Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» 2017. Μεγάλος χορηγός η Πολυεστία Ελ Γκρέκο®

Σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στην ποιοτική ελληνική γευστική πραγματικότητα και τους μικρούς παραγωγούς από όλη τη χώρα, η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® κατάφερε για μία ακόμη φορά να ξεχωρίσει και να αφήσει το δικό της δημιουργικό στίγμα.

Ως Μεγάλος Χορηγός του Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» του Αθηνοράματος, ενισχύσαμε και υποστηρίξαμε τη φετινή διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες επισκέπτες να πάρουν μέρος σε εργαστήρια γεύσης και μαθήματα μαγειρικής, καθώς και να δοκιμάσουν μια τεράστια ποικιλία αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων.

Στο περίπτερο της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο®, πέντε γνωστοί food bloggers  και chefs (Τάσος Αντωνίου – Mamapeinao, Εύα Μονοχαρή – Funky Cook, Δέσποινα Βαϊοπούλου – Pandespani, Αγγελική Καλαμπόκα – Cookika, Μαριλένα Μιχαλίτση – Marislurp) πραγματοποίησαν live cooking sessions για το κοινό.

Επιπλέον, στον κεντρικό χώρο της Τεχνόπολης και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό, ο chef Αθηναγόρας Κωστάκος μαγείρεψε αχνιστά θαλασσινά στην Πολυεστία Ελ Γκρέκο®, με την σιγουριά και την ταχύτητα που προσφέρει η χρήση της.