Category Archives: Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες

HORECA 2024: Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περίπτερο της Ελ Γκρέκο

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαθαίνει για το Ελ Γκρέκο BRIQI στην έκθεση HORECA 2024

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημερώνεται για τη λειτουργία της έξυπνης μηχανής ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο BRIQI από τον Πρόεδρο του Ομίλου Εταιρειών RESOUL, Άνθιμο Δημητριάδη, και τον Managing Director της E.R. Coffee Experiences, Νίκο Αϊδίνη

Το περίπτερο της Ελ Γκρέκο επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Έκθεση HORECA 2024.

Ο κ. Μητσοτάκης ανακάλυψε από κοντά τη λειτουργία του καινοτόμου Ελ Γκρέκο BRIQI, της έξυπνης μηχανής που ενώνει την παράδοση με την τεχνολογία, διατηρώντας τον αυθεντικό τρόπο παρασκευής του ελληνικού καφέ.

Επιπλέον, στο περίπτερο της Ελ Γκρέκο έδωσαν το παρών ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, και η Υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη.

Με αξεσουάρ Ελ Γκρέκο βρέθηκε στην κορυφή του βάθρου ο Γάλλος νικητής του Ibrik Championship 2023

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Ο φετινός πρωταθλητής Ibrik Championship με τον κριτή και ambassador της Ελ Γκρέκο Σταύρο Λαμπρινίδη

Ο ambassador της Ελ Γκρέκο και μέλος της κριτικής επιτροπής του Ibrik Championship, Σταύρος Λαμπρινίδης, μαζί με τον Γάλλο πρωταθλητή, Pierre de Chanterac

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cezve/Ibrik (καφές στο μπρίκι), αναδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά την τέχνη και την τεχνική που βρίσκεται πίσω από την παρασκευή του ελληνικού καφέ.

Ο Όμιλος Εταιρειών Resoul στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του διαγωνιζόμενου Pierre de Chanterac, παρέχοντάς του τα απαραίτητα αξεσουάρ καφέ (μπρίκι Ελ Γκρέκο, φλιτζάνια Ελ Γκρέκο) που χρειαζόταν για τη συμμετοχή του.

Εκτελώντας ένα εντυπωσιακό performance, o Γάλλος πρωταθλητής σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία και κέρδισε την πρώτη θέση στο Cezve/Ibrik Championship 2023.

Ο πρωταθλητής Ibrik Championship χρησιμοποιεί αξεσουάρ Ελ Γκρέκο

Στιγμιότυπα από τον αγώνα του Pierre de Chanterac με τη χρήση των αξεσουάρ Ελ Γκρέκο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Όμιλος Εταιρειών Resoul στηρίζει την αγωνιστική δραστηριότητα επαγγελματιών από τον χώρο του καφέ.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cezve/Ibrik (καφές στο μπρίκι) που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο Μιλάνο, ο Έλληνας πρωταθλητής Δημήτρης Μπαϊγκούσης κατέκτησε την τρίτη θέση χρησιμοποιώντας Εστίες Ελ Γκρέκο και Βάσεις Ελ Γκρέκο.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, «από το 2018 που λανσάραμε τον δικό μας ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο, χρησιμοποιώντας ανώτερες ποικιλίες Arabica και Robusta, οδηγούμε τον ελληνικό καφέ στον 21ο αιώνα. Ο ελληνικός καφές δεν χρειάζεται να συνδέεται μόνο με τη νοσταλγία, αλλά του αξίζει να έρθει στο σήμερα, να φτιάχνεται και να σερβίρεται με σύγχρονους όρους».

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023: Το καινοτόμο Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο εντυπωσίασε σεφ και επιχειρηματίες

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών RESOUL, Άνθιμος Δημητριάδης, με τον Νίκο Αιδίνη και τον Χρήστο Κόντο

Από αριστερά: Χρήστος Κόντος, Key Account Sales Manager της E.R. Coffee Experiences, Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος της Resoul Hellas και της E.R. Coffee Experiences, Νίκος Αϊδίνης, Managing Director της E.R. Coffee Experiences. Φωτογραφία: Αθηνόραμα.

Υπερήφανος υποστηρικτής της φετινής τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας από το Αθηνόραμα υπήρξε το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, η μοναδική καινοτομία από την E.R. COFFEE EXPERIENCES του Ομίλου Εταιρειών RESOUL.

Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 13ης Ιουνίου στο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης, ανέδειξε τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της χώρας και τους ταλαντούχους σεφ που τα οδηγούν στην κορυφή.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εορτασμού της εθνικής γευστικής κουλτούρας και ενθάρρυνσης της ελληνικής γαστρονομίας, το καινοτόμο Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο πρόσφερε στους καλεσμένους την απόλυτη εμπειρία ελληνικού καφέ.

Ο τέλειος ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο, πάντα φρέσκος και πάντα στη σωστή δοσολογία σε κάθε φλιτζάνι χάρη στις σφραγισμένες καφεκάψουλες Ελ Γκρέκο, αποτέλεσε μέρος του Dîner de Gala Menu της βραδιάς και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Ο καφές Ελ Γκρέκο σερβιρίστηκε στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023 από το Αθηνόραμα

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τον τέλειο ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο στο πλαίσιο του δείπνου της βραδιάς. Φωτογραφία: Αθηνόραμα.

«Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε τον καταξιωμένο θεσμό των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας. Είναι μία πρωτοβουλία που υλοποιούμε στο πλαίσιο του οράματός μας για τη συμμετοχή του ελληνικού καφέ στην ελληνική γαστρονομία», αναφέρει ο Νίκος Αϊδίνης, Managing Director της E.R. COFFEE EXPERIENCES.

«Αλλάζουμε τα στερεότυπα για να οδηγήσουμε τον ελληνικό καφέ στη σύγχρονη εποχή, να αποκτήσει σταθερή ποιότητα και να τυποποιηθεί ως ένα προϊόν της γευστικής μας παράδοσης. Με το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, κάθε επαγγελματίας προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο ελληνικό καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα. Για εμάς, αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και τέλειας εμπειρίας καφέ φέρνει τον ελληνικό στον 21ο αιώνα και τον τοποθετεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο», τονίζει ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος της RESOUL HELLAS και της E.R. COFFEE EXPERIENCES.

Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο στα ΒΕΚ 2023 από το Αθηνόραμα

Το καινοτόμο Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, η μοναδική καινοτομία που παρασκευάζει τον τέλειο ελληνικό καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, ήταν υποστηρικτής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2023 από το Αθηνόραμα. 

Καινοτόμες λύσεις από το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο στην Έκθεση HORECA 2023

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Επισκέπτες στο περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο

Εικόνα: Paterakis Photo

Το ενδιαφέρον των 60.000 και πλέον επισκεπτών της φετινής Έκθεσης HORECA συγκέντρωσε το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, η μοναδική καινοτομία από την E.R. Coffee Experiences του Ομίλου Εταιρειών Resoul.

Οι επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης ενημερώθηκαν για τα πρακτικά και οικονομικά οφέλη που προσφέρει στην επιχείρησή τους η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ.

Παράλληλα, γεύτηκαν τον τέλειο ελληνικό καφέ που προετοιμάζει και σερβίρει το καινοτόμο Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, με τη χρήση της σφραγισμένης καφεκάψουλας Ελ Γκρέκο.

Η ομάδα της Resoul και της ER Coffee Experiences

Εικόνα αριστερά: Μέλη της ομάδας της Resoul και της E.R. Coffee Experiences στο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο. Εικόνα πάνω δεξιά (Paterakis Photo): Ο Πρόεδρος της Resoul και της E.R. Coffee Experiences, Άνθιμος Δημητριάδης, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της E.R. . Coffee Experiences, Νίκο Αϊδίνη. Εικόνα κάτω αριστερά: Η ομάδα της E.R. Coffee Experiences.

Το Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων πολιτικών προσώπων, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πολιτικοί εκπρόσωποι στο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο

Εικόνα πάνω δεξιά & κάτω αριστερά: Paterakis Photo

Και εγένετο κρύος ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο

Πρεμιέρα στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA 2023 έκανε ο νέος κρύος ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο από το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο.

Την πρωτοποριακή μέθοδο της παρασκευής του δημιούργησε ο καταξιωμένος coffee expert και brand ambassador της Ελ Γκρέκο, Σταύρος Λαμπρινίδης.

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης στο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο

Ο brand ambassador της Ελ Γκρέκο, Σταύρος Λαμπρινίδης

Το νέο προϊόν διαθέτει πλούσια κρέμα, που μοιάζει με το παραδοσιακό καϊμάκι, και προσφέρει περισσότερο σώμα και μεγαλύτερη επίγευση.

Μέσα από το άμεσο φιλτράρισμά του, τα γευστικά συστατικά από το ίζημα του καφέ – χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχει ίζημα – περνούν στο τελικό αποτέλεσμα και ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις με άρωμα και γεύση που διαρκεί.

Τέλος, ο κρύος ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο πίνεται χωρίς καλαμάκι, ακολουθώντας τη φιλική προς το περιβάλλον waste-free λογική και ενισχύοντας ταυτόχρονα την απόλαυση της κρέμας με τα γευστικά χαρακτηριστικά από το καϊμάκι του ελληνικού.

Info

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ εδώ.

Στην Έκθεση HORECA 2023 συμμετέχει η Resoul με το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Η Resoul με το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο στην έκθεση HORECA 2023

Το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο του Ομίλου Εταιρειών Resoul παρουσιάζεται και φέτος στην Έκθεση HORECA, στο Metropolitan Expo, από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου.

Η μοναδική καινοτομία που φέρνει την επανάσταση στον κόσμο του ελληνικού καφέ αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση στον τομέα του Τουρισμού και της Εστίασης, προάγοντας τον ελληνικό καφέ ως αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής διατροφής στη νέα εποχή.

Βίντεο από την παρουσία του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο στην Έκθεση HORECA 2022

Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο είναι η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ. Με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο ελληνικό καφέ με ευκολία, συνέπεια στην ποιότητα και πάντα πλούσιο καϊμάκι.

Έτσι, ο κάθε επαγγελματίας βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να μεγιστοποιεί την απόδοση της επιχείρησής του, καθώς υπολογίζει εύκολα αποθέματα και παραγγελίες, μετρά καλύτερα το κέρδος και τις καταναλώσεις και δεν σπαταλά άσκοπα πόρους σε υλικά και εργατοώρες.

Νέα εμπειρία «έκπληξη» από το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο

Οι επισκέπτες της Έκθεσης HORECA 2023 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά ένα νέο προϊόν «έκπληξη» από το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο.

Η νέα μοναδική γευστική εμπειρία θα αποκαλυφθεί επίσημα στο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο (B11, HALL 1) στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan EXPO από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2023.

INFO

Μάθετε περισσότερα για το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο εδώ.

Συνταγές ελληνικού καφέ: Η Resoul παρουσιάζει στο κοινό δύο διαφορετικές γευστικές προτάσεις

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Εναλλακτικές συνταγές ελληνικού καφέ από τη Resoul και τον brand ambassador της Ελ Γκρέκο Σταύρο Λαμπρινίδη

Με αφορμή την εορταστική περίοδο, η Resoul παρουσιάζει δύο ξεχωριστές συνταγές που χαρίζουν μια εναλλακτική εμπειρία απόλαυσης ελληνικού καφέ.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος coffee expert και brand ambassador της Ελ Γκρέκο, Σταύρος Λαμπρινίδης, δημιουργεί βήμα – βήμα τις συνταγές ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο με κανέλα και με πραλίνα φουντουκιού.

Στα σχετικά βίντεο υπάρχουν αναλυτικά τα υλικά κάθε συνταγής αλλά και ο τρόπος παρασκευής τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελ Γκρέκο, το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, προσφέρει στο ελληνικό κοινό χρήσιμες συμβουλές και μικρά μυστικά γύρω από τον ελληνικό καφέ.

Στην προηγούμενη επικοινωνιακή καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Λαμπρινίδη, παρουσιάστηκε ο τρόπος δημιουργίας του τέλειου ελληνικού καφέ, από τις κατάλληλες δοσολογίες μέχρι το ιδανικό καϊμάκι.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα, η Resoul κινείται δυναμικά στον χώρο του ελληνικού καφέ, έχοντας κυκλοφορήσει στην αγορά τον εξαιρετικό ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο (Κλασικό, Σκούρο και Χωρίς Καφεΐνη).

Με διάθεση να αλλάξει τα στερεότυπα και την κοινή αντίληψη, ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, αναφέρει: «Έχω την πεποίθηση πως ο ελληνικός καφές ανήκει στον 21ο αιώνα και μπορεί να συμμετέχει στη σύγχρονη καθημερινότητά μας. Κάθε φορά που βλέπω νέες και νέους να απολαμβάνουν έναν ελληνικό με χαρά και περηφάνια, νιώθω πως θέλω να ενωθώ μαζί τους. Να τους δώσω όλα εκείνα τα γνήσια υλικά και τα κατάλληλα εργαλεία για να ζήσουν με τον
καλύτερο τρόπο την εμπειρία της απόλαυσης ενός τέλειου ελληνικού. Εξάλλου αυτό έχουμε κάνει στην Ελ Γκρέκο: έχουμε δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο για τον ελληνικό καφέ και σας καλούμε να τον ζήσετε».

Στην XENIA 2022 παρουσιάστηκε το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο παρουσιάστηκε στην έκθεση XENIA 2022

Το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο του Ομίλου Εταιρειών Resoul παρουσιάστηκε με επιτυχία στην πρόσφατη έκθεση XENIA, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Στην κορυφαία εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας, 26.500 επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας επισκέφθηκαν τα Περίπτερα της Έκθεσης και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις που τους αφορούν.

Σε αυτό το πλαίσιο, στο ειδικά διαμορφωμένο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο, οι επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα οφέλη της μοναδικής καινοτομίας που αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ.

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών στην έκθεση XENIA 2022 προσέλκυσε το καφεσύστημα Ελ Γκρέκο

Το βραβευμένο Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο διακρίνεται από πλήθος πλεονεκτημάτων, τα οποία συνοψίζονται στο τρίπτυχο «εύκολα, γρήγορα και με συνέπεια στην τελειότητα».

Όπως εξηγεί ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, «εύκολα, γιατί οι επιχειρηματίες αφού πάρουν την παραγγελία, επιλέξουν την κατάλληλη καφεκάψουλα και πατήσουν το κουμπί, μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους σε κάποια άλλη ασχολία και να πάρουν το τελειότερο αποτέλεσμα γρήγορα, σε 45 μόλις δευτερόλεπτα. Επίσης, ο καφές μας είναι πάντα πιο φρέσκος από οποιονδήποτε άλλον κι επιπλέον με το σύστημα έχουμε σταθερά άριστη παρασκευή, χάρη στον αναδευτήρα και τους αισθητήρες, οι οποίοι συμβάλλουν στο τέλειο καϊμάκι στο σερβίρισμα».

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul Άνθιμος Δημητριάδης στην έκθεση XENIA 2022 όπου παρουσιάστηκε το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο:

Μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία χάρισε η Ελ Γκρέκο σε έξι λάτρεις του καφέ

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ελ Γκρέκο με τον Σταύρο Λαμπρινίδη στις εγκαταστάσεις της Resoul

Ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης και γεύσης στον κόσμο του καφέ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Resoul.

Η Ελ Γκρέκο, το γνωστό brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, έδωσε την ευκαιρία σε έξι λάτρεις του καφέ να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία με εισηγητή τον διεθνώς αναγνωρισμένο coffee expert, Σταύρο Λαμπρινίδη.

Οι συμμετέχοντες, αφού έμαθαν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία του καφέ, προχώρησαν με ενθουσιασμό στο πρακτικό σκέλος της εκδήλωσης.

Στιγμιότυπο από το ταξίδι στον κόσμο του καφέ με εισηγητή τον Σταύρο Λαμπρινίδη

Υπό την καθοδήγηση του brand ambassador της Ελ Γκρέκο, Σταύρου Λαμπρινίδη, έκαναν γευστικές δοκιμές με τη μέθοδο cupping.

Μεταξύ άλλων, είδαν από κοντά πώς παρασκευάζεται ο καφές σε σχετικούς διεθνείς διαγωνισμούς και εκπαιδεύθηκαν πάνω στη δημιουργία του τέλειου ελληνικού καφέ με τη χρήση των αξεσουάρ Ελ Γκρέκο.

Παρασκευή ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο από τους συμμετέχοντες

Εκτός από την ηγετική της θέση στον χώρο των Συσκευών Υγραερίου, η Ελ Γκρέκο αλλάζει τα στερεότυπα γύρω από τον ελληνικό καφέ και τον τοποθετεί στον 21ο αιώνα.

«Στο δικό μου βλέμμα δεν είναι μόνο η παράδοση και το μεράκι. Δεν είναι μόνο κάτι που μας συνδέει με ένα εξιδανικευμένο παρελθόν που αφορά την ελληνική μας ταυτότητα», τονίζει ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, στη συνέντευξή του στο Coffee+Brunch Magazine.

«Ο ελληνικός καφές πρέπει να έρθει στο σήμερα, στο μέλλον, και μπορεί να είναι μοντέρνος, ευγενικός, σύγχρονος, εκλεπτυσμένος, αρωματικός, γλυκός, αγαπησιάρικος και όπως πρέπει… Πάνω από όλα όμως, πρέπει να περιέχει επιλεγμένα χαρμάνια και αρωματικές, ποιοτικά ανώτερες ποικιλίες, ευγενικά καβουρδισμένος και τέλεια επεξεργασμένος», σημειώνει.

 

Ταξίδι γνώσης και γεύσης στον κόσμο του καφέ από την Ελ Γκρέκο

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Σεμινάριο Καφέ με τον Σταύρο Λαμπρινίδη και την Ελ Γκρέκο για τα μυστικά του ελληνικού καφέ και την ιστορία του καφέ με γευστικές δοκιμές cupping

Ένα ξεχωριστό ταξίδι γνώσης και γεύσης στον κόσμο του καφέ θα πραγματοποιήσει η Ελ Γκρέκο το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί και στον χώρο του ελληνικού καφέ, θα δώσει την ευκαιρία σε έξι τυχερούς να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση.

Με εισηγητή τον βραβευμένο coffee expert και brand ambassador της Ελ Γκρέκο, Σταύρο Λαμπρινίδη, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τα πάντα για την ιστορία του καφέ. Επιπλέον, θα κάνουν γευστικές δοκιμές με τη μέθοδο cupping και θα μάθουν στην πράξη όλα τα μυστικά για την παρασκευή του τέλειου ελληνικού καφέ.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να βιώσουν από κοντά αυτή την εμπειρία, μπορούν να διεκδικήσουν μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις μέσω της φόρμας στο site της Ελ Γκρέκο μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Η Resoul αλλάζει τα στερεότυπα γύρω από τον ελληνικό καφέ και παρουσιάζει συστηματικά στους εγχώριους coffee lovers τη σύγχρονη προσέγγισή της.

Info 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Resoul (Λεωφ. Τυρταίου, Αφίδναι, Αττική), από τις 11.00 έως τις 14.00.

Η Resoul στο πλευρό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ibrik 2022, Δημήτρη Μπαϊγκούση

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες
Ο coffee expert Δημήτρης Μπαϊγκούσης κατέκτησε την 3η θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cezve/Ibrik. Η Resoul του χορήγησε τις Εστίες Ελ Γκρέκο και τις Βάσεις Εστίας Ελ Γκρέκο που χρειαζόταν

Στο πλευρό του Έλληνα πρωταθλητή, Δημήτρη Μπαϊγκούση, βρέθηκε με την έμπρακτη υποστήριξή της η Resoul.

Ο coffee expert Δημήτρης Μπαϊγκούσης κατέκτησε την 3η θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cezve/Ibrik (καφές στο μπρίκι), που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη της χώρας μας.

Ο Όμιλος Εταιρειών Resoul ενίσχυσε την προσπάθεια του χάλκινου πρωταθλητή παρέχοντάς του τις Εστίες Ελ Γκρέκο και τις Βάσεις Εστίας Ελ Γκρέκο που χρειαζόταν για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

«Έχουμε στο DNA μας τον καφέ στο μπρίκι και είναι στενάχωρο να εκθειάζουμε όλα τα άλλα ροφήματα, εκτός από την παράδοσή μας. Σαν χώρα σε κάθε παγκόσμια συμμετοχή είμαστε πάντα στο top 6 της κατάταξης. Άρα κάτι κάνουμε καλά και ίσως οφείλεται και στις εικόνες και τις αναμνήσεις του ελληνικού καφέ που βρίσκεται σε κάθε σπίτι», σημειώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Snack & Coffee.

Στη Resoul στηρίζουμε τους επαγγελματίες του χώρου που προωθούν σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο την κουλτούρα του ελληνικού καφέ.

Άλλωστε, όπως έχει τονίσει κατά καιρούς στις συνεντεύξεις του ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, «αλλάζουμε τα στερεότυπα για να οδηγήσουμε τον ελληνικό καφέ στη σύγχρονη εποχή, να αποκτήσει σταθερή ποιότητα και να τυποποιηθεί ως ένα προϊόν της γευστικής μας παράδοσης».