Category Archives: Οργανωσιακές Αλλαγές

Η ετήσια Κοπή Πίτας της Resoul πραγματοποιήθηκε με κέφι και χορευτική διάθεση

Οργανωσιακές Αλλαγές
Η κοπή πίτας της Resoul για το 2024 στο Chalet Πολιτεία

Με ένα διασκεδαστικό party στο Chalet Πολιτεία έκοψε την ετήσια πίτα του ο Όμιλος Εταιρειών Resoul, δίνοντας την επίσημη εκκίνηση για το 2024 με χαρά και χορευτική διάθεση.

Ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, και ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης, καλωσόρισαν με θερμά λόγια τους ανθρώπους του Ομίλου και τους ευχαρίστησαν για την αφοσίωση και την προσφορά τους.

Στο πλαίσιο του event, πραγματοποιήθηκε και η παραδοσιακή «Βράβευση των Πολυετιών».

Φέτος, τιμήθηκε ο Digital Department Assistant, Κώστας Τ., για τα δέκα χρόνια του στην εταιρεία και έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον Πρόεδρο, Α. Δημητριάδη.

Στην καθιερωμένη αναζήτηση για το φλουρί, ο τυχερός ήταν ο Υπεύθυνος Τομέα Πωλήσεων, Γιάννης Πιτσογιάννης.

Βράβευση των Πολυετιών στη Resoul

Η βραδιά συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι, σε μια ευχάριστη συνθήκη όπου οι Resoulistas πέρασαν ποιοτικά τον κοινό τους χρόνο, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου!

Το προσωπικό της Resoul στο party για την κοπή της πίτας
Οι εργαζόμενοι της Resoul διασκέδασαν στην κοπή της πίτας

Founder’s Day 2023: Η Resoul απέκτησε «τηλεοπτική εκπομπή» και τίμησε τον ιδρυτή της, κ. Νίκο Δημητριάδη

Οργανωσιακές Αλλαγές
Ο Νίκος Δημητριάδης, Ιδρυτής της Resoul, μαζί με τους συνεχιστές της εταιρείας Σταύρο και Άνθιμο Δημητριάδη

Ο κ. Νίκος Δημητριάδης, ο άνθρωπος που έθεσε τις βάσεις της σημερινής Resoul, μαζί με τη σύζυγό του κ. Γεωργία Δημητριάδου. Μαζί τους, οι συνεχιστές του οράματός τους: ο Σταύρος Δημητριάδης, CEO της Resoul, και ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul. 

Από το 2016 μέχρι και σήμερα, στις 6 Δεκεμβρίου κάθε έτους, η Resoul διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμήν του ιδρυτή της, κ. Νίκου Δημητριάδη.

Για τον φετινό εορτασμό, οι άνθρωποι του Ομίλου μετέτρεψαν για μία μέρα τις εγκαταστάσεις της Resoul σε… τηλεοπτικό στούντιο και παρουσίασαν την εκπομπή «Resoul Εφ’ όλης της Ύλης».

Σε αυτό το διαφορετικό εταιρικό event, οι Resoulistas οραματίστηκαν το μέλλον του ελληνικού καφέ, όπως το σηματοδοτεί και το διαμορφώνει το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, η πρώτη αυτόματη μηχανή παρασκευής ελληνικού καφέ.

Με χιούμορ, δημιουργικότητα και φαντασία, όλες και όλοι οι εργαζόμενοι-ες του Ομίλου παρακολούθησαν την εκπομπή ως κοινό live στο στούντιο και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην εξέλιξη της εκπομπής.

Οι εργαζόμενοι της Resoul στη Γιορτή για το Founders Day

Η ομάδα πωλητών της E.R. Coffee Experiences του Ομίλου Εταιρειών Resoul υποδύθηκαν τους… μελλοντικούς εαυτούς τους και παρουσίασαν την εξέλιξη του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο το 2043!

Όλοι οι Resoulistas στο Founders Day της Resoul

Οι Resoulistas συμμετείχαν στο event απαντώντας σε ευφάνταστες ερωτήσεις γύρω από το μέλλον του ελληνικού καφέ (φωτ. πάνω). Ο Managing Director της E.R. Coffee Experiences του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Νίκος Αϊδίνης, σε μία «διαφορετική» συνέντευξη (φωτ. κάτω δεξιά).  

Ο κ. Νίκος Δημητριάδης, ο άνθρωπος που έθεσε τις βάσεις της σημερινής Resoul, μαζί με τη σύζυγό του κ. Γεωργία Δημητριάδου απόλαυσαν την εκδήλωση και ευχαρίστησαν όλη την ομάδα για το διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Δεκέμβριο του 2024!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Founder’s Day 2022: Οι άνθρωποι της Resoul τίμησαν με ένα ξεχωριστό λεύκωμα τον ιδρυτή της, κ. Νίκο Δημητριάδη

Υπερήρωες στη Resoul: Ένα Team Bonding Event με χιούμορ και δημιουργικότητα

Οργανωσιακές Αλλαγές
Οι Resoulistas σε δράση

Τρεις υπερήρωες «προσγειώθηκαν» στα κεντρικά της Resoul, στο πλαίσιο της πρόσφατης εταιρικής συνάντησης τετραμήνου.

Σε ένα διαφορετικό team bonding event, οι Resoulistas κλήθηκαν να χωριστούν σε τρεις ομάδες με επικεφαλής τους… Superman, Spiderman και Harley Quinn.

Με αφορμή τα 20 χρόνια Ελ Γκρέκο, που αποτελεί το brand – ήρωα του Ομίλου Εταιρειών Resoul , κάθε ομάδα δημιούργησε το δικό της κολάζ για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ελ Γκρέκο, συνοψίζοντας τις αξίες και τα επιτεύγματα της μάρκας.

Το event, εμπνευσμένο και σχεδιασμένο από τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της Resoul, Θωμά Σιώμο, έληξε με χειροκροτήματα και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη συνάντηση.

Team bonding event με υπερήρωες στη Resoul
Μέλη της ομάδας της Resoul στο event συνεργασίας με αφορμή τα 20 χρόνια Ελ Γκρέκο
Εργαζόμενοι της Resoul με το κολάζ τους για τα 20 χρόνια Ελ Γκρέκο

Σεπτέμβριος 2003 – Σεπτέμβριος 2023: Η Ελ Γκρέκο γιορτάζει 20 χρόνια Καινοτομίας και Δημιουργικότητας

Οργανωσιακές Αλλαγές
Όλα τα είδη Ελ Γκρέκο του Ομίλου Εταιρειών Resoul

Είκοσι χρόνια δημιουργικότητας και καινοτομίας κλείνει φέτος τον Σεπτέμβριο η Ελ Γκρέκο, έχοντας καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα στο τοπίο των Συσκευών Υγραερίου στην Ελλάδα.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2003 όταν η Εστία Ελ Γκρέκο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και σήμερα, δύο δεκαετίες μετά, βρίσκεται πλέον σε 1.500.000 νοικοκυριά στη χώρα. Με το πρωτοποριακό σύστημα Easy Clic Plus για εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση με μία μόνο κίνηση και την ειδική βαλβίδα ασφαλείας, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού. Επιπλέον, έγινε η πρώτη συσκευή που έβαλε χρώμα στη Βάση (το μέχρι πρότινος μπλε φιαλίδιο), παρέχοντας αισθητική ανανέωση.

Εικόνες από το λανσάρισμα της Εστίας Ελ Γκρέκο το 2003

Σεπτέμβριος 2003: Το λανσάρισμα της Εστίας Ελ Γκρέκο είναι γεγονός! Γιορτάσαμε το πρώτο της βήμα σε μια βραδιά με ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Πάνω δεξιά: Ο νυν Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, στην εναρκτήρια ομιλία του. Κάτω αριστερά – ξεκινώντας από αριστερά: Γιάννης Οικονόμου, τέως Commercial Manager της Resoul, Θάνος Σχίζας, νυν Marketing Manager της Resoul,  Peter Kollar, Regional Sales Manager της Campingaz, Τριαντάφυλλος Κωτσιόβελος, τέως Sales Manager της Resoul, Jean-Marc Billard, Marketing Manager της Campingaz, Άνθιμος Δημητριάδης, νυν Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Anthony Robson, Area Sales Manager της Campingaz| Κάτω δεξιά: Σταύρος Δημητριάδης, νυν CEO της Resoul, Δόμνα Μπέκου, τέως γραμματέας της Resoul.

Η πρωτοπορία υπήρξε σταθερά ζητούμενο της Ελ Γκρέκο, η οποία αναβάθμισε συνολικά την κατηγορία της. Το 2007, παρουσίασε το Καμινετάκι «Θεόφιλος» (σήμερα: Εστία Ελ Γκρέκο Classic) με την καινοτομία της κάθετης φλόγας για την ιδανική παρασκευή του ελληνικού καφέ.

Λίγο αργότερα, το 2016, λάνσαρε την Πολυεστία Ελ Γκρέκο, μια συσκευή προηγμένης τεχνολογίας με πολλές μαγειρικές δυνατότητες.

Εικόνες από το λανσάρισμα του Θεόφιλου το 2007

2007: Το Καμινετάκι Θεόφιλος (μετέπειτα Εστία Ελ Γκρέκο Classic) συστήθηκε στους λάτρεις του ελληνικού καφέ μέσα από μία εντυπωσιακή έκθεση στην Αθήνα. Μια βραδιά χαραγμένη στη μνήμη μας για την πρωτοτυπία και την επιτυχία της! Κάτω δεξιά – ξεκινώντας από αριστερά: Νίκος Τζάνος, Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας, Άνθιμος Δημητριάδης, νυν Πρόεδρος του Ομίλου Εταιριεών Resoul, Michael Strophair, Regional Manager της Campingaz

Τα τελευταία χρόνια, η Ελ Γκρέκο καινοτομεί συνεχώς ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης ελληνικού καφέ. Το 2018, έσπασε τα στερεότυπα με τον ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο Κλασικό, που δημιουργήθηκε από τη σύνθεση ποικιλιών Arabica και Robusta.

Το 2020, με τα αξεσουάρ Ελ Γκρέκο έφερε μια νέα πρόταση για την τέλεια παρασκευή του ελληνικού καφέ από την προετοιμασία μέχρι το σερβίρισμα, ενώ το 2022 κυκλοφόρησε τους νέους τύπους ελληνικού καφέ, τον Ελ Γκρέκο Σκούρο και τον Ελ Γκρέκο Χωρίς Καφεΐνη.

Παράλληλα, το 2022 υπήρξε η χρονιά που η Ελ Γκρέκο ταυτίστηκε με την έννοια της εξέλιξης. Μαζί με το λανσάρισμα της Εστίας Ελ Γκρέκο Master, της πλέον προηγμένης εστίας της, το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο έφερε την επανάσταση στον κόσμο του ελληνικού καφέ: με το πάτημα ενός κουμπιού και με τη χρήση καφεκάψουλας παρασκευάζει τον τέλειο ελληνικό καφέ.

«Δημιουργήσαμε από την αρχή μια εντελώς νέα αγορά στη χώρα και προσφέραμε σύγχρονες επιλογές σε εκατομμύρια ανθρώπους. Αισθανόμαστε περηφάνια που φέτος, στα 20 χρόνια μας, ήρθαν δύο σημαντικά βραβεία να τιμήσουν τη δημιουργική πορεία μας. Οι Έλληνες καταναλωτές ανέδειξαν την Εστία Ελ Γκρέκο Master ως Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της και επιπλέον, το φλιτζάνι και η κούπα Ελ Γκρέκο απέσπασαν διεθνή διάκριση στα RED DOT DESIGN AWARDS», αναφέρει ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών RESOUL, μέρος του οποίου αποτελεί η Ελ Γκρέκο.

Ελ Γκρέκο Master και Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο από τον Όμιλο Εταιρειών Resoul

Αριστερά: Η πλέον προηγμένη εστία της Ελ Γκρέκο, η Εστία Ελ Γκρέκο Master. Δεξιά: Το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο που ήρθε για να αλλάξει τον κόσμο του ελληνικού καφέ.

Info

Αποκτήστε έκπτωση -20% σε όλα τα προϊόντα μέσω του e-shop της Ελ Γκρέκο. Σε ισχύ μέχρι τις 31/12/2023. Μάθετε περισσότερα στο el-greko.gr.

Με χαμόγελο και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Κοπή Πίτας της Resoul

Οργανωσιακές Αλλαγές
Την πίτα της για το 2023 έκοψε η Resoul

Σε μία δια ζώσης εκδήλωση, στο φιλόξενο Κτήμα 28 στις Αφίδνες, έκοψε την ετήσια πίτα του ο Όμιλος Εταιρειών Resoul και γιόρτασε επίσημα την έλευση της νέας χρονιάς.

Όλες και όλοι οι Resoulistas αξιοποίησαν την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά και να περάσουν ποιοτικά τον κοινό τους χρόνο.

Η Διοίκηση της Resoul, αφού παρουσίασε τα εταιρικά αποτελέσματα του 2022 και τους εταιρικούς στόχους για το 2023, συνέχισε με την παραδοσιακή «Βράβευση των Πολυετιών».

Ο Κιμ Κατίνης με τον πρόεδρο της Resoul Άνθιμο Δημητριάδη
Η Τζαίην Χατζηγιάννη με τον Πρόεδρο της Resoul Άνθιμο Δημητριάδη

Ο Κιμ Κατίνης, Industrial Manager & Project Manager της Resoul, έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο για τα δέκα χρόνια του στην εταιρεία από τον Πρόεδρο του Ομίλου, Άνθιμο Δημητριάδη και τον CEO, Σταύρο Δημητριάδη.

Σε παρόμοιο πλαίσιο, για τη συνολική της προσφορά στην εταιρεία τιμήθηκε η Τζαίην Χατζηγιάννη, Personal Assistant to the CEO.

Στην καθιερωμένη αναζήτηση για το φλουρί, οι τυχεροί της χρονιάς ήταν οι μέτοχοι και η Λυδία Φαλκώνη, Junior Brand Manager.

Στη συνέχεια, έναν διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση έδωσε το team bonding event που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και Σύμβουλος Επικοινωνίας της Resoul, Θωμάς Σιώμος.

Η ομαδική δραστηριότητα είχε ως αντικείμενο την ανατολίτικη τέχνη του Kintsugi. Οι άνθρωποι της Resoul χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και κλήθηκαν, με συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ τους, να κολλήσουν τα κομμάτια ενός σπασμένου πορσελάνινου πιάτου, δίνοντάς του δεύτερη ζωή. Με αυτόν τρόπο, αντιλήφθηκαν όλες και όλοι μαζί πως τα αντικείμενα, όπως και οι ανθρώπινες σχέσεις, ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από δυσκολίες και «σπασίματα», καθώς ενώνονται μέσα από τη «χρυσή ουσία» της εμπειρίας και τη σοφίας.

Ομαδικές δραστηριότητες για το προσωπικό της Resoul

Στο γεύμα που ακολούθησε, όλες και όλοι οι Resoulistas αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εταιρική εκδήλωση.

Η Resoul πιστεύει στους ευτυχισμένους ανθρώπους και φροντίζει με κάθε ευκαιρία να εκτιμά στην πράξη τη συμβολή των εργαζομένων της στην συνολική ανάπτυξη του Ομίλου.

Ο ιδρυτής της Resoul Νίκος Δημητριάδης με τα παιδιά του, συνεχιστές της εταιρείας Σταύρο Δημητριάδη και Άνθιμο Δημητριάδη

Ο ιδρυτής της Resoul, Νίκος Δημητριάδης, μαζί με τον Σταύρο Δημητριάδη, CEO της Resoul, και τον Άνθιμο Δημητριάδη, Πρόεδρο της Resoul

Στην επιμόρφωση των ανθρώπων της επένδυσε και το 2022 η Resoul

Οργανωσιακές Αλλαγές
Η Resoul και το 2022 επένδυσε στις εκπαιδεύσεις του ανθρώπινου δυναμικού της

Μια χρονιά γεμάτη από ενδιαφέροντα επιμορφωτικά σεμινάρια ήταν το 2022 για τον Όμιλο Εταιριών Resoul, που επενδύει σταθερά στους ανθρώπους του.

Καθώς το πρόγραμμα των εσωτερικών εκπαιδεύσεων για το 2023 βρίσκεται υπό διαμόρφωση και συντονισμό, αξίζει να γίνει μια μικρή αναδρομή στο έτος που πέρασε.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, 15 εκπαιδευτικά προγράμματα επιλέχθηκαν για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων της Resoul. Σύγχρονες τάσεις και χρήσιμα εργαλεία κυρίως από τους τομείς της Οικονομίας, της Τεχνολογίας και του Marketing μοιράστηκαν ως πολύτιμη γνώση στους συμμετέχοντες.

Οι 1.069 συνολικές ώρες εκπαίδευσης που επενδύθηκαν από τους 45 εργαζομένους που παρακολούθησαν τα δια ζώσης ή εξ αποστάσεως σεμινάρια είναι ένας αριθμός που αντικατοπτρίζει τη συνολική πορεία εξέλιξης της Resoul.

Μέσα από διαδικασίες δημιουργικής προσωπικής και εταιρικής ανάπτυξης, ο Όμιλος Εταιρειών Resoul συνεχίζει να δημιουργεί και να προσφέρει ποιοτικές στιγμές και εμπειρίες διαλειμμάτων στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

«Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023»: Με δώρα υψηλής αισθητικής ευχήθηκε η Resoul στους συνεργάτες της

Οργανωσιακές Αλλαγές
Το δώρο της Resoul στους συνεργάτες της ήταν ένα poster της Ελ Γκρέκο

Εμπνευσμένο από την ταυτότητα και το λογότυπο της Ελ Γκρέκο είναι το ιδιαίτερο poster που έκανε δώρο η Resoul στους συνεργάτες της με αφορμή την έλευση του 2023.

Το συγκεκριμένο limited art print συμβολίζει τη σημασία των σχέσεων και των συνδέσεων στη ζωή μας μέσα από έναν σύγχρονο σχεδιασμό.

Η Ελ Γκρέκο, το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, συνδέεται διαχρονικά με τη δημιουργικότητα, την υψηλή αισθητική, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, το εν λόγω δώρο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία και την ταυτότητα της Ελ Γκρέκο. Ο πίνακας, που ήδη κοσμεί τα γραφεία και τους χώρους εργασίας των συνεργατών της Resoul, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και έλαβε θετικά σχόλια από τους παραλήπτες.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με το poster, η Resoul πρόσφερε στους συνεργάτες της και το βιβλίο «Η ιστορία και η τέχνη του ελληνικού καφέ». Πρόκειται για μία ειδική δίγλωσση έκδοση που έγινε πραγματικότητα χάρη στην ευγενική χορηγία της Ελ Γκρέκο.

Το βιβλίο του ελληνικού καφέ από τη Resoul και την Ελ Γκρέκο

Από την ιστορία του ελληνικού καφέ μέχρι την συνεχώς καινοτόμα προσέγγιση της Ελ Γκρέκο πάνω στο αγαπημένο αυτό ρόφημα, το βιβλίο αγγίζει και εντυπωσιάζει κάθε λάτρη του καφέ.

Με ελπίδα και αισιοδοξία, η Resoul εύχεται σε όλες και όλους καλή και δημιουργική χρονιά!

Founder’s Day 2022: Οι άνθρωποι της Resoul τίμησαν με ένα ξεχωριστό λεύκωμα τον ιδρυτή της, κ. Νίκο Δημητριάδη

Οργανωσιακές Αλλαγές
Ο Πρόεδρος της Resoul Άνθιμος Δημητριάδης και ο CEO της Resoul Σταύρος Δημητριάδης μαζί με τους γονείς τους και ιδρυτές της εταιρείας

Η Resoul από γενιά σε γενιά. Στο κέντρο, ο ιδρυτής της Resoul, Νίκος Δημητριάδης, μαζί με τη σύζυγό του, Γεωργία Δημητριάδου. Στα αριστερά, ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, και στα δεξιά ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης.

Την καθιερωμένη εταιρική γιορτή ‘’Founders Day’’ πραγματοποίησε η Resoul λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μέσα από τον θεσμό του ‘’Founder’s Day’’, οι άνθρωποι της εταιρείας τιμούν τον ιδρυτή της, κ. Νίκο Δημητριάδη, που έθεσε τις βάσεις της σημερινής Resoul και εμπότισε τον οργανισμό με τις αξίες της Δημιουργικότητας, της Καινοτομίας και της Αξιοπιστίας.

Από τον φετινό εορτασμό δεν έλειψε η χαρά και η συγκίνηση, καθώς ο κ. Νίκος Δημητριάδης και η σύζυγός του, κ. Γεωργία Δημητριάδου, παρέλαβαν το ιδιαίτερο λεύκωμα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνους.

Με εξώφυλλο τη φράση «Μια ζωή σαν παραμύθι», το λεύκωμα αποτυπώνει τους σταθμούς της ζωής τους. Από τα παιδικά χρόνια στη Δράμα στην εγκατάστασή τους στη Γερμανία και από εκεί στον επαναπατρισμό τους στην Αθήνα.

Οι δεκαετίες επίμονης δουλειάς και αφοσίωσης στους στόχους που είχαν θέσει τους οδήγησαν στην ίδρυση της Resoul, η οποία σήμερα εξακολουθεί να εξελίσσεται και να καινοτομεί υπό την ηγεσία των παιδιών τους, Άνθιμου και Σταύρου Δημητριάδη.

Ο Άνθιμος Δημητριάδης και ο Σταύρος Δημητριάδης δείχνουν στους γονείς τους το λεύκωμα για την πορεία της resoul που τους χάρισαν
εικόνες από το λεύκωμα της Resoul μια ζωή σαν παραμύθι

Ο κ. Νίκος Δημητριάδης και η κ. Γεωργία Δημητριάδου ευχαρίστησαν όλους τους ανθρώπους της Resoul για την ξεχωριστή γιορτή και ευχήθηκαν σε αυτούς και τις οικογένειές τους καλές γιορτές, με υγεία και χαρά.

Το ‘’Founder’s Day’’ αποτελεί έναν θεσμό που ξεκίνησε το 2016 και από τότε μέχρι σήμερα πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Επόμενη στάση, λοιπόν, ο Δεκέμβριος του 2023!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Η πρώτη γιορτή ‘’Founder’s Day’’ της Resoul

Χριστουγεννιάτικα δώρα με κοινωνικό πρόσημο χάρισε η Resoul στους ανθρώπους της

Οργανωσιακές Αλλαγές
Η Resoul χάρισε στους εργαζομένους της χριστουγεννιάτικα δώρα μεγάλης κοινωνικής αξίας

Καθώς οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν, η Resoul ευχήθηκε στους ανθρώπους της με δύο μικρά δώρα μεγάλης κοινωνικής αξίας.

Ο Όμιλος Εταιρειών Resoul χάρισε στο προσωπικό ένα γούρι για το 2023 από την «Αμυμώνη», τον μόνο πανελλήνιο φορέα που εκπαιδεύει παιδιά και ενήλικες με οπτική και πολλαπλές αναπηρίες.

Επιπλέον, συνόδευσε αυτό το δώρο με μελομακάρονα από το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», που προσφέρει ειδική εκπαίδευση και προνοιακές υπηρεσίες σε άτομα με αυτισμό και νοητική αναπηρία.

H Resoul στηρίζει διαχρονικά με κάθε ευκαιρία φορείς και οργανισμούς που παράγουν κοινωνικό έργο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο 2022 έχει πραγματοποιήσει δύο μεγάλες ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέροντας χρήματα από τις πωλήσεις των Εστιών Ελ Γκρέκο στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος και στον Οργανισμό Dogs’ Voice.

Στο γραφείο, με το κατοικίδιο: Η Resoul γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων με ξεχωριστούς επισκέπτες

Οργανωσιακές Αλλαγές
Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στη Resoul

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε η Resoul για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, χθες Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Οι άνθρωποι του Ομίλου Εταιρειών Resoul ήρθαν στο γραφείο παρέα με τα κατοικίδιά τους και πέρασαν τη μέρα με τους τετράποδους φίλους τους στο πλευρό τους.

Τα σκυλιά, αλλά και η μικρή γατούλα που εξοικειώθηκε γρήγορα με το περιβάλλον, πρόσθεσαν μία χαριτωμένη νότα στις εργασίες κάθε τμήματος και τράβηξαν τα βλέμματα όλων.

Οι εργαζόμενοι της Resoul συντροφιά με τα κατοικίδιά τους στην Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Για τους ανθρώπους της Resoul που δεν κατάφεραν να φέρουν μαζί τα κατοικίδιά τους, δημιουργήθηκε ένα ειδικό Animal Appreciation Board.

Ο πίνακας με τις φωτογραφίες των μικρών τους ζώων τοποθετήθηκε στην είσοδο των εγκαταστάσεων και έδωσε την ευκαιρία στους υπόλοιπους να γνωρίσουν, έστω και εξ αποστάσεως, αυτές τις σημαντικές υπάρξεις στη ζωή τους.

Πίνακας με φωτογραφίες κατοικιδίων στην είσοδο της Resoul

Η Resoul πιστεύει στους ευτυχισμένους ανθρώπους και με αυτή την πρωτοβουλία κατάφερε να αναδείξει με πρωτότυπο τρόπο την ευεργετική επίδραση των ζώων στην καθημερινότητα όλων μας.