All posts by resoul-adm

Νέα χρωματική παλέτα για τη Βάση Ελ Γκρέκο™

Αναπτυξιακές δράσεις

Η μάρκα Ελ Γκρέκο ανανεώνει την κουζίνα και τη διάθεσή μας, μέσα από τα νέα φωτεινά χρώματα της Βάσης Ελ Γκρέκο™.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες χρωματικές τάσεις και την υψηλή αισθητική που διακρίνει τα προϊόντα Ελ Γκρέκο, η νέα διευρυμένη χρωματική παλέτα της Βάσης Ελ Γκρέκο™ αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.

Επιλέξτε ανάμεσα στα νέα χρώματα: κροκί, τιρκουάζ, μπορντώ και ροζ.

Η Βάση Ελ Γκρέκο™ έχει ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή, ακόμα και όταν δεν είναι άδεια. Επίσης, είναι φτιαγμένη από ειδικά επεξεργασμένη λαμαρίνα για να μην οξειδώνεται και μπλοκάρει ο καυστήρας, ενώ ο μεγάλης αντοχής πάτος προσφέρει περισσότερη σιγουριά.

Η Resoul υποστηρίζει τη δράση της BUFF Racing Team

Σπορ

Η αγωνιστική δραστηριότητα της BUFF Racing Team συνεχίζεται δυναμικά και φέτος με την υποστήριξη της Resoul. Πρόσφατα, η ομάδα συμμετείχε στο 32ο Rally Sprint Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Η BUFF Racing Team συστάθηκε το 2010 και σύντομα άρχισε να εκσυγχρονίζεται και να αποκτά νέο στόλο οχημάτων προκειμένου να ανταπεξέλθει στο διεθνή χαρακτήρα των αγώνων.

Με τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος και πάνω από τριάντα συνολικά διακρίσεις, η… Dream Team του 4Χ4 αποδεικνύει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια την ανταγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Φέτος, η BUFF Racing Team έλαβε μέρος σε δύο αγώνες και συγκεκριμένα, στο Εαρινό Rally Sprint (Λουτράκι Κορινθίας – 18 & 19 Μαρτίου 2017) και στο Rally Sprint (Καλαμάτα – 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2017), κατακτώντας μία πρώτη και μία τρίτη θέση στην κατηγορία της.

Από το 2013, η ομάδα διατηρεί την επίσημη σελίδα της στο facebook, μέσα από την οποία ενημερώνει για τις εξελίξεις, τις διακρίσεις και τις νέες αγωνιστικές της προκλήσεις.

Για να ακολουθείτε την πορεία και τις επιδόσεις της, κάντε like στο επίσημο facebook page της: BUFF Racing Team

Το υπέροχο καλοκαιρινό ταξίδι της TerraNation στην Ελλάδα

Διεθνείς Συνεργασίες-Αντιπροσωπείες

Η TerraNation, το πιο καλοκαιρινό και δυναμικό brand της Resoul, το μοναδικό παγκοσμίως που ειδικεύεται στον ποιοτικό εξοπλισμό παραλίας συνεχίζει την διεθνή πορεία του και επεκτείνεται συνεχώς σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο.

Το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα έκανε ακόμη περισσότερο αισθητή την παρουσία του με νέα σημεία, καινούργιες συνεργασίες και φρέσκιες προωθητικές ενέργειες.

Το καλοκαίρι του 2017, ο πιο καινοτόμος και αξιόπιστος εξοπλισμός για την παραλία με την υπογραφή της TerraNation τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στα καταστήματα Public, Notos Home, FactoryOutlet και WHSmith.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα προϊόντα της TerraNation τοποθετήθηκαν σε ειδικά σχεδιασμένες κατασκευές και επίτοιχες προβολές σε 33 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και σε 2 στην Κύπρο.

Για πρώτη φορά φέτος, ο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός για την παραλία παρουσιάστηκε μέσα από ειδικά floor stands και προβολές στο Factory Outlet, το μεγαλύτερο ελληνικό πολυκατάστημα outlet που βρίσκεται στην Αθήνα.

WHSmith: Η Terra Nation στην αρχαιότερη αλυσίδα καταστημάτων του κόσμου

Επίσης, η παρουσία της Terra Nation στο WHSmith, εντός του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, αποτελεί μία από τις πιο στρατηγικές της συνεργασίες.

Με ιστορία 224 ετών και με περισσότερα από 1.350 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η βρετανική WHSmith απέκτησε παρουσία πρόσφατα και στην χώρα μας.

Στο κατάστημα των αναχωρήσεων, τα προϊόντα της Terra Nation υπόσχονται στους επισκέπτες μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα.

Terra Nation και Yellowday

Επιπλέον, το καλοκαίρι του 2017, η TerraNation συνεργάστηκε με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellowday της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι κάτοχοι των κουπονιών yellowday επωφελήθηκαν από τις προσφορές ενώ είχαν τη δυνατότητα αγοράς μέσα από όλες τις κατηγορίες προϊόντων της Terra Nation όπως σκίαστρα, ομπρέλες, τσάντες, πετσέτες και υποστρώματα.

Άλλες προωθητικές ενέργειες

Η TerraNation συνεργάστηκε με τον όμιλο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Unilever Hellas και το περιοδικό «Αθηνόραμα».

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ είχαν την ευκαιρία να λάβουν ως δώρο μία τσάντα παραλίας IKA KOPU με την αγορά δύο τύπων smartphones.

Η εταιρεία Unilever Hellas επέλεξε τα προϊόντα της Terra Nation για τις ανάγκες ενός διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, με βασική προϋπόθεση την αγορά οποιουδήποτε παγωτού Magic ξυλάκι!

Τέλος, οι αναγνώστες του καλοκαιρινού «ΑθηνόραμαTravel» έλαβαν ως δώρο την άγκυρα παραλίας KUKU της Terra Nation και ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% για αγορές από το www.terranationshop.gr.

Έρευνα ικανοποίησης μεταξύ των εργαζομένων

Οργανωσιακές Αλλαγές

Επειδή πιστεύουμε πως Resoul είναι οι άνθρωποι της συνεχίζουμε να επενδύουμε σε αυτούς και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις ιδέες τους. Κάθε αλλαγή, κάθε βήμα προς το μέλλον του οργανισμού μας ξεκινά και καταλήγει σε όσους και όσες αποτελούν το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό του.

Ενόψει των μεγάλων αλλαγών στο εξωτερικό και το εσωτερικό του οργανισμού η Resoul πραγματοποίησε, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου,  ανώνυμη έρευνα εργαζομένων με βάση το πρότυπο του ‘’Great Place to Work’’. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο προσωπικό και δημιουργήθηκαν ομάδες εργασίας με στόχο την υλοποίηση των ιδεών βελτίωσης.

Το μοντέλο ‘’Great Place to Work’’ στηρίζεται στον ορισμό του εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Σε αυτό το πλαίσιο, οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τους ανθρώπους για τους οποίους εργάζονται, αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό που κάνουν και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους.

Στην έρευνα κλήθηκαν να λάβουν μέρος όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου της Resoul:Resoul Hellas, Resoul Logistics, Creative Space, Terra Nation και το ποσοστό συμμετοχής  ανήλθε στο 82%.

Μέσα στον Σεπτέμβριο, τα χρήσιμα και ουσιαστικά αποτελέσματα αυτής της έρευνας, η σημασία τους για το μέλλον καθώς και το σχέδιο δράσης της Resoul παρουσιάστηκαν σε όλο το προσωπικό του Ομίλου και δημιουργήθηκαν ομάδες εργασίας με στόχο τη συλλογή ιδεών των εργαζομένων για την βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Δεσμευόμαστε με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία πως στη Resoul συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από τους ανθρώπους μας και να βασιζόμαστε σε αυτούς.

Resoul Logistics: Συνεχής ανάπτυξη με νέες συνεργασίες

Διεθνείς Συνεργασίες-Αντιπροσωπείες

Η Resoul Logistics, πατώντας με σιγουριά στο κατώφλι της πολυετούς εμπειρίας της, συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός και συνεργάζεται με την παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία Syngenta.

Εδώ και επτά μήνες, η Resoul Logistics παρέχει στην εταιρεία Syngenta υπηρεσίες cross docking και διανομής για την Αττική και την Πελοπόννησο.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας, η Resoul Logistics ανέλαβε πρόσφατα και την αποθήκευση υλικών συσκευασίας για την παραγωγή τους στο εργοστάσιο των Οινοφύτων, καθώς και την διανομή από Οινόφυτα στο κέντρο διανομής της Syngenta στην Θεσσαλονίκη.

Η Resoul Logistics με κάθε επιτυχημένη συνεργασία υψηλού επιπέδου βρίσκεται ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον προορισμό της: να δημιουργεί και να προσφέρει υψηλής αξίας υπηρεσίες και εμπειρίες.

Ποια είναι η Syngenta;

Η Syngenta είναι μια από τις παγκοσμίως ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο των προϊόντων φυτοπροστασίας, των σπόρων μεγάλης καλλιέργειας και κηπευτικών με περισσότερους από 28.000 εργαζόμενους σε πάνω από 90 χώρες.

Με σκοπό να βοηθήσει τη γεωργία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του αύριο, η Syngenta έχει ουσιαστική συμβολή στη γνώση και την επιστημονική ανακάλυψη, που ωφελούν όχι μόνο την ίδια αλλά και την ευρύτερη παγκόσμια επιστημονική και γεωργική κοινότητα.

Βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας των καλλιεργειών, προστατεύοντας το περιβάλλον και βελτιώνοντας την υγεία και την ποιότητα της ζωής.

Διάσημοι Έλληνες σεφ επιλέγουν την Πολυεστία Ελ Γκρέκο®

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες

Οι αγαπημένοι σεφ του ελληνικού κοινού, Άκης Πετρετζίκης και Δημήτρης Σκαρμούτσος, μαγείρεψαν τις πιο νόστιμες συνταγές τους χρησιμοποιώντας την Πολυεστία Ελ Γκρέκο® και την προτείνουν ανεπιφύλακτα για τα γευστικά αποτελέσματα που προσφέρει σε απλές και σύνθετες συνταγές της ελληνικής μαγειρικής τέχνης.

Καρμπονάρα με κολοκυθάκια, σταρότο με κοτόπουλο και μανιτάρια, μύδια με πορτοκάλι και βασιλικό, σκορδάτες γαρίδες και πολλά ακόμη πιάτα απογειώθηκαν με τη φαντασία των σεφ και τη πρακτικότητα, ταχύτητα και ευελιξία που προσφέρει η Εστία Δημιουργίας της μάρκας Ελ Γκρέκο.

Με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο® μπορούμε να δημιουργήσουμε στην κουζίνα μας με στυλ και φαντασία.

Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» 2017. Μεγάλος χορηγός η Πολυεστία Ελ Γκρέκο®

Χορηγίες-Προωθητικές Ενέργειες

Σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στην ποιοτική ελληνική γευστική πραγματικότητα και τους μικρούς παραγωγούς από όλη τη χώρα, η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® κατάφερε για μία ακόμη φορά να ξεχωρίσει και να αφήσει το δικό της δημιουργικό στίγμα.

Ως Μεγάλος Χορηγός του Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» του Αθηνοράματος, ενισχύσαμε και υποστηρίξαμε τη φετινή διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες επισκέπτες να πάρουν μέρος σε εργαστήρια γεύσης και μαθήματα μαγειρικής, καθώς και να δοκιμάσουν μια τεράστια ποικιλία αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων.

Στο περίπτερο της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο®, πέντε γνωστοί food bloggers  και chefs (Τάσος Αντωνίου – Mamapeinao, Εύα Μονοχαρή – Funky Cook, Δέσποινα Βαϊοπούλου – Pandespani, Αγγελική Καλαμπόκα – Cookika, Μαριλένα Μιχαλίτση – Marislurp) πραγματοποίησαν live cooking sessions για το κοινό.

Επιπλέον, στον κεντρικό χώρο της Τεχνόπολης και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό, ο chef Αθηναγόρας Κωστάκος μαγείρεψε αχνιστά θαλασσινά στην Πολυεστία Ελ Γκρέκο®, με την σιγουριά και την ταχύτητα που προσφέρει η χρήση της.

Aπονομή τιμητικού βραβείου στην Resoul στην ετήσια συνάντηση αντιπροσώπων της Coleman

Διεθνείς Συνεργασίες-Αντιπροσωπείες

Για δεύτερη φορά μέσα σε 15 χρόνια, η Resoul φιλοξένησε και οργάνωσε την ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων της ΝΑ Ευρώπης και Ασίας της Coleman. Κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου, βραβεύτηκε ως «ο πιο ενεργός και δημιουργικός στην στρατηγική marketing συνεργάτης της Coleman» και επιπλέον για το «πιο ολοκληρωμένο λανσάρισμα νέου προϊόντος με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο».

Το βραβείο, μια επίχρυση λάμπα Coleman, σήμα κατατεθέν της εταιρείας, παρέλαβαν οι κ.κ. Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Resoul Hellas SA και η Νεκταρία Μανωλά, Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας.

Χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες από συνολικά 12 κράτη απόλαυσαν την παραμονή τους στο ξενοδοχείο ‘’Plaza Resort’’ στην Ανάβυσσο.

Η συνάντηση, που υλοποιείται για περίπου δύο δεκαετίες, σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο, διήρκησε φέτος από τις 2 έως τις 5 Μαΐου 2017. Με την συμμετοχή των 50 και πλέον διεθνών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε μία σειρά από δραστηριότητες team building, παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα, διοργανώθηκε live BBQ και ξενάγηση στην Ακρόπολη.

Οι χώρες που συμμετείχαν, εκτός από την Ελλάδα, ήταν οι εξής: Κύπρος, Μαρόκο, Ισραήλ, Τουρκία, Σρι Λάνκα, Πακιστάν, Αίγυπτος, Κατάρ, Ομάν, Κουβέιτ και Αραβικά Εμιράτα. Οι αντιπρόσωποι της Coleman πήραν τον δρόμο της επιστροφής, έχοντας στις αποσκευές τους τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα εποικοδομητικό τετραήμερο.

Resoul Logistics: Συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία TCC Global N.V

Αναπτυξιακές δράσεις

Αξιοποιώντας την πορεία της με ωριμότητα, έτσι ώστε να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός, η Resoul Logistics ξεκίνησε μία νέα συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία TCC Global N.V.

Η συγκεκριμένη εταιρεία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την εκτέλεση προγραμμάτων πιστότητας καταναλωτών, γνωστά ως customer loyalty programs, επικεντρώνοντας τον προσανατολισμό της στον τομέα των πετρελαιοειδών.

Επιπρόσθετα η Resoul Logistics, νευραλγική λειτουργική μονάδα της μητρικής εταιρείας Resoul, απέκτησε πρόσφατα το ανανεωμένο site της, το οποίο της δίνει δυνατότητα να πατάει με περισσότερη σιγουριά στο κατώφλι της εμπειρίας και της γνώσης που ήδη διαθέτει (www.resoul-logistics.gr).

Μέσα από την σύγχρονη εικόνα της ιστοσελίδας της, η Resoul Logistics παρουσιάζει με λειτουργικό τρόπο την 25ετή πορεία που έχει διαγράψει στον χώρο, ενώ ταυτόχρονα επενδύει στην προσέλκυση νέων συνεργασιών που θα της δώσουν ώθηση ώστε να συνεχίσει να δημιουργεί και να προσφέρει υψηλής αξίας υπηρεσίες και εμπειρίες.

Τα προϊόντα της Resoul στα καταστήματα «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ»

Αναπτυξιακές δράσεις, Δίκτυο

Στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και οικιακού εξοπλισμού «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» θα μπορούν πλέον οι καταναλωτές μας να προμηθεύονται τα καινοτόμα προϊόντα μας.

Σε πρώτη φάση, η είσοδός μας στα καταστήματα «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» αφορά τα εξής προϊόντα:

Πολυεστία Ελ Γκρέκο™ (σε 39 καταστήματα)

Χόβολη Θεόφιλος™ (σε 42 καταστήματα)

BBQ Campingaz – Ψησταριές Υγραερίου (σε 6 καταστήματα)

Επιπλέον, το κοινό έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τα ανωτέρα προϊόντα που επιθυμεί και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Κωτσόβολου (www.kotsovolos.gr).

Το όραμά μας είναι να επεκτείνουμε το δίκτυό μας, μέσα από καινούργιες συνεργασίες, ώστε να παρουσιάζονται τα προϊόντα της Resoul στους καταναλωτές με μεγαλύτερη ευκολία και εγγύτητα.