Category Archives: Διεθνείς Συνεργασίες-Αντιπροσωπείες

Το υπέροχο καλοκαιρινό ταξίδι της TerraNation στην Ελλάδα

Διεθνείς Συνεργασίες-Αντιπροσωπείες

Η TerraNation, το πιο καλοκαιρινό και δυναμικό brand της Resoul, το μοναδικό παγκοσμίως που ειδικεύεται στον ποιοτικό εξοπλισμό παραλίας συνεχίζει την διεθνή πορεία του και επεκτείνεται συνεχώς σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο.

Το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα έκανε ακόμη περισσότερο αισθητή την παρουσία του με νέα σημεία, καινούργιες συνεργασίες και φρέσκιες προωθητικές ενέργειες.

Το καλοκαίρι του 2017, ο πιο καινοτόμος και αξιόπιστος εξοπλισμός για την παραλία με την υπογραφή της TerraNation τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στα καταστήματα Public, Notos Home, FactoryOutlet και WHSmith.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα προϊόντα της TerraNation τοποθετήθηκαν σε ειδικά σχεδιασμένες κατασκευές και επίτοιχες προβολές σε 33 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και σε 2 στην Κύπρο.

Για πρώτη φορά φέτος, ο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός για την παραλία παρουσιάστηκε μέσα από ειδικά floor stands και προβολές στο Factory Outlet, το μεγαλύτερο ελληνικό πολυκατάστημα outlet που βρίσκεται στην Αθήνα.

WHSmith: Η Terra Nation στην αρχαιότερη αλυσίδα καταστημάτων του κόσμου

Επίσης, η παρουσία της Terra Nation στο WHSmith, εντός του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, αποτελεί μία από τις πιο στρατηγικές της συνεργασίες.

Με ιστορία 224 ετών και με περισσότερα από 1.350 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η βρετανική WHSmith απέκτησε παρουσία πρόσφατα και στην χώρα μας.

Στο κατάστημα των αναχωρήσεων, τα προϊόντα της Terra Nation υπόσχονται στους επισκέπτες μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα.

Terra Nation και Yellowday

Επιπλέον, το καλοκαίρι του 2017, η TerraNation συνεργάστηκε με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellowday της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι κάτοχοι των κουπονιών yellowday επωφελήθηκαν από τις προσφορές ενώ είχαν τη δυνατότητα αγοράς μέσα από όλες τις κατηγορίες προϊόντων της Terra Nation όπως σκίαστρα, ομπρέλες, τσάντες, πετσέτες και υποστρώματα.

Άλλες προωθητικές ενέργειες

Η TerraNation συνεργάστηκε με τον όμιλο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Unilever Hellas και το περιοδικό «Αθηνόραμα».

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ είχαν την ευκαιρία να λάβουν ως δώρο μία τσάντα παραλίας IKA KOPU με την αγορά δύο τύπων smartphones.

Η εταιρεία Unilever Hellas επέλεξε τα προϊόντα της Terra Nation για τις ανάγκες ενός διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, με βασική προϋπόθεση την αγορά οποιουδήποτε παγωτού Magic ξυλάκι!

Τέλος, οι αναγνώστες του καλοκαιρινού «ΑθηνόραμαTravel» έλαβαν ως δώρο την άγκυρα παραλίας KUKU της Terra Nation και ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% για αγορές από το www.terranationshop.gr.

Resoul Logistics: Συνεχής ανάπτυξη με νέες συνεργασίες

Διεθνείς Συνεργασίες-Αντιπροσωπείες

Η Resoul Logistics, πατώντας με σιγουριά στο κατώφλι της πολυετούς εμπειρίας της, συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός και συνεργάζεται με την παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία Syngenta.

Εδώ και επτά μήνες, η Resoul Logistics παρέχει στην εταιρεία Syngenta υπηρεσίες cross docking και διανομής για την Αττική και την Πελοπόννησο.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας, η Resoul Logistics ανέλαβε πρόσφατα και την αποθήκευση υλικών συσκευασίας για την παραγωγή τους στο εργοστάσιο των Οινοφύτων, καθώς και την διανομή από Οινόφυτα στο κέντρο διανομής της Syngenta στην Θεσσαλονίκη.

Η Resoul Logistics με κάθε επιτυχημένη συνεργασία υψηλού επιπέδου βρίσκεται ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον προορισμό της: να δημιουργεί και να προσφέρει υψηλής αξίας υπηρεσίες και εμπειρίες.

Ποια είναι η Syngenta;

Η Syngenta είναι μια από τις παγκοσμίως ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο των προϊόντων φυτοπροστασίας, των σπόρων μεγάλης καλλιέργειας και κηπευτικών με περισσότερους από 28.000 εργαζόμενους σε πάνω από 90 χώρες.

Με σκοπό να βοηθήσει τη γεωργία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του αύριο, η Syngenta έχει ουσιαστική συμβολή στη γνώση και την επιστημονική ανακάλυψη, που ωφελούν όχι μόνο την ίδια αλλά και την ευρύτερη παγκόσμια επιστημονική και γεωργική κοινότητα.

Βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας των καλλιεργειών, προστατεύοντας το περιβάλλον και βελτιώνοντας την υγεία και την ποιότητα της ζωής.

Aπονομή τιμητικού βραβείου στην Resoul στην ετήσια συνάντηση αντιπροσώπων της Coleman

Διεθνείς Συνεργασίες-Αντιπροσωπείες

Για δεύτερη φορά μέσα σε 15 χρόνια, η Resoul φιλοξένησε και οργάνωσε την ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων της ΝΑ Ευρώπης και Ασίας της Coleman. Κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου, βραβεύτηκε ως «ο πιο ενεργός και δημιουργικός στην στρατηγική marketing συνεργάτης της Coleman» και επιπλέον για το «πιο ολοκληρωμένο λανσάρισμα νέου προϊόντος με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο».

Το βραβείο, μια επίχρυση λάμπα Coleman, σήμα κατατεθέν της εταιρείας, παρέλαβαν οι κ.κ. Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Resoul Hellas SA και η Νεκταρία Μανωλά, Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας.

Χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες από συνολικά 12 κράτη απόλαυσαν την παραμονή τους στο ξενοδοχείο ‘’Plaza Resort’’ στην Ανάβυσσο.

Η συνάντηση, που υλοποιείται για περίπου δύο δεκαετίες, σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο, διήρκησε φέτος από τις 2 έως τις 5 Μαΐου 2017. Με την συμμετοχή των 50 και πλέον διεθνών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε μία σειρά από δραστηριότητες team building, παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα, διοργανώθηκε live BBQ και ξενάγηση στην Ακρόπολη.

Οι χώρες που συμμετείχαν, εκτός από την Ελλάδα, ήταν οι εξής: Κύπρος, Μαρόκο, Ισραήλ, Τουρκία, Σρι Λάνκα, Πακιστάν, Αίγυπτος, Κατάρ, Ομάν, Κουβέιτ και Αραβικά Εμιράτα. Οι αντιπρόσωποι της Coleman πήραν τον δρόμο της επιστροφής, έχοντας στις αποσκευές τους τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα εποικοδομητικό τετραήμερο.