Category Archives: Αναπτυξιακές δράσεις

Καλοκαίρι 2024: Η βιωσιμότητα στην «καρδιά» της Terra Nation

Αναπτυξιακές δράσεις
Δημιουργία, Ποιότητα και Βιωσιμότητα για το 2024 προβάλλει η Terra Nation του Ομίλου Εταιρειών Resoul

Με πίστη και συνέπεια στο αρχικό όραμά της, όταν πριν από 35 χρόνια ξεκίνησε ως Terra παίρνοντας το όνομα της Μητέρας Γης (Terra Mater), η Terra Nation προσφέρει μια ολοκληρωμένη «πράσινη» εμπειρία στους beach lovers.

Η έννοια της βιωσιμότητας και της eco-conscious λογικής βρίσκεται στην «καρδιά» του δημοφιλούς brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul.

Η ολοκληρωμένη RPET συλλογή, με προϊόντα από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα που δημιουργήθηκε από πλαστικά μπουκάλια, προωθεί τη φιλική προς το περιβάλλον παραμονή στην παραλία.

Διατηρώντας τη μοναδική τους ποιότητα και τη ξεχωριστή αισθητική τους, τα Σκίαστρα Παραλίας και οι Ομπρέλες Terra Nation, καθώς και τα αξεσουάρ όπως οι Πετσέτες και οι Τσάντες Θαλάσσης, υπόσχονται σε όλες και όλους ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιηγηθείτε στο e-shop terra-nation.com και ανακαλύψτε όλη την RPET συλλογή για το φετινό καλοκαίρι

Ελ Γκρέκο Care: Η Resoul πρωτοπορεί με το αναβαθμισμένο Customer Care της Ελ Γκρέκο

Αναπτυξιακές δράσεις
Το Ελ Γκρέκο Care της Resoul

Η Ελ Γκρέκο, το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul που φέτος γιορτάζει 20 χρόνια καινοτομίας και δημιουργικότητας, έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία της.

Σε αυτή την κατεύθυνση, πρωτοπορεί και στο πεδίο της εξυπηρέτησης πελατών με το αναβαθμισμένο Ελ Γκρέκο Care.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη υπηρεσία customer care και after sales service, που προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων και επιλογών στα 1.500.000 νοικοκυριά της χώρας που διαθέτουν Εστία Ελ Γκρέκο.

Επισκευή

Το εξειδικευμένο Τεχνικό Τμήμα της Ελ Γκρέκο, με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, αναλαμβάνει να επισκευάσει κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιαστεί σε μία συσκευή.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της 10ετούς Εγγύησης που συνοδεύει κάθε αγορά εστίας, η επισκευή προσφέρεται δωρεάν.

Απόσυρση

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης θελήσει να αντικαταστήσει τη συσκευή του λόγω φθοράς ή παλαιότητας, μπορεί να την αποσύρει και να αποκτήσει μία νέα σε προνομιακή τιμή.

Ταυτόχρονα, η ομάδα Ελ Γκρέκο Care φροντίζει να ανακυκλώνει κάθε παλιά Εστία Ελ Γκρέκο που παραλαμβάνει, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων και κατ’ επέκταση στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συντήρηση

Αναγνωρίζοντας ότι η τακτική συντήρηση εξασφαλίζει την καλή λειτουργίας της συσκευής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το Τεχνικό Τμήμα της Ελ Γκρέκο την εκτελεί με τον πιο σωστό και υπεύθυνο τρόπο.

Ενημέρωση

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα Ελ Γκρέκο, η ομάδα Ελ Γκρέκο Care βρίσκεται στη διάθεση του κοινού τηλεφωνικά, αλλά και μέσω e-mail.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Ελ Γκρέκο Care στο el-greko.gr

Διεθνές βραβείο Red Dot Design για τα φλιτζάνια και την κούπα Ελ Γκρέκο

Αναπτυξιακές δράσεις
Ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος της RESOUL, παρέλαβε το βραβείο RED DOT DESIGN AWARD για το φλιτζάνι Ελ Γκρέκο

Ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών RESOUL (στο κέντρο), παρέλαβε το διεθνές βραβείο πλαισιωμένος από τον Kim Katinis, Industrial Designer & Project Manager της RESOUL (αριστερά) και τον Alex Didaskalou (Ingenno Design), σχεδιαστή των φλιτζανιών ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ (δεξιά)

Μία ακόμη, διεθνή αυτή τη φορά, διάκριση απέσπασε η Ελ Γκρέκο στα φετινά Red Dot Design Awards, που αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς design παγκοσμίως με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας.

Κάθε χρόνο, ειδικοί και επιστήμονες διεθνούς κύρους που απαρτίζουν την πολυμελή κριτική επιτροπή των βραβείων Red Dot Design καλούνται να αναδείξουν τους τελικούς νικητές ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Εξετάζουν τα υποψήφια προϊόντα έχοντας ως βασικά κριτήρια – μεταξύ άλλων – τον βαθμό καινοτομίας, την εργονομία, τη λειτουργικότητα, το συμβολικό και συναισθηματικό περιεχόμενό τους, την αισθητική αλλά και την εμφανή τους ποιότητα.

Διαθέτοντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τα φλιτζάνια και η κούπα Ελ Γκρέκο, που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να συγκρατούν το κατακάθι του ελληνικού καφέ, κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία Product Design.

Τα βραβευμένα αξεσουάρ της Ελ Γκρέκο

Στη λαμπερή βραδιά της βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Έσσεν της Γερμανίας, η Ελ Γκρέκο αξιοποίησε την ευκαιρία να σταθεί δίπλα σε πολύ σημαντικές παγκόσμιες μάρκες και να προβάλει διεθνώς την αισθητική και την καινοτομία των προϊόντων της.

Το βραβευμένο φλιτζάνι Ελ Γκρέκο ως έκθεμα στο μουσείο

Το φλιτζάνι Ελ Γκρέκο διπλού ελληνικού καφέ θα εκτίθεται στο Red Dot Design Museum, που βρίσκεται στο Έσσεν της Γερμανίας, έως τον Μάιο του 2024

Ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών RESOUL, μέρος του οποίου αποτελεί η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, δήλωσε: «Το 2023,  για τον Όμιλο της RESOUL και ειδικότερα για το brand «ήρωα» μας, το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, που φέτος έγινε 20 ετών, είναι χρονιά καταξίωσης, περηφάνιας και αναγνώρισης της σκληρής δουλειάς, του οράματος και των αξιών μας.

Πριν από λίγους μήνες, είχαμε την ανάδειξη από τους Έλληνες καταναλωτές της Εστίας Ελ Γκρέκο Master ως «Προϊόν της Χρονιάς 2023″ στην κατηγορία της και σήμερα είχαμε τη διεθνή αναγνώριση της σχεδιαστικής μας φιλοσοφίας με ένα από τα πιο σημαντικά Βραβεία Σχεδιασμού που απονέμεται πάνω από 60 χρόνια, το Red Dot Design Award».

Η έκθεση RED DOT

Η Ελ Γκρέκο αξιοποίησε την ευκαιρία να σταθεί δίπλα σε πολύ σημαντικές παγκόσμιες μάρκες στο Έσσεν της Γερμανίας

Σχολιάζοντας τη σημασία της διάκρισης για την πορεία του brand, ο Άνθιμος Δημητριάδης συμπλήρωσε: «Εγώ και η ομάδα μου, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη νέα διάκριση που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και επιβραβεύει τη δέσμευσή μας να επενδύουμε σταθερά στο υψηλό design, τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα  των προϊόντων μας. Πιστεύω πως αυτά τα βραβεία είναι μόνο η αρχή, ένα «βάθρο/stepping stone» στο οποίο θα στηριχθούμε για να φέρουμε τον ελληνικό καφέ στον 21ο αιώνα αναβαθμίζοντας συνολικά την εμπειρία απόλαυσής του με καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο».

Στο Designers’ Night των Red Dot Awards 2023, εκτός από τον Πρόεδρο της RESOUL, παρευρέθηκε ο Kim Katinis, Industrial Designer & Project Manager της RESOUL, καθώς και ο Alex Didaskalou (Ingenno Design), σχεδιαστής των φλιτζανιών ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

Info

Ανακαλύψτε τα φλιτζάνια και την κούπα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, καθώς και όλα τα αξεσουάρ καφέ που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης εμπειρίας ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ στο el-greko.gr.

Η Terra Nation υποστηρίζει παράδοση εντός 48 ωρών για το κοινό της Ελλάδας

Αναπτυξιακές δράσεις
Η Terra Nation υποστηρίζει 48 ώρες παράδοση εντός Ελλάδας για το e-shop της

Και φέτος το καλοκαίρι, κύριος στόχος της Terra Nation είναι να προσφέρει ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

Το διεθνώς γνωστό brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, που μετρά 34 επιτυχημένα χρόνια στην outdoor εμπειρία, βελτιώνει με κάθε τρόπο τις καλοκαιρινές διακοπές των ανθρώπων που απολαμβάνουν την παραμονή τους στην παραλία.

Σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζει παράδοση εντός 48 ωρών για τις online αγορές* που πραγματοποιούνται μέσω του e-shop της. Έτσι, οι καταναλωτές από την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τα Terra Nation προϊόντα τους με ευκολία, ταχύτητα και ευελιξία.

Το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul συνεχίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες των beach lovers και να εξελίσσεται ώστε να κάνει το καλοκαίρι τους ακόμη πιο χαρούμενο και ελεύθερο.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο e-shop της Terra Nation.

*Αφορά τις μη δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας, για online παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί από Δευτέρα έως Πέμπτη (έως τις 12.00 το μεσημέρι).

Η Terra Nation γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μία ξεχωριστή καμπάνια

Αναπτυξιακές δράσεις
Καμπάνια της Terra Nation του Ομίλου Resoul για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τιμώντας τη σύνδεσή της με τη Μητέρα Γη (Terra Mater), όπως άλλωστε υποδεικνύει και το όνομά της, η Terra Nation γιορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μια ξεχωριστή καμπάνια.

Από το Σάββατο 3 έως και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, με κάθε αγορά RPET Σκιάστρου Παραλίας από το e-shop terra-nation.com, οι καταναλωτές θα παίρνουν ως δώρο δύο (2) RPET Πετσέτες Θαλάσσης MIRI MOE. Αντίστοιχα, με κάθε παραγγελία RPET Ομπρέλας Παραλίας, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν ως δώρο μία Πετσέτα Θαλάσσης MIRI MOE.

Τι σηματοδοτεί το RPET βήμα της Terra Nation

Ξεκινώντας ήδη από την περσινή χρονιά, το διεθνώς γνωστό brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul έχει αναπτύξει την «πράσινη» RPET Συλλογή του με προϊόντα που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, για τη δημιουργία των νέων RPET μοντέλων της Terra Nation (Σκίαστρα, Ομπρέλες, Πετσέτες κ.α.) χρησιμοποιήθηκε ύφασμα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Με την κυκλική οικονομία που εφαρμόζεται, τα πλαστικά αποκτούν νέα μορφή χωρίς να καταλήγουν αναξιοποίητα στη χωματερή.

Ενδεικτικά:

  • Για κάθε Σκίαστρο KAU KOHU PLUS RPET χρησιμοποιούνται 110 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια
  • Για κάθε Σκίαστρο REKA KOHU PLUS RPET αξιοποιούνται 78 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια
  • Για κάθε Ομπρέλα RUA KIRI PLUS RPET χρησιμοποιούνται 53 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια
  • Για κάθε Ομπρέλα AU KIRI RPET αξιοποιούνται 54 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια

Καθώς το κεντρικό μήνυμα της φετινής Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος συνοψίζεται στη φράση #BeatPlasticPollution, η Terra Nation εναρμονίζεται πλήρως με αυτή την προσπάθεια.

Πιστή στη βελτίωση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων και αλλάζοντας για μία ακόμη φορά τα δεδομένα στην κατηγορία της με την RPET προσέγγισή της, δείχνει τον δρόμο για το μέλλον.

Info

RPET Σκίαστρα Παραλίας Terra Nation

RPET Ομπρέλες Παραλίας Terra Nation

Η Terra Nation στο Skroutz: Το brand της Resoul στη δημοφιλή πλατφόρμα

Αναπτυξιακές δράσεις
Η Terra Nation στην πλατφόρμα Skroutz

Τα αντικείμενα παραλίας Terra Nation βρίσκονται πλέον διαθέσιμα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών Skroutz για όλες και όλους τους beach lovers στην Ελλάδα.

Το διεθνώς γνωστό brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, με επιτυχημένη παρουσία 34 ετών στην outdoor εμπειρία, έρχεται ακόμη πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό που αγαπά τις ξέγνοιαστες εξορμήσεις και διακοπές στη θάλασσα.

Από φέτος, όσες και όσοι επιθυμούν να συνδυάσουν προστασία από την UV ηλιακή ακτινοβολία, ανθεκτικότητα στον άνεμο, εργονομία και αισθητική, μπορούν να ανακαλύψουν τα προϊόντα Terra Nation στο Skroutz.

Πλήρως εναρμονισμένος με τις τάσεις του ψηφιακού κόσμου, ο Όμιλος Εταιρειών Resoul εξελίσσεται και πρωτοπορεί με κάθε ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Resoul δυναμικά στο Skroutz και με τις Ψησταριές Υγραερίου Campingaz

Εστία Ελ Γκρέκο Master: Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία της

Αναπτυξιακές δράσεις
Ο Marketing Manager της Resoul Θάνος Σχίζας παραλαμβάνει το βραβείο για την Εστία Ελ Γκρέκο Master

Ο Marketing Manager της Ελ Γκρέκο, Θάνος Σχίζας, κατά την παραλαβή του βραβείου

Στην τελετή απονομής των βραβείων του διεθνούς θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνει η Direction Business Network, η Εστία Ελ Γκρέκο Master αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Αυτή η σημαντική διάκριση από έναν πολυετή και αναγνωρισμένο θεσμό έρχεται σε μια χρονιά – ορόσημο για την Ελ Γκρέκο, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά.

Η Ελ Γκρέκο στην σκηνή του product of the year

Οι Resoulistas φωτογραφίζονται μαζί με τους υπόλοιπους νικητές της βραδιάς (αριστερά)

«Συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια καινοτομίας και πρωτοπορίας, 20 χρόνια ηγετικής θέσης στην κατηγορία των εστιών καφέ, η Ελ Γκρέκο έρχεται να κάνει και πάλι τη διαφορά. Αναβαθμίζει τις μικρές καθημερινές μας απολαύσεις με την Εστία Ελ Γκρέκο Master, την πλέον προηγμένη εστία στην κατηγορία της, χάρη στην καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα και την υψηλή αισθητική που διαθέτει, στοιχεία που με χαρά διαπιστώνουμε ότι αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι καταναλωτές», ανέφερε ο Θάνος Σχίζας, Marketing Manager της Ελ Γκρέκο, κατά την παραλαβή του βραβείου.

Η ομάδα της Resoul

Ο CEO της Resoul, Σταύρος Δημητριάδης, κρατά το βραβείο στην ομαδική φωτογραφία της βραδιάς. Δίπλα του, ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης (αριστερά)

Στην τελετή παρευρέθηκε και ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, μέρος του οποίου αποτελεί η Ελ Γκρέκο.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που οι καταναλωτές ξεχώρισαν την εστία Master, η οποία αποτελεί το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαρκούς τάσης μας για εξέλιξη. Το 2003, τη χρονιά που μπήκαμε στην κατηγορία του Υγραερίου, τα λεγόμενα ‘’γκαζάκια’’ ήταν συνήθως κρυμμένα κάτω από τον νεροχύτη. Μέσα σε δύο δεκαετίες, καταφέραμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να τοποθετήσουμε τις Εστίες Ελ Γκρέκο πάνω στον πάγκο 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών. Με την ίδια δημιουργικότητα και τον ίδιο καινοτόμο τρόπο σκέψης θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και μέσα στα επόμενα χρόνια», δήλωσε.

Η ομάδα της resoul στην εκδήλωση για τη βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master

Οι Resoulistas στο κόκκινο χαλί των βραβείων!

Η Εστία Ελ Γκρέκο Master προσφέρει ακόμα ευκολότερο άναμμα χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα, χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης που διαθέτει η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας. Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια τους σκεύους και διαθέτει εμαγιέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

Info

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της Εστίας Ελ Γκρέκο Master στο el-greko.gr.

20 χρόνια Ελ Γκρέκο: Το δημοφιλές brand της Resoul ευχαριστεί έμπρακτα τους καταναλωτές

Αναπτυξιακές δράσεις
Η Ελ Γκρέκο, μέρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, προσφέρει 20% έκπτωση στα μέλη του site της

Με αφορμή τα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η Ελ Γκρέκο ενισχύει τη σχέση που έχει καλλιεργήσει με τους καταναλωτές εδώ και δύο δεκαετίες.

Το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, μετά την προωθητική ενέργεια της έκπτωσης -20% σε όλες τις Εστίες Ελ Γκρέκο στα σημεία πώλησης, παρέχει στα μέλη του elgreko.gr έκπτωση -20% σε όλα τα προιόντα του eshop.

Πρόκειται για μία δράση που θα παραμείνει ενεργή μέχρι το τέλος του έτους, με την Ελ Γκρέκο να ευχαριστεί έμπρακτα το ελληνικό κοινό για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του.

«Προσπαθούμε πάντοτε να καινοτομούμε και να στηρίζουμε τα καθημερινά διαλείμματα των καταναλωτών και των καταναλωτριών μας με αξιόπιστα και λειτουργικά προϊόντα. Εδώ και 20 χρόνια, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών και έχουμε καταφέρει, παραμένοντας δημιουργικοί, να αλλάξουμε τα δεδομένα στην κατηγορία μας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με νέο τηλεοπτικό σποτ γιορτάζει η Ελ Γκρέκο 20 χρόνια καινοτομίας

Η Resoul μπαίνει δυναμικά στο Skroutz: Οι Ψησταριές Υγραερίου Campingaz στη δημοφιλή πλατφόρμα

Αναπτυξιακές δράσεις
Η Resoul συνεργάζεται με τη Skroutz για τις Ψησταριές Υγραερίου Campingaz

Με την πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών Skroutz συνεργάζεται από φέτος το φθινόπωρο η Resoul, κάνοντας δυναμική είσοδο στο Skroutz Marketplace με τις Ψησταριές Υγραερίου Campingaz.

Ως αντιπρόσωπος της Campingaz στην Ελλάδα εδώ και δύο δεκαετίες, η Resoul εντοπίζει πάντοτε ευέλικτους δρόμους για να συνδεθεί με τους λάτρεις του barbeque.

Σε αυτό το πλαίσιο, όσοι και όσες αγαπούν το ιδανικό ψήσιμο με απλό, εύκολο και υγιεινό τρόπο μπορούν να αναζητήσουν τις Ψησταριές Υγραερίου Campingaz μέσω του Skroutz.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bbq-campingaz.gr αποτελεί πλέον ένα από τα συνολικά 13.000 καταστήματα που συμμετέχουν στη δημοφιλή πλατφόρμα online αγορών.

Σε ανοιχτή γραμμή με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του σύγχρονου ψηφιακού κόσμου, ο Όμιλος Εταιρειών Resoul εξελίσσεται και καινοτομεί διαρκώς.

Νέα Master, Εστία Εξέλιξης: Η Resoul παρουσιάζει στην αγορά την πλέον προηγμένη Εστία Ελ Γκρέκο

Αναπτυξιακές δράσεις
Η νέα Εστία Ελ Γκρέκο Master από το δημοφιλές brand της Resoul

Αφοσιωμένη στην αποστολή της να δημιουργεί νέα, πρωτοποριακά προϊόντα, η Resoul λανσάρει στην αγορά την Εστία Ελ Γκρέκο Master.

Πρόκειται για την πλέον προηγμένη εστία της Ελ Γκρέκο, με το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul να επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την ηγετική του θέση στον χώρο των Συσκευών Υγραερίου.

Σχεδιασμένη με γνώμονα την καινοτομία, τη σιγουριά και την ευκολία, η νέα εστία Master αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση που έρχεται να αναβαθμίσει τις πολύτιμες καθημερινές απολαύσεις του κοινού στην Ελλάδα.

Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σχάρα για μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους, με εμαγιέ επικάλυψη η οποία εξασφαλίζει ευκολότερο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

Επιπλέον, η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας προσφέρει άριστο έλεγχο της έντασης της φλόγας, ενώ χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης το άναμμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα.

Παράλληλα, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα σύνδεσης Easy Clic Plus, η Εστία Ελ Γκρέκο Master μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με μία μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο δεν είναι άδεια.

Πιστή στις αξίες της Δημιουργικότητας, της Καινοτομίας και της Αξιοπιστίας που αποτελούν τον πυρήνα της, η Resoul συνεχίζει να αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητα χιλιάδων καταναλωτών.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα Εστία Ελ Γκρέκο Master:

• Στο site του brand Ελ Γκρέκο
• Στο YouTube κανάλι του brand Ελ Γκρέκο