Resoul Logistics: Συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία TCC Global N.V

Αναπτυξιακές δράσεις

Αξιοποιώντας την πορεία της με ωριμότητα, έτσι ώστε να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός, η Resoul Logistics ξεκίνησε μία νέα συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία TCC Global N.V.

Η συγκεκριμένη εταιρεία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την εκτέλεση προγραμμάτων πιστότητας καταναλωτών, γνωστά ως customer loyalty programs, επικεντρώνοντας τον προσανατολισμό της στον τομέα των πετρελαιοειδών.

Επιπρόσθετα η Resoul Logistics, νευραλγική λειτουργική μονάδα της μητρικής εταιρείας Resoul, απέκτησε πρόσφατα το ανανεωμένο site της, το οποίο της δίνει δυνατότητα να πατάει με περισσότερη σιγουριά στο κατώφλι της εμπειρίας και της γνώσης που ήδη διαθέτει (www.resoul-logistics.gr).

Μέσα από την σύγχρονη εικόνα της ιστοσελίδας της, η Resoul Logistics παρουσιάζει με λειτουργικό τρόπο την 25ετή πορεία που έχει διαγράψει στον χώρο, ενώ ταυτόχρονα επενδύει στην προσέλκυση νέων συνεργασιών που θα της δώσουν ώθηση ώστε να συνεχίσει να δημιουργεί και να προσφέρει υψηλής αξίας υπηρεσίες και εμπειρίες.

Παρουσίαση του Advisory Board της Resoul

Οργανωσιακές Αλλαγές

advisory FINAlΣτο πλαίσιο του εμπλουτισμού της διοικητικής δομής της Resoul, παρουσιάστηκε στις 21 Απριλίου 2017 η νέα οργανωτική μονάδα του διοικητικού συστήματός της που είναι το «Συμβουλευτικό Συμβούλιο» (Advisory Board). Πρόκειται για μία ολιγομελή ομάδα ανθρώπων εγνωσμένης εμπειρίας και άριστων αξιακών βάσεων, οι οποίοι αναλαμβάνουν συμβουλευτικό, υποστηρικτικό και λειτουργικό ρόλο στη νέα εποχή που διανύει η εταιρεία μας.

Οι σπουδές τους, η καριέρα τους, τα επιτεύγματα που έχουν να επιδείξουν, οι δεξιότητες που διαθέτουν ο καθένας στον τομέα του, η αποδοχή και η αναγνώριση που απολαμβάνουν από το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου μας δίνουν τη σιγουριά πως θα εμπνεύσουν όλους του εργαζόμενους μας. Είναι τα πρόσωπα που θα καθορίσουν το καταλληλότερο μέλλον για τη Resoul, υποδεικνύοντας τα ιδανικότερα μέσα για την επίτευξη αυτού του μέλλοντος.

Διαβάστε παρακάτω τα σύντομα βιογραφικά σημειώματα των μελών του Advisory Board της Resoul.

Read More

Στηρίζουμε την προσπάθεια του Λευτέρη Παρασκευά

Κοινωνική Ευθύνη

Ο τριαθλητής Λευτέρης Παρασκευάς συνδυάζει την έντονη αθλητική του δραστηριότητα με φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πρόσφατα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας και μίλησε στους εργαζομένους για την αξία της δύναμης. Στη Resoul στεκόμαστε υπερήφανα δίπλα του σε κάθε δοκιμασία και σας καλούμε να βοηθήσετε την προσπάθειά του μέσω crowdfunding.

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκστρατείας «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια για τα Παιδιά», ο τριαθλητής Λευτέρης Παρασκευάς βρέθηκε πρόσφατα στο Νεπάλ με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Πρώην μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης, πρωταθλητής κολύμβησης και παίκτης πόλο, ο Λευτέρης ανέκαθεν υποστήριζε δυναμικά ένα καλό σκοπό, μέσω των αθλητικών του δράσεων.

Αυτή την περίοδο, με την δράση «The extra mile», συνολικής διάρκειας έξι μηνών, επισκέφθηκε το Νεπάλ όπου και έσπασε το ρεκόρ, ολοκληρώνοντας το AnnaPurna Circuit σε 68 ώρες και 20 λεπτά.

Ξεπερνώντας τα σωματικά και ψυχικά του όρια, ο Λευτέρης επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους συνανθρώπους του ώστε να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Για αυτό τον λόγο, συνδέει κάθε πρόκληση που θέτει στον εαυτό του με την συγκέντρωση πόρων για οργανώσεις και ιδρύματα που στηρίζουν εκείνους που έχουν ανάγκη.

Σε κάθε βήμα, σε κάθε χιλιόμετρο αλληλεγγύης που διανύει, βρισκόμαστε στο πλευρό του Λευτέρη Παρασκευά ως υπερήφανος χορηγός του.

Η Resoul απέκτησε την επίσημη γιορτή της

Οργανωσιακές Αλλαγές

Με στόχο να τιμήσουμε τον ιδρυτή της Resoul, κ. Νίκο Δημητριάδη, οργανώσαμε το 1ο ‘’Founder’s Day/ Idea Generator’’ την ημέρα της ονομαστικής του εορτής. Πλέον, στις 6 Δεκεμβρίου κάθε έτους, θα γιορτάζουμε την δική μας επίσημη γιορτή, βραβεύοντας τις καινοτόμες ιδέες των εργαζομένων μας.

Από τότε που ο κ. Νίκος Δημητριάδης επέστρεψε στην Ελλάδα και έθεσε τις βάσεις της σημερινής Resoul, διατηρούμε σαν φυλαχτό εκείνες τις αξίες που ενώνουν τους ανθρώπους και τους κάνουν να ονειρεύονται. Πιστεύουμε στην πρόοδο και τον νεωτερισμό και καλλιεργούμε συνεχώς το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε να εμπιστευθούμε το όραμα των εργαζομένων μας. Τους καλέσαμε να καταθέσουν τις ιδέες που έχουν για την εξέλιξη της εταιρείας και την εξωστρεφή πορεία της. Παρά το δυσμενές παγκόσμιο και εγχώριο περιβάλλον, είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι ότι «τα καλύτερα έρχονται» με πρώτη ύλη την φαντασία και την δημιουργικότητα των ανθρώπων μας.

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης στέφθηκε με επιτυχία και μας τροφοδότησε με χαμόγελο, συγκίνηση και αστείρευτη δημιουργικότητα. Το 2ο ‘’Founder’s Day/ Idea Generator’’, το οποίο αναμένουμε με ενθουσιασμό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017. Μείνετε συντονισμένοι!