Aπονομή τιμητικού βραβείου στην Resoul στην ετήσια συνάντηση αντιπροσώπων της Coleman

Για δεύτερη φορά μέσα σε 15 χρόνια, η Resoul φιλοξένησε και οργάνωσε την ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων της ΝΑ Ευρώπης και Ασίας της Coleman. Κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου, βραβεύτηκε ως «ο πιο ενεργός και δημιουργικός στην στρατηγική marketing συνεργάτης της Coleman» και επιπλέον για το «πιο ολοκληρωμένο λανσάρισμα νέου προϊόντος με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο».

Το βραβείο, μια επίχρυση λάμπα Coleman, σήμα κατατεθέν της εταιρείας, παρέλαβαν οι κ.κ. Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Resoul Hellas SA και η Νεκταρία Μανωλά, Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας.

Χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες από συνολικά 12 κράτη απόλαυσαν την παραμονή τους στο ξενοδοχείο ‘’Plaza Resort’’ στην Ανάβυσσο.

Η συνάντηση, που υλοποιείται για περίπου δύο δεκαετίες, σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο, διήρκησε φέτος από τις 2 έως τις 5 Μαΐου 2017. Με την συμμετοχή των 50 και πλέον διεθνών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε μία σειρά από δραστηριότητες team building, παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα, διοργανώθηκε live BBQ και ξενάγηση στην Ακρόπολη.

Οι χώρες που συμμετείχαν, εκτός από την Ελλάδα, ήταν οι εξής: Κύπρος, Μαρόκο, Ισραήλ, Τουρκία, Σρι Λάνκα, Πακιστάν, Αίγυπτος, Κατάρ, Ομάν, Κουβέιτ και Αραβικά Εμιράτα. Οι αντιπρόσωποι της Coleman πήραν τον δρόμο της επιστροφής, έχοντας στις αποσκευές τους τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα εποικοδομητικό τετραήμερο.