Νοέμβριος 2018

Λανσάρισμα Καφέ Ελ Γκρέκο

«Ο ελληνικός από την αρχή!» 

Μία σύγχρονη ματιά στην αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του Έλληνα γίνεται μια πλούσια εμπειρία που προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τον ελληνικό απ’ την αρχή. Οκαφές Ελ Γκρέκο, πλούσιος σε εκλεκτούς κόκκους Arabica, δημιουργήθηκε από τη σύνθεση ποικιλιών καφέ Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία.

Αυτοί οι δύο κόσμοι εκλεκτών κόκκων καφέ δημιουργούν έναν ελληνικό με ξεχωριστή γεύση, διακριτική οξύτητα και πλούσιο καϊμάκι! Η επιλογή του χαρμανιού, η προετοιμασία, η παρασκευή, το σερβίρισμα, η συνοδεία, η απόλαυση, το ταξίδι μέσα από το άρωμα του Ελ Γκρέκο είναι τα χαρακτηριστικά που οδηγούν στην μοναδική αυτή εμπειρία.

Επισκεφθείτε το site του Ελ Γκρέκο πατώντας εδώ!

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Στόχος μας στη Resoul είναι η επέκταση της γκάμας των προϊόντων που δημιουργούμε είτε μόνοι, είτε από κοινού με τους συνεργάτες μας και το άνοιγμα σε νέες δραστηριότητες και νέες αγορές, γεωγραφικές και προϊοντικές με προτεραιότητα την κατηγορία του τροφίμου (FMCG).

Το βλέμμα μας είναι πάντα στραμμένο σε νέες συνεργασίες, νέες ιδέες, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Οι προϊοντικοί μας προσανατολισμοί

Γνωρίζοντας πώς να προβλέπουμε και να καλύπτουμε βασικές ανάγκες της αγοράς, καθώς και να προχωράμε μπροστά, διαρθρώνουμε τις δραστηριότητές μας πάνω σε δύο κατευθύνσεις:

στη δημιουργία / συνδημιουργία δικών μας brands όπως και
στην άρτια αντιπροσώπευση/διανομή brands του εξωτερικού και του εσωτερικού.

Η συστηματική μας σκέψη, η παρατήρηση των αναγκών του πολίτη, η εμπειρία και η μελέτη των καλών διαλειμμάτων και οι δημιουργίες / συνδημιουργίες μας όπως το brand El Greco και η Terra Nation, καθώς και οι συνεργασίες μας με άλλες εταιρείες φέρνουν αποτελέσματα που μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν κίνητρα να προχωρήσουμε ακόμα παραπέρα.

Οι δικές μας δημιουργίες

El Greco

Ένα βήμα πιο μπροστά!
Η Εστία Ελ Γκρέκο™ δημιουργήθηκε το 2003 και αμέσως άλλαξε τα δεδομένα σε μια κατηγορία που παρέμενε στάσιμη και περιορισμένη. Μέσα σε λίγα χρόνια υπερδιπλασίασε την αγορά και έβαλε το «γκαζάκι» στη ζωή μας και πάνω στον πάγκο της κουζίνας μας.

Διαβάστε περισσότερα…

Theofilos

Ζωντανεύει την Παράδοση!

Το 2007 το Καμινετάκι Θεόφιλος™ παρουσιάζεται στην ελληνική αγορά, μετά από 3 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης. Σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου από την ομάδα της Resoul, αποτελεί την απόλυτη συσκευή υγραερίου για τους λάτρεις του ελληνικού καφέ με μεράκι… Όπως παλιά !

Διαβάστε περισσότερα…

TERRANATION

Πιστεύουμε στους ευτυχισμένους ανθρώπους!

To 2013, δημιουργήσαμε τη μάρκα Terra Nation™ με την πρωτοποριακή της σειρά αξιόπιστων και υψηλών προδιαγραφών λύσεων για την παραλία.

Διαβάστε περισσότερα…

Plusfire

BBQ: Δεν θέλει κόπο.. Θέλει Sizzle!

Το 2010 δημιουργήσαμε την μάρκα BBQ Sizzle και Plus Fire by Sizzle.

Διαβάστε περισσότερα…

Αντιπροσωπείες

Campingaz

Από το 2001 αντιπροσωπεύουμε την Campingaz®, μια κορυφαία παγκοσμίως μάρκα στο χώρο του εξοπλισμού για camping και υπαίθριες δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα…

Αντιπροσωπείες Τροφίμων

Το 2018 αποτελεί χρονιά ορόσηµο για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, αφού υλοποιεί την απόφαση να επικεντρωθεί στα δυνατά της σηµεία (brands, δοµές, συνεργασίες) και να προσανατολιστεί στο τομέα του τροφίμου (FMCG).

Έτοιμη με ενθουσιασμό, δυναμισμό και αέρα ανανέωσης μπήκε στην αγορά των Τροφίμων, μέσω της συνεργασίας της με μεγάλα brands του χώρου αλλά και τη δημιουργία δικών της προϊόντων.

Εταιρείες του Ομίλου μας