Στηρίζουμε την προσπάθεια του Λευτέρη Παρασκευά

Ο τριαθλητής Λευτέρης Παρασκευάς συνδυάζει την έντονη αθλητική του δραστηριότητα με φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πρόσφατα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας και μίλησε στους εργαζομένους για την αξία της δύναμης. Στη Resoul στεκόμαστε υπερήφανα δίπλα του σε κάθε δοκιμασία και σας καλούμε να βοηθήσετε την προσπάθειά του μέσω crowdfunding.

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκστρατείας «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια για τα Παιδιά», ο τριαθλητής Λευτέρης Παρασκευάς βρέθηκε πρόσφατα στο Νεπάλ με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Πρώην μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης, πρωταθλητής κολύμβησης και παίκτης πόλο, ο Λευτέρης ανέκαθεν υποστήριζε δυναμικά ένα καλό σκοπό, μέσω των αθλητικών του δράσεων.

Αυτή την περίοδο, με την δράση «The extra mile», συνολικής διάρκειας έξι μηνών, επισκέφθηκε το Νεπάλ όπου και έσπασε το ρεκόρ, ολοκληρώνοντας το AnnaPurna Circuit σε 68 ώρες και 20 λεπτά.

Ξεπερνώντας τα σωματικά και ψυχικά του όρια, ο Λευτέρης επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους συνανθρώπους του ώστε να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Για αυτό τον λόγο, συνδέει κάθε πρόκληση που θέτει στον εαυτό του με την συγκέντρωση πόρων για οργανώσεις και ιδρύματα που στηρίζουν εκείνους που έχουν ανάγκη.

Σε κάθε βήμα, σε κάθε χιλιόμετρο αλληλεγγύης που διανύει, βρισκόμαστε στο πλευρό του Λευτέρη Παρασκευά ως υπερήφανος χορηγός του.