίπεδο», ανέφερε. «Για μένα ο ελληνικός καφές ανήκει στον 21ο αιώνα και θα πρέπει να περιέχει επιλεγμένα χαρμάνια και αρωματικές, ποιοτικά ανώτερες ποικιλίες, να είναι ευγενικά καβουρδισμένος, τέλεια σερβιρισμένος έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή», σημείωσε στο Coffee+Brunch.

Με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσίας της Ελ Γκρέκο στην ελληνική αγορά (2003 – 2023), ο Άνθιμος Δημητριάδης, ως εμπνευστής του brand, τόνισε: «Με την Ελ Γκρέκο καταφέρνουμε να τοποθετούμε τις βάσεις υγραερίου στον πάγκο κάθε νοικοκυριού. Με την καινοτομία του χρώματος και της απόλυτης βαλβίδας ασφαλείας, η Εστία Ελ Γκρέκο έγινε, με σταθερά βήματα, η πλέον δημοφιλής επιλογή για κάθε ελληνικό σπίτι».

Στο αφιέρωμα του περιοδικού παρουσιάστηκε επίσης το καινοτόμο Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, ένα σημαντικό «εργαλείο» για κάθε ξενοδόχο και επαγγελματία της εστίασης.

Με τη νέα πρωτοποριακή συσκευή να έχει εγκατασταθεί σε πάνω από 600 επαγγελματικούς χώρους, ο κ. Δημητριάδης οραματίζεται πολίτες κάθε εθνικότητας να απολαμβάνουν τον τέλειο ελληνικό καφέ στην Ελλάδα αλλά και στις μητροπόλεις του κόσμου. Στόχος του είναι να κάνει αυτό το όραμα πραγματικότητα.

Info

Διαβάστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη στο Coffee+Brunch ΕΔΩ.

Ανακαλύψτε στο site της Resoul όλες τις συνεντεύξεις και τα αφιερώματα στον Τύπο.

Καινοτόμες λύσεις από το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο στην Έκθεση HORECA 2023

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Επισκέπτες στο περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο

Εικόνα: Paterakis Photo

Το ενδιαφέρον των 60.000 και πλέον επισκεπτών της φετινής Έκθεσης HORECA συγκέντρωσε το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, η μοναδική καινοτομία από την E.R. Coffee Experiences του Ομίλου Εταιρειών Resoul.

Οι επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης ενημερώθηκαν για τα πρακτικά και οικονομικά οφέλη που προσφέρει στην επιχείρησή τους η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ.

Παράλληλα, γεύτηκαν τον τέλειο ελληνικό καφέ που προετοιμάζει και σερβίρει το καινοτόμο Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, με τη χρήση της σφραγισμένης καφεκάψουλας Ελ Γκρέκο.

Η ομάδα της Resoul και της ER Coffee Experiences

Εικόνα αριστερά: Μέλη της ομάδας της Resoul και της E.R. Coffee Experiences στο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο. Εικόνα πάνω δεξιά (Paterakis Photo): Ο Πρόεδρος της Resoul και της E.R. Coffee Experiences, Άνθιμος Δημητριάδης, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της E.R. . Coffee Experiences, Νίκο Αϊδίνη. Εικόνα κάτω αριστερά: Η ομάδα της E.R. Coffee Experiences.

Το Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων πολιτικών προσώπων, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πολιτικοί εκπρόσωποι στο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο

Εικόνα πάνω δεξιά & κάτω αριστερά: Paterakis Photo

Και εγένετο κρύος ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο

Πρεμιέρα στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA 2023 έκανε ο νέος κρύος ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο από το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο.

Την πρωτοποριακή μέθοδο της παρασκευής του δημιούργησε ο καταξιωμένος coffee expert και brand ambassador της Ελ Γκρέκο, Σταύρος Λαμπρινίδης.

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης στο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο

Ο brand ambassador της Ελ Γκρέκο, Σταύρος Λαμπρινίδης

Το νέο προϊόν διαθέτει πλούσια κρέμα, που μοιάζει με το παραδοσιακό καϊμάκι, και προσφέρει περισσότερο σώμα και μεγαλύτερη επίγευση.

Μέσα από το άμεσο φιλτράρισμά του, τα γευστικά συστατικά από το ίζημα του καφέ – χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχει ίζημα – περνούν στο τελικό αποτέλεσμα και ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις με άρωμα και γεύση που διαρκεί.

Τέλος, ο κρύος ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο πίνεται χωρίς καλαμάκι, ακολουθώντας τη φιλική προς το περιβάλλον waste-free λογική και ενισχύοντας ταυτόχρονα την απόλαυση της κρέμας με τα γευστικά χαρακτηριστικά από το καϊμάκι του ελληνικού.

Info

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ εδώ.