
Με αφορμή την εορταστική περίοδο, η Resoul παρουσιάζει δύο ξεχωριστές συνταγές που χαρίζουν μια εναλλακτική εμπειρία απόλαυσης ελληνικού καφέ.
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος coffee expert και brand ambassador της Ελ Γκρέκο, Σταύρος Λαμπρινίδης, δημιουργεί βήμα – βήμα τις συνταγές ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο με κανέλα και με πραλίνα φουντουκιού.
Στα σχετικά βίντεο υπάρχουν αναλυτικά τα υλικά κάθε συνταγής αλλά και ο τρόπος παρασκευής τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελ Γκρέκο, το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών Resoul, προσφέρει στο ελληνικό κοινό χρήσιμες συμβουλές και μικρά μυστικά γύρω από τον ελληνικό καφέ.
Στην προηγούμενη επικοινωνιακή καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Λαμπρινίδη, παρουσιάστηκε ο τρόπος δημιουργίας του τέλειου ελληνικού καφέ, από τις κατάλληλες δοσολογίες μέχρι το ιδανικό καϊμάκι.
Από το 2018 μέχρι και σήμερα, η Resoul κινείται δυναμικά στον χώρο του ελληνικού καφέ, έχοντας κυκλοφορήσει στην αγορά τον εξαιρετικό ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο (Κλασικό, Σκούρο και Χωρίς Καφεΐνη).
Με διάθεση να αλλάξει τα στερεότυπα και την κοινή αντίληψη, ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης, αναφέρει: «Έχω την πεποίθηση πως ο ελληνικός καφές ανήκει στον 21ο αιώνα και μπορεί να συμμετέχει στη σύγχρονη καθημερινότητά μας. Κάθε φορά που βλέπω νέες και νέους να απολαμβάνουν έναν ελληνικό με χαρά και περηφάνια, νιώθω πως θέλω να ενωθώ μαζί τους. Να τους δώσω όλα εκείνα τα γνήσια υλικά και τα κατάλληλα εργαλεία για να ζήσουν με τον
καλύτερο τρόπο την εμπειρία της απόλαυσης ενός τέλειου ελληνικού. Εξάλλου αυτό έχουμε κάνει στην Ελ Γκρέκο: έχουμε δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο για τον ελληνικό καφέ και σας καλούμε να τον ζήσετε».